sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Iskänpäivää!16 kommenttia:

 1. Hienot iskänpäiväkortit!
  Me ollaan nyt saat matkalaukku ja reppu täyteen välttämättömää rompetta ja odotellaan poikaa ja pikkueukkoa hakemaan meidät mukaansa Ylihärmään. Viisi tuntia autossa ei tunnu niin pitkältä ajalta, kun pikkueukko pitää ohjelmasta huolen ; )
  Me lähetellään sieltä Tuiskulle päivittäin voimauttavia parantavia ajatuksia ja kaikille yhteisesti terveisiä.
  T: Párek ja Se

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl erittäin kätsyy, että on viihdyttävää matkaseuraa ja teijän pikkueukko näyttää just semmoselta, mukavalta viihduttäjältä.

   Tuisku kiittää ja jäädään odotteleen lekurista virallista tietoa, maanantaina toivottavasti.

   Pitäkää hauskaa ja nauttikaa reissusta!

   Poista
 2. Komeet on poitsujen nimet, väänsi niitä sitten mihin malliin tahansa. Isänpäiväonnittelut Tyrskyn ja Muiskun iskälle Wuppelta, täällä vietetään iskänpäivää helatorstaina, miesporukassa vähäisen rällästelyn ja kaljoittelun merkeissä eli ihan eri tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, me saahaan aina ilo irti noista Tyrsky ja Muisku nimistä.

   Wuppen iskälle terkkuja ja viättäkää messevää päivää. Me taijetaan näyttää tossa ekassa kuvassa vähän siltä, kun olis ollu kaljaa liikenteessä, mut mellastettiin ihan luamuna. :D

   Poista
 3. Meillä on kinkku uunissa ja mehevät tuoksut leviää huusholliin. Kyllä tästä tulee hyvä päivä - kunhan mulle annetaan oma osuuteni. Vaikka sellaiset pari kiloo.

  Meillä on sellainen isänpäivä, että mää oon ainoa lapsi kotona. En oo silti saanut vielä mitään erityiskohtelua. Sitä ootellessa.

  t. Ollikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollikka, no ilman muuta sulle pitää antaa ainaskin kahen kilon köntti sitä kinkkua. Ehottomasti. :D

   Me ollaan vedetty ihmisväen kanssa tupsluureja, Ramasee. Herkullista isänpäivää!

   Poista
 4. Ootteko te siis leikkinyt salapoliiseja tänään? Ilmeisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, ollaan. Me jäljitettiin kadonnutta palloo. Löyty.

   Poista
 5. Mahtavaa iskänpäivää teillekin! Mä juhlin innoissani kaikkia juhlapäiviä, vaikkei ne just mua henkilökohtasesti koskettaiskaan. Mut tää päivä toki koskettaa, koska emännän iskä on mun erikoissuosikki ja mä kävin sitä ilahuttamassa, mä kun oon sen erikoissuosikki! Molemminpuolista erikoissuosikkisuutta siis!:D
  Muiskut teille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhla ku juhla, kaikki käy ja parasta tosiaan on ku saahaan olla mukana. Tuplamuiskaukset sulle, Mirkkunen!

   Poista
 6. Pipukka:
  Morjens Tyrsky ja Muisku!
  Nii-i, rakkaalla lapsella on monta nimeä…(ihmisväki ruukaapi sanoa.) Mullaki on monta nimee. Tänään viimeks, äippä sano mua kullannupuks… eiks oo aikas yli-imelä nimi, tällaiselle korttelin kauhulle ja remmirähjääjälle?
  Äipällä poskilihakset paukku, ku se nauro Teidän komeuskuvalle. Teillä taisi olla ihan kisa siitä, kumpi ompi komeampi? Tuisku luotti perinteiseen normi-ilmeeseen, kun Myrsky taas yrittää veitikka ilmeellä voittaa tyttökamujen suosion. No, mun luonteella asiat sanotaan suoraan niin kuin ne on, eli Pipukan suusta totuus tulee: Molemmat olette tasan yhtä komeita, ihan hykerryttävän komeita. En saanut tänään kakkua, koska se oli kuulemma liian mausteista mulle. Siin oli kamelia ja inkiväärttejä. Enkä saanut myöskään kermavaahtoo tai jäätelöä. Niitä kuulemma saan joskus myöhemmin. Joo, en ois halunnutkaan. Niin miehän olen hippasen nirso, kuten tiedätte. Äippä surkuttelee, vaikka mitä kivaa hän tuo kaupasta, niin ei kelpaa. Viimeks tällä viikolla äippä oli saanut kaupassa hellyyskohtauksen ja ostanut mulle kaksi putkiluuta, vaikka hyvin tietää että en tykkää. Nooh, mä sit kohteliaisuuttani haistoin sitä ja se jäi siihen. Kuten olen kertonut, olen saanut syödä luita sisällä… no mitä tämä sit tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että minun hyvin kehittynyt makuaistini hyväksyy vain kotikeittiössä valmistetut luut, eli hirven luita jotka on joko keitetty tai paistettu uunissa. Arvatkaas mitä? Olin kätkenyt yhden pienen luun minun uuteen pitkähapsuiseen servettiini ja äippä sattui astumaan sen päälle, eli suomeks löysi kätkön. Mitä siitä seuras? Kiljuntaa niin että ikkunat helisi… Ei, äippä hymyili kauniisti ja sanoi rauhallisesti: Jaahas, Pipukka on kätkenyt luun. Huh huh, kyllä helpotti. Tota Teidän hammasharjajuttua jaksaa äippä vieläkin äimistellä. Saitte yhdessä illassa tuhottua sen? Se oikeesti luuli, että Teille on siitä iloa moneksi päiväksi. Toivottavasti huomenna tulee diagnoosi, täsmälääkkeet ja Tuisku paranemaan. On niin kaamee tunne ku pikkupoika pelkää sitä suihkuakin niin paljon. Terveyshalit Tuiskulle. Halit myös muulle poppoolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipukka, imelyyksiin kyl taitaa sortuu kaikki äipät, meitäkin kutsutaan armaiks ja kullannupuiks. Pythyi. ;)

   Joo, me pantiin toi komeuskuva, että ei oo kaikki kuvat pelkkää liirunlaarumia. Keh heh hee.

   Meillä ei oikeetkaan luut kauaa kestä, tai tunnin jälttäämisen jälkeen äippä vie luut jääkaappiin seuraavaksi päiväksi. Sulla on kyl parempi kätkö, meinaan tommosia servettejä ei oo meijän lattioilla.

   Tuplamuiskut sulle, Pipukka, söpön kuanosi päähän.

   Poista
 7. Kannattaakin esiintyä salanimillä, jos kerran ensin riehuu ja sitten syö iskälle tarkoitetut herkkuluut! Vaikka tietenkin se on iskälle jo lahja sinänsä, kun saa palvella tuollaisia herrasmieskoiria.
  Voisitte salautua myös nimillä Myrkky ja Tuikku Tuulispää, eikä varmala kukaan arvaisi, kenestä puhutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskä oli oikeen otettu meijän korteista. :D

   Kih hih, uudet salanimet. Ihan parhautta, Aatu. Terpat myös Jirille.

   Poista
 8. Makeita kuvia teistä pojat! Toivottavasti teillä oli mukava isänpäivä, meidän Jäbä meni yksin - siis toistan - yksin metsälle ja jätti mut kotiin itkemään! Toi onneksi pupun tullessaa ja mä sain tassut ja kaikki sisäelimet. Oli pojat hyvää!!! Onneks sä Tuisku näytät jo pirtsakalta pojalta! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjeh kjeh, me onnistutaan aina kuvissa. Mut kuule, Eka, oikeenko tosissasi söit neljä tassua? Ihan karvoineen ja kaikkineen? Oot kyl aika poika. Respektit. Meil menis pupu pöksyyn, jos semmosta einestä eteen heitettäs, tai ainaskin äipältä menis.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!