torstai 4. syyskuuta 2014

Santamonttuja ja pururatoja


Ny on kyl kelit ollu sopivia meikämäykyille.
Eilen käytiin tutkimassa santamonttua ja tänään jolkuteltiin pururadalla.


Äippä sanoo, että me täydennetään toisiamme.
Mitähän se sillä tarkotti?


Unta palloon. *tirsk*

22 kommenttia:

 1. Ilman muuta pallonkin pitää saada välillä nukkua. Toki täydennätte toisianne, mutta toivottavasti ette niinkuin me. Äipän sanoin: "Joukossa tyhmyys tiivistyy". Sopuisa parihan te olette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keh heh, teijän äippä on sanaseppo. Hyvä Pojat! Ootte niiku mekin eli Älli ja Tälli.

   Poista
 2. Samaa mieltä, kyllä täydennätte toisianne. Ei ole Myrsky tai Tuisku vaan Myrsky & Tuisku.
  Tuplamäykyt :)

  VastaaPoista
 3. Hui, ompa ollu teellä tutkimuspaekka tuo monttu! Lie ollunna sielä vaekka mitä mielenkiintosta hajuva!?
  Työ ootta kieltämätä kyllä melekonen pari :D Nii ootta ku kaks leekopalikkata tuossa petillä, nuin sopivasti kohikkaen :) Näkköö että ootta velloksija ja hyvijä kamuja keskennää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tual santamontun reunalla hulppeeta, mut älytön pudotus alas. Vähän pelotti. Meinaan meijän äippää.

   Leekopalikat! Toi kyl kuvaa meitä ihan jetsulleen, kuomahyvä.

   Poista
 4. Hihii, aika söpöjä ootte tolleen pyllyt vieretysten :)

  Mää luin että sulla oli Myrsky ollu punkeroinen masussa, inhaa! Multaki löyty eilen kaulasta yks. Tänä kesänä niitä on ollu kyllä huomattavan vähäsen, johtunee siitä, että saaristossa ja Ruissalossa lenkurointi on ollut vähäistä. Punkeroiset ei vissiin oo rantautunu vielä suurin joukoin tänne Saloon (tai sitte ovat muuttaneet jo pois, ehkä nekin Nokian irtisanomisten seurauksena, sanoo mamma... ;) Mulla ei kans oo myrkkyjä, punkeroiset nypitään nopsaan pois, ni niitten levittämien tautien todennäkösyys jää kait aika pieneks. Ällöjä ovat silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bylly vasten byllyä pump pump, eiks joku tsipalekin ollu tommonen ennen vanhaan. ;D

   Vai oli sullakin punkero. Ne on kyl äklöi, mut meijänkin äippä on oppinu nyppiin ne pois ilman sen suurempia traamoja ja väpistyksiä. Vähän on ollu pukeroita liikkeellä, niin teil ku meil. Josko ne punksit on lähteneet paremmille apajille niiku äippäs totes. :)

   Poista
 5. Juu kyllä kelit alkavat pikkuhiljaa suosia pidempiä lenkkejä! Eilenkin viipotettiin tuhatta ja sataa pitkin metsäpolkuja. Ja sitten äippä vei mut asfalttitielle.....ajattelin jäädä sitten siihen lepäilemään, kun tassujen alla tuo metsäpolku on niin paljon mukavampaa! Kunnon päikkärit on aina paikallaan, Tuisku vaan näyttää saavan nukkua lattialla....ei vaiskaan noin mäkin usein lepäilen....t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, totta turiset, mettäpolku on poikaa ja mettässä on tsiljoona hajuu ja kaikkee äksöniä. Paitti on kyl kaupungillakin, mut keskustassa on aina paljon meteliä, mettä on hiljasempi.

   Päikkäreitä pitää vällein vetästä, ei sitä muuten pysy koneisto kunnossa. Kuule kuoma, eiks oo outoo, että vaikka peti on todella ISO, niin ei tahota silti aina mahtua siihen. Sitten ku ollaan vierekkäin, niin molemmille puolille jää ISOSTI tyhjää. Joo.

   Poista
 6. Niin, tehän ootte ihan kuin majakka ja perävaunu... Majakka on näköjään vallannut aurinkoisemman puolen. Perävaunun täytyy lämmitellä... khih hih...

  VastaaPoista
 7. Kyllä on taas upeita kuvia, etenkin tuo 'täydennyskuva'! Minä sanoin Palvelijattarelle, että voisi heivata kameransa huitsinnevadaan, kun ei kuitenkaan ikinä malta kunnolla keskittyä kuvien ottoon, räiskii menemään vapaalla kädellä sen kummemmin sihtailematta. Sitten jälkeenpäin manailee kurjia kameroitaan. Vielä minä Sille selvitän missä se varsinainen vika on...

  Onpas teilläkin ollut hieno päivä, ihan kuten Iivarillakin. Joitakin sitä onni potkii palveluskunnan laadun suhteen. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kerrotaan sulle salaisuus, kuomahyvä, jos et levittele isommin tietoo eteen päin. Meijän äippä ottaa meijän plokikuvat kännykällä. Jep, jep... Harvon on oikeeta kameraa hollilla, mut känny on aina taskussa, joten josko Palvelijatarkin napsii seuraavat kuvat kännyllä ja unohtaa koko kameran kotiin.

   Ny meijän on kyl pakko sanoo sulle, Parék, että sulla on kyl Maailman Paras Palvelijatar. Hän on kyl niiiiiiiiin antautunnu sun palveluus, ettei meillä oo koskaan koettu. Lenkuramaisematkin on vailla vertaa ja aina on vaihtelua. Joo. Hyvin meillä kaikilla menee, mut menköön. :)

   Poista
 8. Tyytyväisen näköisiä mäyrinkäisiä alimmassa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Me ollaan tyytyäinen kaksikko ja nukutaan aina niin, että tassu tai kylki osuu toiseen. On silleen turvallista ja mukavaa.

   Poista
 9. Mamma täällä tokaisi että olette samanlaisia kuin meidän pässipojat. Kuin paita ja peppu. Aina liki toinen toistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammas on varmalla oikeessa, ku meijän äippä kutsuu meitä usein Pässinpäiks. :D

   Poista
 10. Veljekset kuin ilvekset, mitä lie tarkoittaakaan oikeasti, mutta ekana se tuli mieleen. Samanlaiset, silti erilaiset. Ootte ihkuja. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljekset kuin ilvekset, vakka ja kansi, Majakka ja Perävaunu, totta noi ihan kaikki. Me ollaan kyllä parhaita kaveruksia, ei vois enempää toivoo. Tattista, Hanne, ihan yhtä ihkuja tekin ootte.

   Poista
 11. Komee santamonttu, vähä niinku meen louho. Meen äippä sanoo ettei mul oo syvyysnäköö ja sitä huimaa jos mä meen liika liki reunaa. Ja sit se tiätty kiljuu ku sumuruuppari, et pois siält reunalt. Huusiks teen äippä ko olitte siäl? Ootte kyl nii täyrelline pari, ettei paremmast välii, huilaatteki samal mutkal ja tiätty pallon kaa. Muiskuja teil molemmil, ko ei ol vähhää aikaa nähtykkää. T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosta santamontusta on tullu louhos. Siäl oli ennen komee lampi, mut ny se pohja on melkkis kuiva. Oli meijän taluttimeet melko piukilla, ku käytiin kurkkimassa reunalta montun pohjalla. Siin oli hurjanläntä pudotus. Jotain se äippä suhisi, ei me ehitty kuunteleen, ku ihailtiin luantoo ja sitä rotkoo.

   Rutkasti mageita muiskauksia sulle, Elli Karemelli!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!