keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Passikuvia

 

Tuisku: Äippä otti Myrskystä ja musta passikuvia.
Tää on ainoo, ku mulla on silmät auki.
Kyllä kai, ku on tämmönen tötsäpötterö päässä.

Äippä nappas mun haavoista tikit pois,
totes vaan, että turha kahden tikin takia on ajaa 150 km.
Joo, että semmosta.
Oon kyllä ihan pirtsakka ja haavatkin paranee hyvää vauhtia.

 

Myrsky: Mun on pitänny kertoo kuulumisia Operaatio Kulkusesta.
Mä kestin kaiken ku miäs. 
En puhunu, en pukahtannu. Enkä varsinkaan pussannu.
Jälkimaininkeina voin kertoo, että mä oon alkanu syämään.
Mähän olin nirso ruakailija ja pupersin muanaani hitaasti ja
usein jäi kupin pohjalle vaikka kuinka paljon napuroita.
Mikkä kyllä Tuisku kävi  hövelinä poikana vetäsemässä napaansa.
Mut ny on osat vaihtuneet.
Mä mutustelen muonani viimestä murua myöden ja
kipasen Tuiskun kupille kattoon, josko siltä olis jääny pientä huikopalaa.
Harvon kyl on.

 

Äippä sano, että mä oon entistä komeempi.
Johtuu kai siitä, että mun kylkiluut ei paista, eikä selkäranka kongota.
Joo.

30 kommenttia:

 1. Komeita ootte molemmat. Kiva että Myrskylle on alkanut ruoka maistumaan, vaan kuis on käynyt sille ruikkimiselle? Toivottavasti se on poistunut kuvioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuulia!

   Unohdonkin kertoo ruikkimisesta, että se on jäänyt melkein kokonaan. En sitten tiedä, että onko siihen osasyy myös se, että mä pidin urosvyötä pari kuukautta ennen leikkausta. Äippä kyl tykkää, ku ei oo joka sohanjalka märkänä ja haisevana. Joo, että parempi näin.

   Poista
 2. Komeet pojat, kertakaikkiaan! Ja noi haavat näyttää nyt vähän siltä ku sä oisit ollu tappelussa, Tuisku. Miehen merkkejä siis!;)
  Ja Myrsky hei, hyvä et ruoka maistuu. Sekin on miehen (paitsi mun tapauksessa prinsessan) merkki!
  Muiskut passikuvatuille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiinpa sulta, Mirkkunen, kaunista palautetta. Tattista ja muiskut sulle murunen.

   Poista
 3. Hyvä että ruikkuminen on lakannu, syöminen kasvanu ja haavatki paranemaan päin! Jatkakaa samaan malliin Pojat:-).

  Tv.Alisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Oleilu on kaikilla 1000 rosenttia parempi meijän ruokakunnassa. Jatketaan, Alisa, jatketaan.

   Poista
 4. Kih, kih Tuisku tota sun passikuvaas :) Sä et oo ollenkaan ittes näkönen. Totinen torvensoittaja, pää on vaan torven sisällä. Äippä sano, että harvoin ihmisväenkään passikuvat ovat onnistuneita, siinä kun ollaan totisella naamalla. Paremminkin tuota vois sanoo vankikuvaksi, ja tavallaanhan sä oot ton tötterön vanki. Vain vangin numerolappu puuttuu. Myrsky, toden totta sä komistut päivä päivältä. Kun ruoka maistuu niin sehän tietää enempi lenkuroita, eiks vaan. Mites on, joko Tuisku on päässyt lenkille ja miten meni? Teidän äippä on kyllä rohkelikko, kun poisti itse tikit. Ei mun äipästä olis siihen, se on itkupilli. Kiva kuulla, että paraneminen jatkuu hyvää vauhtia. Muiskut kirsuihin, ne kun niin komeesti kiiltelee noissa kuvissa. T. Pipukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Tirsk, totinen torvensoittaja, just semmoselta mä näytän ja lisäksi olen tötterön vanki, tosiaan. Tänään kävin äipän kanssa postilaatikoilla ihmettelemässä autoja ja maailmaa. Haukuin kaikki kivet ja kannot. Pelotti, mähän oon ollu monta viikkoo vaan kotipihalla.

   Myrsky: Joo, pitäähän sitähän miähellä olla raameja. :)

   Poista
 5. Komeita ootte:) Tötsällä ja ilman;)
  Mukavaa marraskuun jatkoa ja muiskut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyhän me saahaan kehuja vasemmalta ja oikeelta. Huuu. Muiskut!

   Poista
 6. Kyllä ootte komeita - ja kiiltäviä - poikia! Ja ihania ilmeitä teillä on aina kuvissa! Terv. Mirva ja Fiksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saahaan lohiöljyä niin karva pysyy kiiltokunnossa. Olis kyllä gaumeeeta, jos oltas puunaamoja, nää ilmeet kruunaa monta hetkee ja naurattaa meijän kotiväkeekin.

   Poista
 7. Kyllä se on hyvä merkki, että ruoka maistuu ja vielä parempi, että se myös näkyy. Talven varalla täytyy olla vähän lämmikettä kylkiluitten ympärillä. Meillä on vähän niukasti evästä tarjolla, eikä ole edes kaverin, jonka kupilla voisi käydä. Täytyy vaan yrittää näyttää surkealta ja nälkäiseltä koko ajan ja toivoa armopaloja.

  t. Ollikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollikka, sulla on hyvä taktiikkaa. Toivotaan sun kukkuraisia ruokakuppeja ja runsaasti armopaloja eiku herkkuapaloja. Joo.

   Poista
 8. Kuinemmää enne olkka huamannu kui ihanat silmät sul Myrsky o. Mää iha häkeltysi ku ne on niin suarastaa romanttiset samettisilmät. Äippäkää ei meinannu noitte kuvie viärest pääst pois millä.
  Hiano et sul ny ruaka maistu, me ollaanki siin sit samiksii. Tiukustaki o tullu pötkylä patukka sen jälkke ku se leikatti. Se oli kans semmone nirso-Pirkko vaikkei se Pirkko olekkaa, ku se Pirkko o äipän "sisko". Onni meil syä jos kuppii jottan jää. Yleensä ei jää. Kummaltakaa.
  Hianoo Tuisku et sun toi selkäs on parempi. Malta nys sit olla semmot rauhemmas ettei mittä haaverii tapahru sul.

  toivoo pusuttaja Essi. Ja sen äipää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Kato Essi Messinen, ei mua turhaa tituleerata taunopaloksi, samettisilmät notkistaa tyttöjen ja mammojen polvet. Keh heh.

   Tuisku: Kyl me viälä varovaisesti liikutaan kodin ulkopuolella, ku nää haavat ei oo ihan kiinni. Olis gaumeeta saaha niihin joku pöpö. Hui. Pusuja sulle, Essi!

   Poista
 9. Tötterö oliskin hyvä tapa saada passikuva koirasta. Meidän passeissa ei kyllä ole kuvia, sirunumero vain. Eikö oliskin kätsää, jos ihmisilläkin olis sirut ja passissa sirunumerot?
  Tuiskuliinille kärsivällisyyttä paranemista odotellessa, kyllä ne haavat näyttävät jo paremmilta kuvissakin.
  Myrskylle malttia ruuan kanssa, ettei keskivartalo kehity liikaa. Minulla tuppaa kehittymään, joten annoksiani säännöstellään ankarasti. Jiri voi syödä mitä vain. Epäreilua, vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Olis kyllä käheetä, jos kaikissa olis siru tai joku eankoodi tai jotain, hih. Onneks nää haavat ei oo enää kovinkaan kipeitä, joten välillä köllin selälläni pehmeellä huovalla. Voi että tekee höpöö.

   Myrsky: Mä luulen kanssa, että ruoaka-annokset piänenee, jos mä alan patviin. Viäl ei oo sitä ongelmaa, ku mä olin ennen aivan liian laiha. Laihuliini.

   Mukavaa menoa teille, Aatu ja Jiri!

   Poista
 10. Kyllä te ootte pojat niin komeita!!! Ja hyvä, että ruoka maistuu, muistahan sitten myös ulkoilla, ettei ala tulla liikakiloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, nyhän me vallaan saatiin hykerryttäviä kehuja. Komeita. Juu. Kyllä me ulkoillaan ja juastaan myäs sisällä, niin että töminä kuuluu ja seinät rytisee. :)

   Poista
 11. Komeita poikia, komeita poikia! Passikuvat on aina välillä hyvä ottaa.

  VastaaPoista
 12. Joo, tikit voipi poistaa itsekin. Ihan helposti. Mutta ahmatiksi ei saa ruveta;)

  VastaaPoista
 13. Hyvältä näyttää, sekä oivat passikuvat että haavojen paraneminen! :) Ruokahalu on myös iloinen asia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt näyttää jo valosammalta tää elo. Ruokahalu on hyvä, sillon ku on hoikkalainenkoikkalainen. Toivottavasti teilläkin voidaan jo hyvin.

   Poista
 14. Hienoo kun paranee. Siihen tulee sitten vaan vahvempi kohta. sanos Myrtti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän niiku paikka paikan päälle.

   Joks sä, Myrtti Myyrienkauhu, oot pyydystänny sun rinssiranssiin koristeita! Kih hih.

   Poista
 15. Párek pakisee: Moi Tuisku ja Myrsky! Just tultiin kotiin Ylihärmästä. Että osas olla piiitkä automatka ja viel molempiin suuntiin. Me heti rynnättiin läppärille ja teidän kuulumisia tutkimaan. Oli meillä miniläppis mukana, mutt meidän tuurilla siellä ei pelannu nettiyhteydet koko aikana. Ja me oltiin ihan pimennossa. Nyt ollaan Palvelijattaren kanssa kumpikin ihan väsyneitä, mutta niin väsyjä ei olla koskaan, ettei Tuiskun kuulumisia jaksettais tutkia. Upeaa ja hienoo, ett diagnoosi on saatu (vaikk onkin kyhätty stiignafuuliaksi, jota me ei ymmärretä). Ja tosi hyviltä näyttää noi kuvat niin naamataulusta kuin selästäkin. Me ollaan ihan mielettömän iloisia, että paraneminen on vauhdissa! Oot kuule tosi-äijä, Tuisku! Parasta A-luokkaa. Terveiset kummallekin tuulipojalle ja palveluskunnalle. Me mennään nyt huilimaan autossa istumisen jälkeen. Huomenna varmaan jaksetaan räpeltää omaankin blogiin jotain. Veljelliset muiskaukset Párekilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloo kotiin ja plokiin!

   Automatkat on puuduttavia, paitti jos malttaa nukkua. Nukkukaa ny väsymys pois ja sitten taas päästään mekin lukeen ja katteleen kuvia teijän plokista. Me niin tykätään niistä teijän jutusteluista. Joo.

   Tuisku: Kiitos kysymästä, mä tosiaan voin jo huamattavan hyvin. Selässä on ohuet nahat reikien päällä. Mä joudun viäl käyttään potkupukua tai tötsää ku muuten mä nualen niitä arpia. Äippä totes, että siitä ei hyvää seurais, vaan haavat aukeis ja likastus.

   Parasta A-luokkaa! Tosta mä ja äippä ilostuttiin suuresti. Äipälle tais tulla ihan huurtuu linssit. Niisk.

   Tuplamuiskut sulle ja Palvelijattarelle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!