maanantai 11. elokuuta 2014

Aina on tilaa vielä yhdelle?


Myrsky: Satiin uus muhkee peti.
Äippä kiälsi repimästä.
Aina on tilaa vielä yhdelle?
Ei Tuiskun miälestä.

 

Tuisku veteli unia keskellä petiä.
Kyl mäkin sitten lopulta pääsin petitestaajaksi.
Tästä on hyvät näkymät tiälle.
Tehän tiiätte mitä se tarkottaa...


Joo, ja oli mainio peti vetästä tupsluureja.
Lämmintä ja pehmosta.

Erinomasta alkavaa viikkoa teille kaikille!

19 kommenttia:

 1. Hyvin olette kumpikin osanneet löytää petin geometrisen keskipisteen. Ja vielä venyttää itsenne toosi suuriksi, ettei kaveri mahdu. Näin meilläkin toimitaan lempparipetin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu, jotenkin se petin keskikohta vetää pualeensa. Johtuskohan se siitä ettei petissä oo reunoja? Pitää pötköttää keskellä, niin putua lattialle.

   Poista
  2. Meidän lempparissa on kunnon reunat, mutta silti me keskitetään.

   Poista
 2. Voi pojat, kyllä tuo teidän peti näyttää aivan mahtavalta! Täytyy näyttää kuvaa meidän äipälle, meikäpoika tahtoo tuollaisen myös. t. Eka
  ps. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli alelaarissa, siks äippä sen osti. Sopiva koko ja väri kans. On pehmee, ihan ollaan urakalla siinä köllitty. Toivottavasti, Eka, saat vähintään yhtä pehmosen petin. Joo.

   Poista
 3. Oho, onpa tosi muhkea peti! Ja sijoitus kohdillaan, kun toimii vahtipaikkanakin. Kuvista huommaa, että peti on mieleinen. Kyllä teitä nyt hemmotellaan, pojat.
  Minä nukun alkuyöstä Palvelijattaren sängyn vieressä olevalla sängyllä. Siitä siirryn omaan petiini muutamaksi tunniksi ja aamuyöllä nukun olkkarissa nojatuolissa. Päikkärit sohvalla tai parvekkeella korituolissa, jos on pilvinen päivä. Muistutan kuulemma tavoiltani Sen edesmennyttä persialaista kissaa, joka vaihteli nukkumapaikkaa monta kertaa yössä.
  Superhienoa viikkoa teille Puhuripojat ja palveluskunnalle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän oot ku petuiini, ku noin ahkeraan vaihat makuupaikkaa, kuamahyvä. Mut siällähän sitä on köllittävä missä makeimmat unet saa. Jaahas, vai on sulla kissan sialu. :)

   Toi peti on kyl muhkee, ei paljon kasaan painu.

   Poista
 4. Olen aavistelevinani kirsujen ja tassujen kuvia lasissa.. ja paljon! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Äippä ei oo muistannu pestä lasia moneen kuukauteen ja sen huamaa. Viälä siitä sentää läpi näkee ja liikkeen aistii, keh heh, äänekkästi ilmotetaan.

   Poista
 5. Pötköttelypaikka näyttää oikein pätevältä!

  VastaaPoista
 6. Hieno on peti ja näköjään suuressa arvossa, on niin kavereilla lokoisat asennot ja ilmeet :) Hyvää viikkoa sinnekin !

  VastaaPoista
 7. Hieno peti! Ja riittäis kyllä molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittää se, ollaan pienemmässäkin kopassa mahuttu kölliin. Vähän niiku Sulon pahvilaatikko, hih hih, poika yritti survoo vuoroon häntäänsä ja vuoroon tassujaan lootaan ja aina jotain jäi lootikon ulkopuolelle.

   Poista
 8. Ja parasta tuossa itse petin lisäksi on sen sijainti. Oispa mullakin mahdollisuus sijoittaa peti niin, että samalla vois myös päivystää. Parvekelesitkin on meillä semmoista läpinäkymätöntä mattalasia. Ei kuulu ku äänet läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sijainti on kyl parasta ikuna. Vähän me kyl ällistellään, että kui meijän äippä on malttanut antaa meille ikkunan eestä paraatipaikan. Meinaan ku hänen rehujaan kasvaa kaikissa mahdollisissa paikoissa ja tossa on just tosi upee paikka. Varmalla juttu menee niin, että ku äippä meitä rakastaa, niin vain paras on kyllin hyvää meille. Joo, näin se varmalla menee.

   Onpa sulla kyl haljut partsulasit. Epistä, ku just se tarkkailu on miälekäst puuhaa. ;)

   Poista
 9. Jopa on muhkee peti. Kyllä tuoho luulis kakssii sopivan. Ja paekka on mitä parraen. Makkuullaa huushollin vahtiminen on justiisa oekee:) Toesta ku meekäläesen pittää kiikkuva tuolin selekänojalla... Mukavata alakuviikkoo teelle köllöttelijät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, totta turiset, pehmeetä on köllötellä tässä uuvessa petissä. On on.

   Vai jouvut sinä taiteilemaan tuolin selkänojalla nähäkses ulos. Kyllähän tommoselle topakalle vahtikoiralle pitäis tehä ihan oma lokosa vahtipaikka. Torni? :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!