sunnuntai 31. elokuuta 2014

Noutaja

 

Äippä: Haeppas Myrsky pallo.
Myrsky: Tosa on.

 

Äippä: Eiku tua se tänne.
Myrsky: Et oo tosissas!


Mä mikään noutaja oo.
Mä oon mäyrä.
Tuisku, tuapas nuaremmuutas se pallo tolle Könälle.

18 kommenttia:

 1. Mahtavata! :D :D Tuota sitä on koetettu mullehhii... heh! Oekeeta asennetta sulla, kamu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keh heh, meil on Iivari oikee ote eli orjat kuriin. ;)

   Poista
 2. Luulisi teidän äipän olevan selvillä, kuka on mitäkin ja kuka noutaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Niin luulis. Me ku ollaan jo kolmannet mäyrät tässä perheessä, mut onks toi meijän äippä jotenkin kovapäinen vai mitä...

   Poista
 3. Eiks teidän äippä tajua? Vai tarvitteeks se uudet kakkulat nähdäkseen paremmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, Myrsky ja Minna, ei tajuu, ei tajuu. Viäl ku hän on olevinaan niin marttaa, niin marttaa, ja martathan ny on suarastaan maankuuluja nokkeluudesta, mut ei tää meijän martta, ei. :D

   Just keväällä äippä osti uudet kakkulat, kahet, joten kyl se vika on hoksussa.

   Poista
 4. Jäe sanomata äskön että hienot on nämä uuvvet sivut! Mamma huomas nuo punaset korkokengät tuola kuvassa ja het ol kuolatippa suupielessä :D Tok se huomas sivujen piäsankarittii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, piti vähän entrata näitä sivuja, on niiku ajantasasemmat kuvat ja silleen. Plokinimee ei kummiskaan vaihettu, ku toi nimi oli valmiiks hyvä ja suuhunsopiva (vertaa Itella/Posti). :)

   Poista
 5. Hieno uusi ilme teidän blogissa. Komeita poikia olette bannerissa.
  Todellakaan ei ole koiran tehtävä tuoda palloja käteen, ellei huvita. Palveluskunta hakekoon pallot, jos kerran haluavat heitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattisa, kuomat!

   Justiinsa samaa miältä teijän kanssa. Se noutaa ku viskoo. ;)

   Poista
 6. Nonii-i, ens heittä sen jorpakko ja sit vaatii tuama ! Ja iha viäl kännysse asti. Eik mikkä riitä. Meilläki toi äippä paisko tavaroi ja sit vaatii tuama niit takasi. Lakkais paiskomast, mikä vimma semmonenki o.
  Joskus mää vaa jätä hakemat ja painum koppaani ja käännä viäl pepu huaneessep päi. Kaikken paras sillo näytellä ettei kuule. Saa olla rauhas.
  Terkkussii sinne lähettää Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just toi pallon käteen tuaminen on outoo. Eiks ny pitäs riittää, että tua metrin tai parin päähän? Kui ei yks naisihminen veny sen vertaa, että ylttäs, mut ei, ihan pitäs se pallo viiä siihen ihmisen nokan eteen.

   Essi, täytyyki koklaa tota petiin menoo ja kääntää viäl tosiaan bebandeeros kattojaan päin. Vinkki, vinkki... Muiskeloita sulle söpöliini!

   Poista
 7. Hieno on blogin ilmiasu!
  Kyllä se niin meilläkin on, että minä vien pallon kauas ja Palvelijatar hakee sen. On Se muutaman vuoden yrittäny tolkuttaa, että homman kuuluu toimia just päinvastoin. Miksi muka? Eikö ihmiset mene ulos saadakseen liikuntaa? Ja me koirat avustetaan niitä sen liikunnan hankkimisessa. Noutajat ja palveluskoirat ovat sitten erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, kamu, uus ilme toivottavasti piristää niin teitä ku meitä. Keh heh, sulla on toi mattekoulutus onnistunnu, meillä on viäl vähä vaiheessa. Todellakaan ei olla PALVELUskoiria, kyä näin on, kuamahyvä.

   Poista
 8. Hyvä se on pitää tarkkaa kirjaa mitä kuuluu mäyriksien toimenkuvaan (ja varsinki mitä ei) :)

  VastaaPoista
 9. Ai se on teillä tollasta, ettei mäykky hae palloa. Mä tykkään tosi paljon, kun mulle heitetään joku lelu ja sitten saan juosta sitä hakemaan. Pitää katsos linjatkin hyvässä kunnossa eikä ehdi nuo ihmiset tylsistyä, kun välillä leikitään. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä mekin mialuusti juastaan pallon perässä, mut ei me niin nöyrii poikia olla, että pallo ihan käteen vietäs, paitti Tuisku kyl on. Lelleri lällykkä. ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!