sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kylässä Koiramammalla

Myrsky: Me käytiin iltapäivällä kyläilemässä Koiramammalla.
Ihan oli ensivisiitti.
Tuisku ei päässy mukaan, mutta Koiramamma lähetti sille lohdutukseksi herkkuja.

 

Koiramammalla oli paljon lelkkuja ja herkkuja.
Kyä Koiramamma tiätää, että tiä koiran sydämeen käy vatsan kautta.
Joo.

 

Arvatkaa sainko kermavaahtoo?
Sain.
Arvatkaa sainko maistaa kahvia?
Sain.

 
Arvatkaa sainko lisää kermavaahtoo?
Totta maar sain.

Oli magee päivä. Koiramamma on ihan parhautta.
Huomaatte varmaan, että Koiramamma ja mä mätsätään jo sävyjenkin pualesta.

Kiitos kaikille, 
kun ootte tsempanneet Tuiskua ja
meitä jaksamaan!

21 kommenttia:

 1. Onneksi on olemassa Koiramamma! Joka koira tarvitsisi tuollaisen mamman. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tarvii! Koiramamma lupas tulla hoitaan meitä, jos meijän ihmisväki lähtee johonkin lyhyeen reissuun. Sitä odotellessa, keh heh.

   Poista
 2. Nyt meillä on sit sanonta:"Kuin Myrsky kermakupilla" :)

  VastaaPoista
 3. Voi Tyrsky ja Muisku!
  Kiva että Myrskyllä on ollut kivaa ja iloista ja hauskaa, sitä tarvitaan, mutta kyllä Tuiskulle tulee muiskuja täältäkin. Toivottavasti jokin järkevä syy moiseen kamaluuteen löytyy.
  Terkuin nahkanakki Nadja keskipohjanmaalta, jonka emantä on teidän seikkailuja seurannut hyvän aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, noi meijän salapoliisinimet jaksaa aina vaan riemastuttaa.

   Myrsky: Mä toisiaan tarvittin vähän omaa (laatu)aikaa ja onneks sain sietä Koiramamman luona. Mä kirmasin ja leikin ja äippä katto ihmeissään, ku mä en semmosta tee kotona. Sitten mä komentelin Koiramammaa ja kaikki meni tosi hyvin eli mun miälen mukaisesti. :)

   Terkkuja Nadjan emännälle ja muiskut Nadjalle!

   Poista
 4. Määkin haluaisin koiramamman, joka tarjoilee kermavaahtoa. Olen saanut kerran tai kaksi lipaista tuollaista herkkua ja sitähän olisi voinut syödä vaikka kulhollisen.

  Kiva kun pääsit kylään, mutta kyllä meillä on vähän huolimieli Tuiskusta. Toivottavasti on suunta parempaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä mahtavaa, että kaikilla olis oma koiramamma, kermavaahdolla tai ilman. :)

   Mä en ollut saanu KOSKAAN kermavaahtoa. Huutava vääryys, koskapa oli to-del-la hyvää.

   Tuiskun selkä on parempi, kun kuoleentunut iho lähti irti.

   Poista
 5. On sulla ollut Myrsky ihan loistopäivä! Mutta niin mullakin oli lauantaina, kun käytiin ihmispoikien mummin luona. Ja on myös mun mummi! Mua sillä oli ikäväkin, ei välttis noita ihmisiä! Siellä oli uusi lelu ja paljon herkkuja. Söin muusia ja nakkeja ja herkkutikkuja, JES! Kyllä välillä on kiva päästä kylään! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, meil on ollu sitten molemmilla herkullista syätävää ja erinomaista seuraa. Laatuaikaa.

   Poista
 6. Jestamandeerus! Kyl sul Myrsky on muikea ilme! kih, kih. Mahtava virkistäytymispäivä Mamman luona. Olet tainnut kietoa hänet pikkutassusi ympärille, ku pääsit oikein komentelemaan. (kuiskaus: toivottavasti ihmisväkenne lähtee jonnekin pienelle rentoutusmisreissulle kahenkesken sit ku Tuisku on parantunut ja koiraMamma tulis teitä hoitamaan… (silmänisku)…mielin määrin kermavaahtoo, herkkundaaleja, pallopelejä…) Kyllä Tuiskukin varmasti pian paranee, kun sai viettää miestenvälistä laatuaikaa. Toivottavasti ei ole enää kovia kipuja, ruvet kyllä vievät pitemmän paranemisajan. Muiskut Teille molemmille. t.Pipukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keh heh, mun sivumulkasu on edelleen hanskassa elikkäs tassussa näin koirakielelle käännettynä. Koiramammakin virkisty, joten tunne oli molempiin suuntiin. Joo, Tuisku ja mä oikeen innolla varrotaan, että meijän ihmisväki lähtis reissunpäälle. Olis kyllä heille tarpeeseen, kun ovat nykysteen ku kissa ja koira, eivät yhtään kestä toistensa sanomisia ja tulkitseevat kaiken väärin. Huoks.

   Tuiskun selkä oli tänäaamuna selkeesti parempi, ny ku se kuallut ihopala irtos. Salvahoito jatkuu, ja lääkitykset. Muiskut sulle Pipukka ja terkut kotiväelle!

   Poista
 7. Mitäs toi kerma on, kun en oo ikinä saanu... Se näyttää jätskiltä jota mä kyllä olen maistanu. Kyllä sua on hemmoteltu mutta eikös lapsetkin saa välillä laatuaikaa kun sisarukset jätetään kotiin ja tehdään jotain kivaa, vaikka äidin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kuule hyvää tää kermavaahto. Ihan tuntematon herkku entuudestaan, eikä me kyl olla jätskiikään syäty, vaikka äippä sitä alvariinsa märsyy. Haljua.

   Kyä tää reissu piristi meitä kumpastakin. Tuiskukin oli tyytyväinen herkkutuomisista.

   Poista
 8. Toi koiramamma on kyllä ylimahtava tyyppi! Mäkin tulisin mielelläni sen luokse kylään.;)
  Onneks toitte Tuiskullekin herkkuja, ettei se jääny kaikesta ilosta osattomaks.
  Muiskut herkuttelijoille - ja kertokaa muiskuterkut koiramammalle, se on mun ihmisidoli!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyl Koiramamman kanssa sialunveljet. Meillä oli heti sydämellinen yhteys. Joo, mäkin toivon, että kaikilla olis oma Koiramammansa. Muiskut sulle, Mirkkunen!

   Poista
 9. Aah, mikä kermamamma ;) Kyllä sul on ollu sitte magee päivä. Onneks toi koiramamma muisti Tuiskuukin herkkundaalien muodossa. Mukava kuulla, että Tuiskun selkä on jo parempi, niitä uutisii mä vähän lähdin kattoonkin. Muiskuja molemmille, ja kermakoiramammalle kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meijän Koiramamma on kaikelviisiin herkullinen. Hän oli leiponu meijän äipällekin ruistaikinaan kahta erilaista piirasta ja viäl semmosta perunakääretorttua mis oli tuarejuustoo sisällä. Tää meijän Koiramamma ymmärtää hyvyskän (tää ilmasu on lainattu sulta Elli) päälle ja lähetti Koiramamma Tuiskulle kanatikkuja, jokka on Tuiskun lemppareita.

   Poista
 10. Hei mää haluan kans tommottisen Koiramamman! Mun matte ko on ottanu asiakseen sekantua siihenki, mitä herkkuja esim. Ukki saa tarjota mulle sen haimiksen jälkeen (= ei MITÄÄN) joten jospa tommonen Koiramamma sais kuitenki pidettyy päänsä, ni saisin määki herkkkusia joskus....ihan mahtipäivä sulla Myrsky, ei ihme jos pistit jo vähä tanssiks! Kotonaha sää oot ylin järjestyksenvalvoja, joten siel ei ehkä niin kehtaa. Tuiskulle gaumeesti terveisii kans, me täällä pidetään kovasti peukkuja ja tassuja teitin kuopukselle. T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauri-setä, on kyl surmeeta, että sä et saa syyä herkkuja, mut elämä on. Mut oot tosi oikeessa, mä riekuin, hypin ja elämöittin Koiramammalla. Äippä katto ihmeissään, kun mä en tee mitään semmosta kotona. Mä rakastan Koiramammaa! Tuisku kiittää terkuista, sillä ei oo hyvin asiat, vieläkään.

   Poista
 11. Vitsi, mikä päivä sulla Myrsky on ollut. Aika muikeeta!

  Mufillekin tais löytyä Koiramamma, vähän nuorempi vaan. Onko se sitten Koiratäti?

  VastaaPoista
 12. Muikeeta oli ja parasta on, että Koiramamma tulee meitä leikitttämään perjantaina. Juu, Koiratäti kuulostaa just hyvältä. Terkkuja!

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!