lauantai 9. elokuuta 2014

Rotestihaukku

Huutavan haukkuva vääryys!

 

 

Jaa, että mitä mää keuhkoon?
Noku, äippä heitti pallon istutuslooraan ja
me sitä siältä millään saatu.


19 kommenttia:

 1. Onko teidän palveluskunta noussut kapinaan? Ei yhtään reilua, itsehän ne halusivat teidän palveluskunnakseen. Menkää heti pusulakkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu, tää jatkuva kuumuus on varmaan sekottannu lopunkin järjen meijän äipän päässä. Kirkkain silmin kehtas mokoma väittää, että ihan vahingossa pallo lenti looraan. Pyh ja pah!

   Pusulakko on varmalla seuraava askel kohti kurinpalautusta. Joo.

   Poista
  2. Helle on täälläkin sekoittanut sihteerin pään. P.o. palveluskunnaksenne

   Poista
 2. Siis eikä! Mikäs reilukerho se teillä siellä on?

  VastaaPoista
 3. No jopa tempun tekas! Ja vielä muka vahingossa... vähä eppäelyttää. Pitäsköön tuota ruveta teejjän pitämmään silimällä tarkemmin...jos vaekka on helle piätä pehmittännä niinku meejjä äetillä!? Taekka sittä vuan on sihti ollunna tosijaannii vähä hakusessa :) Paetsi ettee meellä äet kyllä saes ies tuommosseen palloo sattummaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä kuule mekin tovi epäiltiin, varsinkin ku äippä kaivo kännykameran esiin ja vilmas meitä. Siis aattele, kuamahyvä, ensin vilmas ja sitten vasta kurkotteli meille sen pallon siältä lootasta. Surmee kohtalo olla koirana tämmösessä huushollissa. ;)

   Mut ihan kauheita luettiin sun plokistas. Kärmyläisiä ja vaikka mitä uhkia häilyy teijän huudeilla. Me ei olla kommentoitu, ku oltiin nettipimennossa viikko. Ny on linjat korjattu ja päästään eetteriin jupisemaan.

   Äipät on semmosia mämmikäpäliä. Ainaskin meillä. Nakkaa palloo oikeelle, niin pallo kimmahtaa vasemmalla. Oo siinä sitten kärppänä siepparina ku ei yhtään tiä mihin se pallo kimmahtaa. Huoks.

   Poista
 4. Ensin mietin josko se pallo oli lennätetty lootaan ihan harkiten. Sitten muistin miltä näyttää, kun Palvelijatar heittää palloa/keppiä. Selvästi eteenpäin yrittää nakata, mutta taakse kuitenkin usein lähtee, tai sivulle, ei juuri koskaan eteenpäin. Niin että josko sittenkin oli vahinko, että teidän pallo lootaan päätyi.

  Helle ei naurata yhtään. Luonto kuivuu ja palveluskunta sekoilee, kukaan ei jaksa lenkkeillä ja janokin vaivaa useammin kuin tavallisesti. Helpottaiskohan vihdoin syyskuussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, just tommosta samanlainen heittotyyli on meijän äipällä ku Palvelijattarella. Harvon osuu ees sihti kohilleen. Viälä ku hän heittää palloo akkatyylillä, ku olkapää ei enää kestä yläkautta heittää. Sitten se pallo harhautuu millon puskiin millon istutuslaatikkoon, eikä niillä heitoilla oo kyllä yhtään pituuttakaan, hyvä ku ei omaan päähänsä saa sitä palloo.

   Ootellaan syyskuuta!

   Poista
 5. Voih, pojilla on ollut rankat koettelemukset :/ Äippä lienee tosiaan helteen pökerryttämä. Tarvitaan mäykkien suurta sydäntä anteeksiantoon. Ja sehän teillä ON. <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellis, pakko on antaa äipän huseerata, ku siitä tulee hänelle hyvä miäli, me ollaan niiku oltas tyytyväisiä, vaik välillä koettelee luannetta näyttää ilosta kuanoo. :D

   Poista
 6. Pipukka:
  Myrsky, Onks sulla viiliä kuonon päällä, vai kuvaharha?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipukka mussukka, mun kuanon päällä on mutakuraa. Oon just ollu kaivamassa palloo multakasasta, jonne se ihan vahingossa kiäri.

   Poista
 7. No huh huh nyt on vaikea rasti....mitä jos toinen nousis toisen hartioille, ylettäiskö sitten ! :)

  VastaaPoista
 8. Kui semmottos meni sem pallo sinne paiskoma !! Totkaiket siit saa kyl sit sanno oma miälipittes ja aikas ääneel kans.
  Kauhja korkkia ruukku, tuleek siihe joku isokii puu ku noi suur ruukku tarvita ? Tai ettei vaa olis semmottos, et se pisti sen pallon sinne juurtuma nii et siit kasva sit semmone pallopuu teil.
  Arva hei, ku noist kärmysistä puhusitte, mun kkoirakaveril o mökki ja siäl o niit kärmysii. Iha keskel polku oli ykski ollu. Onneks sen iskä oli tullu lapio kans ja näyttäny sil kärmyl sitä oikke lähelt. Hyi mää sano, hyi tuhatkerta hyi. Meiä äippä sanos ettei mua sinne kyl viärä ja voi olla ettei mn ittekkä. sil o iha valtava kärmykammo vaik se kuulema kakarana niit o nähny vaik mite mont.
  Terkkussii ja pususii toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin ruukkuihinn tulee omena- ja luumupuita. Ne on olevinaan kohopenkkejä, ku omenapuita ei saa istuttaa kylmään saveen, jota toi pelto on. Pallopuu olis kyl tarpeen. On taas luvattoman monta palloo viärinny lampeen, vahingossa, joo.

   Kärmyläisiä meijän äippäkin kahvahtaa ja siks me ei päästä enskun möksälle ennen pakkasia. Jos äippä käy siäl kyläs, niin hänellä on kumisaappaat mukana ja jalas, sisälläkin. Keh heh. Pysykää teikin kaukana suikeroista, paree niin. Muiskuja!

   Poista
 9. Joo, kyllä helle on sekoittanu täälläkin kaikki - ei jakseta oikein aa:ta sanoa :)
  Toivottavasti tulevalla viikolla vähän viilenee....
  Mukavia pallokelejä ja muiskut molemmille pojille ;) Tiitulta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhat muiskua, tosi lämmintä, sulle Tiitu! Palloo ollaan pelattu, mutta välillä on pakko huilia varjossa. Lenkurat on jääny ihan olemattomiksi. Jos olis 35 sijasta 25, niin olis just sopivaa. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!