keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Arska tuli käymään

 

Tuisku: Ny mun haavani näyttää tältä.
Aika hyvät!
Noita valkosia läikkiä on ilmestynyt, eivät kuitenkaan oo haavautuneet.
Kuivattu lehmänmaha on kuuulema terveellistä.
Kannattaa syyä samalla ku antipipoteettejä eiku antipippsejä, no jotain kumminkin.

 

Myrsky: Mä kuikin täältä nurkan takaa, että jäiskö Tuiskulta herkkuja jäljelle.
Turha toivo.
Meen sit ottaan arskaa.
Aaah!

28 kommenttia:

 1. Teillä on pojat elämä ihan mallillaan, noista antinpipoista huolimatta. Pöperö maistuu ja aurinko paistaa. Voiko pyytää enemmän? -Tietysti pihalle täytyy päästä. Minunkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antinpipot on tepsineet, nää toiset siis, ne ekat kai aukas noi haavat mun nahkaani, vissiin. Ruuan kanssa ei olla ranttuiltu, sais jopa olla enempi pöperöö tarjolla. Joo. Ruaka miähen tiällä pitää. ;D

   Poista
 2. Ai aurinkoarska, mä jo mietinkin että kukas ny. Täällä ei oo arskaa tänään näkyny. Tuiskun haavat katoo ku pyy maailman lopun edellä ja niin saa käydäkin. Toivottavasti niitä harmaitakaan ei tuu lisää. Joo, ne antitipposiinit kannattaa popsia kiltisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil on arska välillä kurkistellu, enempi kyl on ollu tuhrusta keliä. Haavat piänenee ja niissä on jo kuari päällä, ei siis tuu enää verta, eikä ne oo enää koskestukipeitä. Pystyy kelliin pehmosella alustalla selälällään ja se vasta tekeekin höpöö pitkästä aikaa.

   Mukavaa menoo teillekin!

   Poista
 3. Voi että, tosi hianoo, ku Tuiskun haavat on jo noin hyvässä kunnossa. Kohta niistä ei ole kuin muisto vain ja hyvä niin. Kuivattu nauranmasu ON nannaa. Iskä löysi taas tarjouksesta häränpamppaa, ja sillä oon nyt sitten saanu herkutella pari kertaa. Pari on vielä pakkasessa, nams! Arska on mainio veikka, piipahti tässä taannoin meilläkin, menin heti Sen viereen köllimään ;)
  - Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun häränpampat on mitä ilmeisemmin tuareita, me saahaan vaan kuivattuja saparoita ja suteja, mut on nekin törkeen hyviä.

   Arska visiteeraa aivan liian harvon näin kesän jälkeen. Kaikki mäyriäiset tykkää lämpimästä. Maistuvia hetkiä sulle ja muiskut!

   Poista
 4. Oi mahtavaa, et Tuisku alkaa parantua! Ehkä mun parantavat muiskut on tepsineet...;)
  Mä aattelin, et teil on joku komee kamu nimeltä arska. Mut se olikin toi ihana, mahtava palloarska, jota mä RA-KAS-TAN! Kiitos, pojat, kun toitte arskan virtuaalisesti meilläkin käymään. Muiskut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keh heh, me vähän jekutettiin teitä, hyvät plokikamut ja -kaunottaret. Palloarskasta tosiaan oli kysymys.

   Tuisku: Varmaan kuule onkin sun muiskut auttaneet ja monen muunkin. Noista valkosista alueista lähtee karvat. Outoo.

   Tuplamuiskut sulle, Mirkkunen!

   Poista
 5. JiiHaa, me tanssitaan Párekin kanssa ilosta, kun Tuiskun nahka paranee! Varmuuden vuoksi vielä nukutaan peukut pystyssä, että kaikki haavat ja haavojen varjotkin katoais vauhdilla lopullisesti.
  Arska saisi visiteerata päivittäin ja viipyä muutaman tunnin pitempään. Mutta pidetään me aurinkoista mieltä yllä, jookos kamut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ny on viisainta luattaa ainoostaan oman miälen aurinkoon ja valosuuteen, on sen verta harvinainen toi arska. Onneks meil oli piiitkä ja lämmin kesä. Me ainaskin arskailtiin koko ajan.

   Ilosesti mennään eteenpäin!

   Poista
 6. Arska on kyllä tosi kiva tyyppi! ☼ Täälläkin se on onneksi edes välillä piipahtanut.

  Aivan ihanaa, että Tuiskusen haavat näyttää jo noin paljon paremmilta! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me uskotaan, että me kaikki tykätään arskailusta, paitti meijän äippi kyl on enempi varjoisatyyppi. Onneks hänkin tykkää lämmöstä. Joo.

   Tuisku: Kyä nää haavat näyttää jo tosi jees. Muiskuja ja pusuja Tytöille!

   Poista
 7. Paitsi Arska niin hieronta selälle nopeuttaa haavojen parantumista. Verenkierto nopeutuu. Mutta kyllä varmasti sun emäntä tietääkin sen! Meillei oo arskaa näkynyt... Ehkä parin kuukauden päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä kyl mun kylkiä on hieronnu ja niskaa. Mä inisen tyytyväisesyydestä. Selkä on sen verran paljon kipee, että se ei kestä silitystä. Arskaillaan Elvis, ja odotellaan ekaks joulua, saadaan paljon lelkkuja ja herkkuja, ja sitten saakin arska tulla.

   Poista
 8. Ihana tuo Myrskyn auringonottokuva!<3

  VastaaPoista
 9. Mää jo peljästysi, et ny teit o kolme. Ei liikaa komistuksii kukka kestä. Siin voi tulla vaik joku sydäri tai jotai. Onneks se oliki vaa aurinko. Kyl jekkussii poikii ootte.
  Äippä muisti yhtäkkii , et munki kyljes oli semmone karvato paikka. Ei siihe mittää muut tullu ku vaa karvat lähti. Äiti ja ellu kyl meinas, et toi remmi lukko o hankannu siihe ja sen takia karvat läks. Ellu otti siit jonku näytteenki ja sanos et se o iha normaali. Nii et ei siin sit mittää. Ny mää syän semmost pinotiinii ja piotiinii, kumpi se ny oli, joka autta ihossee ja turkkii. Ja tiäräks mitä,hihiii...sitä syä noi naisekki kenel hiukset tuppaava varisema. Jokku kuulemma iha tätä sama ku meki. Ku on kuulemma vahvempa ku ihmiste. Kaikkee sitä kuulee.
  Parane nys sit pia ja muist rasvata tota ihoas ettei se sit taas ruppe kuivuurest vihottamaa. Ny ku sää niit antipipoiki syät.
  Pusut sulle Tuiskuliini ja Myrskyllekki muutama
  toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, sä sit osaat olla hauskanen, Essi. Et muka kestä liikaa komistuksia. Aivan parhautta, söpötär.

   Jaa, että tommosta roppia karvan- ja hiustenlähtöön. Sehän sopis sitten meijän äipällekin, kun hänellä lähtee tukka ihan tuppoina. Täytyykin vähän kattella...

   Mää paranen minkä kerkiin ja paranenkin nopeesti, ku mulla on niin kauniita kannustajia.

   Pusut ja muiskut!

   Poista
 10. Moi Tuisku! Haavasi näyttävät jo tosi hyviltä meidän äipän mielestä. Etkö sitten anna herkkuja lainkaan veikalle? Minä kun tulin tähän perheeseen söin aina kuppini tyhjäksi tosi vauhdilla. Äippä joskus katsoi kellosta, että kaksi minuuttia. Olin ollut samalla ruokakupilla emän kanssa tarhassa, joten olin oppinut taistelemaan. Melkein vuoden kuulemma tämä kesti, mutta nyt uskallan jättää kuppiin jo ruokaa odottamaan seuraavaa nälkää. Mä en ymmärrä, ettei meillä kukaan halua mun nappuloita!!! Niin ja äippä osti mulle joulukalenterin, jossa on kuulemma koiran suklaata joka luukussa. En vielä tiedä, mitä tuo tarkoittaa, mutta eiköhän se selviä. Myrsky: olet tosi komea tuossa arskanotto kuvassa! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saahaan aina ihan samanverran kaikkee eli samat ruuat, herkut ja lelkut. Tasapuolisesti. Ennen tätä kulkustenpoistoo Myrskyn kuppiin jäi syömättömiä napuroita. Ny ei jää, ja se onkin alkanu kalkkomaan eli lihomaan. Äippä tykkää ku luut ei kongota.

   Oma joulukalenteri! Ootpa oikee onnenpoika, Eka.

   Myrsky: Tattista, kuoma!

   Poista
 11. Hohhoh, teillon samat ruuat kuin meidän kissojen isukilla. Mä en, eikä kissat, mahalaukkua suuhun laittais. Tuskin teidän Äippäkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Ilmankos teijän kissojen isukista onkin tullu niin komee miäs, ku hänellä on kunnon eväät.

   Poista
 12. Selvää parannusta nähtävillä! Hyvä hyvä.

  VastaaPoista
 13. Sateiset terkut täältä lahden takaa! Kateellisina ihaillaan kuvia arskasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sataa ja paiskoo räntää ja tuiskuaa ja oli kyl myrskyäkin ilmassa, mut kyllä se arskakin sieltä vielä tulee. Lämpimät terkut lahden taakse!

   Poista
 14. Paljon paremmalta onneksi jo näyttää!:) Mun pissanäyte kans eilen katottiin samalla, kun tarvi hakee lisää ruokaa. Hyvin on kivet vähentyny ja murentunu. Pissan mukana tulee enää vaan niinkuin hiekkaa, eikä sitäkään näe kuin mikroskoopilla.:) Surkeempi on toi nenäpunkki, se ei meinaa millään lähtee pois.:( Stronghold-paketti jo käytettiin, kolme ampullia, yks ampulli kuukauden välein. Vähäks aikaa hiukan helpotti, mut sit vaikutuksen vähentyessä taas paheni. Nyt alotetaan uus kuuri samalla aineella ja laitetaan ampulli kahden viikon välein. Jotain tehokkaampaa tablettihoitoo olis mahdollista saada vasta ens kevään puolella, kun sen toimituksessa on ollu jotain häikkää.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rymy, mukava kuulla, että oot hyvän matkaa tulossa terveeks. Upee uutinen!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!