torstai 7. elokuuta 2014

Laatuaikaa iskän tyähuaneessa

 

Myrsky: Meil oli pyhänä tyttöseuraa. Tara.
Huamaatteko kuka puuttuu porukoista?
Aivan. Tuisku.
Se näytti hammasta Taralle ja 
sitten poika joutu jäähylle iskän tyähuoneeseen.

 

Tara ei osannu pelata palloo,
vaan yritti temuta mun kaa muuten.
Mä en alkanu.
Mäkin jouduin iskän tyähuaneeseen.

 

Tara oli sitten uimistellu ja leikkinny ihmisväen kanssa pihalla.
Me viätettiin Tuiskun kaa laatuaikaa aikaa iskän tyähuaneessa.
Kyllä ketutti.

18 kommenttia:

 1. No voi kökkö, miten se nyt noin meni, tuuliset pojat? Annoitte tytön viihdyttää itseään ihan keskenään! Ei ihme, että tuppas siellä työhuoneessa sitten ketuttaa. No, aina ei kemiat vain natsaa, minkäs sille voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuoamhyvä, ku mä olin pikkupoika, niin leikin ja juaksin Taran kanssa. Sitten tuli Tuisku ja mä kävin pualustaan sitä. Tuisku suistuu aina raiteiltaan, ku tulee uutta porukkaa ja Tara käy AIVAN liian harvoin. Tuisku ei ehdi päästä takas raiteille.

   Poista
 2. Varmaan ketutti Taraakin. Kyllä koira on aina koiran paras kaveri. Ihmiset ovat kyllä hyviä olemassa palveluskuntana, vaikka ne välillä ovatkin tehtävässään turhan loivaliikkeisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä Tara olis mialuusti leikkinny meijän kaa. Se on oikeen nätti ja mukava tyttö, mut tää homma ny vähän lipsahti lapasesta. Äippä säikähti sitä mun ja Taran mittelöintiä, vaikkei ees hampaita käytetty, niin paljon ettei uskaltannu meijän antaa leikkiä joukossamme. Tara ku oli meillä hoidossa ku sen ihmiset oli markkinoilla.

   Poista
 3. Johan nyt! Tyttöseoroo ja ee kiinnosta!? Mitenkä se nyt nuin män? Taekka ohanne naeset kyllä joskus vähä rasittavija, että sempuolee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sas muuta, Iivari! Ei voi ymmärtää kui tää seukkaaminen päätty näin nöpelösti.

   Poista
 4. Noh, tuohan oli sellaista pullistelua, mahtailua, machoilua teiltä molemmilta. Noin tehdään vaikutus tyttöihin.
  Ei vaan Äippä sitä ymmärtänyt. Ja sitä paitsi, tytöt määräävät suhteen laadun, ihan kuin oikeassakin (=ihmisten) elämässä.
  Voihan sentään. Ensi kerralla sitten uudet kujeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa noin, Me varmaan sopuiltas ihan hyvin, jos nähtäs Taraa enemmän ku kerran vuodessa. Tuisku on sitäpaitti hitaasti lämpenevä tyyppi. Koiramammakin kävi kolme kertaa, ennen kuin Tuisku anto edes vähän silittää ja nyt nukkuu selällään Koiramamman sylissä vaikka kuinka pitkään ja kauan.

   Terkkuja Wupelle!

   Poista
 5. Ehkä pojat eteni tällä kerta liian nopeasti...rukkaset semmoisesta tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Olis meinaan Tuisku ollu kateellinen Taran uimataidoista. Tiä vaikka olis ittekin polskahtannu uimaan Taran kaa.

   Poista
 6. No höh. Tyttöjä pitää vissiin kohdella silkkihansikkain -eikun tassuin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitäis, joo. Tara on kiltti, mut ei se anna kuanolleen hyppiä.

   Poista
 7. Kumma tyttö, ettei osannut teidän kanssa leikkiä pallolla. Olisi vaan halunnut painiskella. Meikäpoika ei tykkää sellaisesta ollenkaan. Mä väistän heti kun joku on tulossa kohti. Mua saa haistaa ja nuoleskella, mutta ei saa käydä kimppuun. Ihmiset on sitä mieltä, että se johtuu siitä,kun olen asunut 1½ vuotta emoni kanssa tarhassa. Se on ilmeisesti lytännyt mun leikkimishaluni. En paini ihmistenkään kanssa ja sillä selvä.
  Mutta onneksi te saitte laatuaikaa keskenänne, mitäs siinä tyttöjä tarvitaan! HAH! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taran ihmiset eivät opettaneet Taraa pelaan palloo, kun kasvattaja oli sanonu, että palloo saa sitten viskoo koko ajan. Joo, mehän ollaan ihan pallohulluja.

   Eka, se on varmaan niin, että piänenä pitäs nää leikkimiset ja muut taidot oppia. Ei mekään ymmärretä, että sokuri on hyvää, ku ei sitä oo meille koskaan syätetty. Me ei syyä ees pullaa.

   Poista
 8. Voi pojat! Pitää olla nätisti tyttöjen kanssa, muuten joutuu jäähylle! Teiän pitää tavata Taraa useammin, ni sit opitte käyttäytyyn hianosti ja saatte leikuroida kaikki yhessä pihalla. Harjotusta, nääs, ni sit leikki sujuu ku tanssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo, siitä tää hommaa puristaakin, ku Tara asuu surmeen kaukana. Parin tunnin ajomatkan päässä, niin nähdään aivan liian harvoin. Yhteisleikurointi olis nannaa. Joo.

   Poista
 9. Pipukka:
  Ai ai… Aina ei kaikki käy yhteen (eikä kahteen ;)) Ne ihanat mäykkäluonteet.
  Meillä äippä hymyilee ja naama loistaa kuin Naantalin aurinko. Itkee, nauraa, laulaa, pärisee ja tanssahtelee. (kuvitelkaa könä tanssimassa.)
  Enää ei lahjoiteta leluja kamuille. Netissä se surffailee lelu- ja tarvikekaupoissa, kuin lapsi karkkikaupassa.
  Joo, siis mulle tulee pikkusisko… Ou nou. En tykkää, en halua jakaa saamaani huomiota. Ja sitte se pikkunulikka…(äippä sanoo sitä pikkuprinsessaksi koska sillä ei oo vielä nimee) hyppii mun kimpussa ja näykkii naskalihampailla… Auttakaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Upeeta! Sä saat pikkusiskon. Mut hei, Pipukka, pikkusiskot ja -veljet on parhautta. Niistä saa ketteriä orjia, niitten kyljessä on pehmeetä nukkua ja ei oo koskaan yksinäistä. Kyä sä äkkiä siihen Pikkurinsessaan totut, mut muista, että sä oot aina teijän perheen eka Rinsessa. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!