tiistai 26. marraskuuta 2013

Lämpöhakuista eloa

Gaumeeta sentään, ku meijän lukijämäärä hurahti jo yli 90 000.
Aika monta lukukertaa,
vaikkei meillä kyllä lasketa,
saa käyä niin monta kertaa ku tahtoo.

 

Meil oli koleeta aamulla ja vähän oli valkeetakin maassa.
Me saatiin uudet taluttimet, tommoset pirteet limet.

Kyllä kelpas köllötellä keittiössä, ku liädessä oli valkee.

 

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pikkasen on kirkkaan väriset, mut meistä tuntuu, että meijän äippä on vähän värihörhö. Hän tykkää kaikesta kirjavasta ja kiiltävästä. Gaumee yhdistelmä, jos meiltä kysytään. Ei oo kyl koskaan kysytty.

   Poista
 2. Talvi tekee tuloaan. Pakko olla neonväriä, ettei tule kolaria ketun kanssa pimeällä metsätiellä. Onko nuo huomioliivit vai oikein valjaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on valjaat. Hyvin kyllä erottuvat hämärissä, vaikka ei nää kyl heijasta. Heijastimet meillä on erikseen ja noissa taluttimissa on kans punottu joukkoon heijastinnauhaa. Pitäs näkyä.

   Poista
 3. Ei me kyll yhtään ihmetellä teidän lukijamääriä ja -kertoja. Onneksi olkoon,ootte sanellu äipällä pätevää ja kiinnostavaa tekstiä.
  Limevaljaat, tosi ärtsyt ja oikeesti hienot! On se hyvä näkyä, kun luonnonvalo on himmeellä. Meilläkin oli tänään ohut valkoinen kerros maassa, tykättiin kovasti.
  Limejä lenkuroita pirtsakoille tuulipojille ja äipälle kepeät askeleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, me ku ollaan tämmösiä kirjallisia dekkarikoiria, niin nuuskutellaan ja juttua pukkaa. Oli sitten asiaa elikkäs ei. Useimmin ei. :D

   Rapsakoita lenkurakelejä!

   Poista
 4. Voi hitsi, miten mahtava toi teijän lämpöpaikka on! Ollapa oma liesi - ja kaveri kyljessä köllöttämässä...
  Kyllä teijän kelpaa, kultamurut! Lämpimät muiskut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin koleeta, että äippä sytytteli valkeet lieteen, se kun puhauttaa nopeasti lämmintä ympäristöön.

   Nooh, ehkä vielä parempi yhdistelmä olis, liesi, sä ja me. :)

   Poista
 5. Mullaki o tommoset valjakset, mut ne o mustat. Ku äipäm miälest se o tyylikäst valkose turkim pääl. Onnil ja tiukullekki ostettii samat, mut Onni tuli niist läpitte ku ne venusiva. Ei niit sit sem pääl ol uskaltanukka pittä.
  Kyl ai o mukavaa tommone piisi koton ku lämpiää. Määki tykkäisi ja Onni vast tykkäiski. Tiukuki tykkä lämpimäst ku se ain kaiva ittes nii peittoje sekkaa, et saa varo mihi istuu sänkyl. Se möhkäle voi olla Tiuku mikä siin o. merkilline lualakoira, en ymmärrä ollenkka.
  Äippä ei tqalvest tykkää yhtä, et parempi ku ei tuliska sitä talvee ja sitä valkost. Äippä sanoo ain et valkost pa....kaa, mut em mää sitäkän ymmärrä. Kuka ny sev värist lykkä.

  Terveissi täält toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil on kans mustat ja sitten turkoosit samanlaiset. Tottahan toki oot tyylikäs mustissa valjaissa ja oot sä kyl siävä ilman valjaksiakin. Joo. Me tykätään ja paljon.

   Kyl lämmintä pitää olla. Filtin alla, ihmisen kainalossa tai takan eessä, aurinko vasta mukava onkin. Noooh, ei mekään sitä lunta ihan kauheesti rakasteta, mut parempi piäni pakkanen ja valosuus ku pimeys ja loska. Muiskut!

   Poista
 6. Teillä noita kamuja riittää. Sehän on vaan kiva. Ja komeet on teillä valjaat. Onneksi mä pääsen kohta niistä eroon. On jo vähän niinkuin luvattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä kaikki kamuja tarvii. Ollaan seurattu silmä tarkkana sun valjasseikkailujas. Onneks olit jo tassutellu pihalla vain raitapaidassas. Hianoo!

   Poista
 7. Oi oi. Taitaa komeilla pojilla olla hyvä olla keittiön lämmössä. Näkee sen nenän päästäkin.

  VastaaPoista
 8. Onnea huikeasta lukijamäärästä. Kyllähän teidän jekuista ja meiningeistä kelpaakin lukea! Pusut meidän tytöiltä!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Pimun ja Typyn emäntä! Meistä on hauskaa keppostella ja jakaa teijän kanssa näitä juttuja. Joo, kyä näin on.

   Muiskut Tytöille!

   Poista
 9. On se aina mukavaa huomata, että joku käy lukemassa blogikirjoituksia :) Ja kyllähän teillä pojilla faneja riittää, se on ihan varma se! Taluttimet on hienot myös, ja näkyvät liikenteessä.

  VastaaPoista
 10. No nyt näkyy! Pitäisikin hätyytellä tuota emäntää hankkimaan se huomioliivi tällekin karvajalalle, ettei tarvitsisi tonttuilla punainen loimi päällä ennen kunnon pakkasia. Aatelkaas, se vei jopa Jõuluturgille tämän koiran se tonttuloimi päällä. Hirveen kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jõuluturg, onpa kiva sana ja äippä kookletti, että se tarkottaa joulumarkkinoita. Heijastinliivi on kyl tärkee meille koirille, näkeepä sitten autoilijat, että tiellä vipeltää myös nelijalkaisia. Mut joo, hirveen kivaa on näissä loimissa tonttuilla. Joo. ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!