torstai 14. elokuuta 2014

Rohkelikkoja ja mameroita


Myrsky: Mä oon luannoltani tämmönen vahtiva tarkkaileva rohkelikko,
paitti en ukkosella ja uutena vuotena.
Toi mun pikkuveikka on pualestaan rohkee ukkosella ja uutena vuotena,
mut muuten ihan mamero.
Me täydennetään toisiamme.


Meijän pihapiirissä ei lehtikään putoo puusto ettei me sitä huamattas.
Ja tiadotettas.
Ollaan kulmakunnan paras vauhti- ja vahtikaksikko.

25 kommenttia:

 1. Ei sitä kaikkia luonteenpiirteitä tarvitse yhteen koiraan mahtuakaan. Silloin on paremmin tarvetta myös kaverille. Hauskat kuvat susta Myrsky äippä on ottanut, kun seurailet ympäristöä. Mä en juuri hauku, mutta jos olen pihalla ja ohi menee joku koira, niin tiedotan kyllä olevani paikalla. t. Eka
  ps. Ja polkupyörät mä haukun aina, paitti että äippä on saanut mut vähän rauhoittumaan. Hokee jo kauan ennen, että pyörä tulee ei tarvi haukkua. En mä sitten viitti, ettei sen tule paha mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, haistakko sää sen ohimenevän koiran vai näät? Meinaan me villiinnyttää jo pelkästä hajusta. Hyvä se on ku et hauku, on kaikilla paree miäli. Joo, usko vaan äippääs, mekin yritetään.

   Poista
  2. Kyllä mä haistan sen ohimenevän ja sitten alan tutkia aidanraosta, että missä se on. Se on äipän mielestä kuulemma tosi hauskan näköistä, kun tiiraan puskien välistä ja kirsu käy. Eilen hämäsin äippää iltalenkillä. Se luuli, että etsin kaverikoiraa kun mentiin sen perässä, mutta pyh; pellolla oli pupu.....arvaatte kai, että juoksutin vähän äippää! t. Eka

   Poista
 2. Tosi hienosti muodostunut parivaljakko olettekin, tuuliset pojat. Ja kumpikin yhtä kuvauksellinen. Naapuritkin voivat elellä turvassa ja rauhassa, kun te pidätte kaikki tilanteen tasalla. Ei pääse mikään mörkö eikä rosmo yllättämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista kehuista, Párek. Kyä me tosiaan tiadotetaan naapurustollekin kaikesta hämäräperäsestä, siis meijän miälestä tosin ihan kaikki on epäillyttävää, että osaavat siälläkin pualella aitaa sitten olla valppaana. Meijän pihalla hiiretkin huamataan. :D

   Poista
 3. Ihan olette täydellinen pari joka suhteessa. Siis ellei sihteerinne ole sensuroinut, eikun toimittanut postauksianne.
  Melkoinen haaste teillä on kuitenkin tulossa putoavien lehtien vahtimisen suhteen. Kannattaa huoltaa äänet ja sopia työnjaosta etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Hyvin tosiaan täydennetään toistemme toimintaa. Mää turvaan edustan ja Tuisku selustan. :D

   Poista
 4. Olen NeitiSievänen myös Lilliksi kutsuttu. Minä kerron heti emännälle, kun hän tulee töistä, mitä isäntä on taas tehnyt. Ja tietysti ilmoitan isännälle, että nyt emäntä tai joku muu tulee. Minä en niin kauheasti vahdi. Meillä HerraLaarrsson eli Lassi hoitaa erittäin ansiokkaasti sen homman. Ai niin ja kiitän myös .Ihan tarpeeksi sanoo emäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato, tosi pitkästä aikaa tuut kommentoimaan. Mukavaa! Terkkuja Lassille ja Lillille.

   Poista
 5. Te ootte hyvä tiimi. Teil on reilu roolijako. Molemmil oma hommansa. Ja silti teil on jottai yhteistäki eli toi palloil leikkimine. Nii, ja tiätty äiskä ja iskä on teiän yhteist omaisuut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mee roolit sekasin. Myrsky = Tauno Palo ja Tuisku = Leo Jokela, ja tällä roolituksella on hyvä edetä edelleen. Palloilui ja ihmisväen pallottelu yhistää koko perhettä. ;)

   Poista
 6. Onse vuan mukava ku on veljmies siinä kylessä! Kahellee hommat männöö paremmi. Ja neljä silimee näkköö aena paremmin ku kaks :) Kyllä on teejjän pihassa tavarat ja immeeset tallessa ku ootta nuin tormakkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan Iivari, saatatko uskoo, että äippä toppuuttelee meitä ja väittää ettei saatas olla niin tormakkana joka rapsauksen perään. Ei uskota. :D

   Poista
 7. Miä voisin tulla pitään siuta kädestä ukonilmalla. heh... Eilennä kun jyrisi koko taivas, miä menin oikeen kuunteleen ja katteleen miun pihamökkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule Myrttinen, mää soitan sulle heti ukkosen tullen ja siä riännät pitään mua tassusta. Kih hih, olis kyllä hauska tapahtuma ja näky.

   Poista
 8. Joo, kyllä siellä on roolitukset kohillaan ;) Me kateltiin noita teijän kuvia - ei kai vaan toi pikkuveli oo kasvanu ohi isoveljestä :-!
  Muiskut molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Eikös vaan ookin, Sirpa ja Tiitu! Kyä mää oon vankempi ku Tuisku. Mää oon matalampi, mut pidempi. Tuisku on semmonen hentonen ja vauvanpöyöree edelleenkin. Muiskuja, muiskuja satelee!

   Poista
 9. Ei kyllä kukaan vieras uskaltaisi tulla pihaanne ilman salasanoja kun niin hyvin vahditte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paree onkin pysyä aidan toisella puolella, turvassa. ;D

   Poista
 10. Täällä ei kumpikaan huomaa metelöintiä. Kerran paukku ukkonen niin, että lasit helisi niin Raisa ampasi ikkunaan murisemaan ja haukkumaan :D Raisan mielestä se on ihan vissi, että mökkiö ei hajoteta. Niin kerta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Raisalle peukutukset pelottomuudesta. Oot täydellinen Rohkelikko ja kaunis semmonen. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!