torstai 28. marraskuuta 2013

Väkivaltainen pikkukoira

Joo, tommonen otsikko oli Aamulehdessä
Huamaatte varmaan tän pikkukoiran rodun.
Joo.
Kääpiömäyräkoira.

Mitenkähän tommosen käyttäytymisen sais kitkettyä pois?
Mehän ei tykätä pikkulapsista. 
Ollaan aiheesta aidosti pahoillamme.
Ja mehän kuulutaan myös Remmiräyhääjät Ry:hyn.
Äippä ja iskä ei oo ylpeitä osaamattomuudestaan hallita meitä.
Ei joo.

 

Tuisku: Tuu pelaan!


28 kommenttia:

 1. Mitä, koskas te ootte pikkulapsista lakanneet tykkäämästä? Piti oikein tarkistaa: Beibi, bambi ja bubu, muistuuko miäleen? Remmiräyhääjät ry -hihihih. Mä voisin sitte liittyä teihin sillon ku mulla on palttoo ja tillukkaat päällä lenkillä, ja vastaan tulee koira. Mun on ihan pakko kertoo aina vastaantulijoille, kuin karmee mamma mul on, kun pistää hauvavauvalleen kledjut ylle. Eihän sitä kestä vanha Erkkikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tommonen beibi viäl menee, mut sitten ku ne alkaa kävellä ja päästeleen kimeitä ääniä. Menee hermot. Toisekseen meijän suvussa ei oo yhtään piäntä lasta, niin ei olla niihin totuttu. Että ei voi ihan meitä koiria pelkästään aiheesta syyttää.

   Totakin remmiräyhäämistä on yritetty kitkee. Esko-mäyriäinenkin kävi reenaamassa meijän kanssa. Me asutaan täällä maalla, joten ei visiiin oo tarpeeks harjotuskavereita eikä tapahtumia. Harvon ollaan päästy kaupungille, ihan on meijän ihmisväen omaa syytä näitten sosi... soseen... sosisisi... no kaikkien taitojen puuttuminen. Joo.

   Muiskuja sulle, Pink Lady!

   Poista
 2. Voi, lapset on ihan parasta maailmassa. Kukaan aikuinen ei keksi niin mukavia juttuja ja jaksa touhuta niin paljon meidän koirien kanssa. Tietenkin ne voivat olla pelottavia, kun niillä on niin kovat äänet ja nopeat liikkeet, mutta kun niihin tutustuu, niin kivaa riittää. Totta on kuitenkin, että kaikki lapset eivät ole kivoja. Varmaankin puutteita siellä koulutuspuolella.
  Remmiräyhääjiä mekin ollaan tarvittaessa. Pitäähän taluttajia suojella vaaroilta, kun ne eivät itse ilkeä haukkua ja murista epäilyttäville koirille ja henkilöille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me uskotaan, että lapset on viihdyttäviä, mut minkäs teet, ku semmosia ikiliikkujia ei oo. Heti otettas, jos tarjottas. :)

   Poista
 3. Ei kaikkien mäykkyjen eikä muidenkaan koirien tarvi kaikista tykätä. Teidän äippä pitää kyllä huolen, ettette joudu puremaan ketään. Remmirähjääjänä ei varmaan ole ollenkaan hullumpaa räyhätä, mutta tiäättekös, että on olemassa sanonta, "ei haukkuva koira pure". Tosin se taitaa kyllä tarkoittaa, että kun haukkuu, ei voi saman aikaan purra vai tarkoittaako se, että haukkuva koira on kiltti koira?

  VastaaPoista
 4. Joo, eihän kaikki ihmisetkään tuu kaikkien toisten kanssa aina toimeen. Yritetään ny kumminkin olla koiriks ja ihmisiks. :)

  VastaaPoista
 5. Meidän jengistä Tahvo on remmiräyhääjä. Täällä meillä päin kun tulee muita koiria vastaan noin kerran kuukaudessa, jos sitäkään, niin ei ole paljon päässyt harjoittelemaankaan.

  Olen vain hyväksynyt, että se on remmirähjä ja sillä siisti :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitos, Marika, sanoistani. Meijän äippä tykkäs kypällä. Miks tosiaan turhaan kantaa syyllisyyttä ja sihistä kuin kyy, kun ei se auta, seuraavalla kerralla kaikki alotetaan taas alusta. Hohhoijaa.

   Poista
 6. Kuulkaat kamut, kyllä se ikä rauhoittaa. Uskotteko, että määkin olin nuorena poikana remmiräyhääjä, mutta en oo enää. Ei katos jaksa kaikkea koko ajan, pitää vähän priorisoida. Tärkeempää haistella hyviä tuoksuja ja kuunnella rapinaa. Äipän mukaan voi olla kyseessä myös heikkenevä näkö. En tunnusta. Tunnustan ainoastaan viisastuneeni. Ja oon entistä komeempi. Ja vaatimattomuus on toinen luontoni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, sä ootkin kyl tosi komee ja hirmeen vaatimaton. Me jäähään oottaan meijän iän tuomaa seesteisyyttä.

   Poista
 7. Ehkä teillä pitäisi olla pallot suussa kun olette kävelyllä? :) Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus meillä kokeiltiin, että suuhun lykätään lelkku, mut ku on kiire haukkumaan, niin siinä ei paljon lelkut paina, ne vaan sylkästään pois. :D

   Vinkupalloakin on vingutettu, tehoo vähän aikaan, mut meitähän ei kauaa haurhauteta. Herkut otetaan kyllä vastaan ja haukutaan vastaantulijat sitten takaapäin. Keh heh.

   Poista
 8. Párek: minut on siedätetty pikkukak...lapsiin pikkueukon toimesta. Oli tuuria, että Ebba ei hirveästi päästellyt minun läsnäollessani kimeitä ääniä, on aina osannut kohdella hyvin ja rauhallisesti. Heti tänne muutettuani moni lapsi tuli ulkona kysymään "saako silittää" ja Palvelijatar oli onnessaan. Oppivat lapset lähestymään maltillisesti ja minä luottamaan lyhyihin ihmisiin. Tosin vieläkin haluan itse päättää silitetäänkö minua vai ohitanko lähestyjän kiinnittämättä mitään huomiota. Rämiseville lautailijoille kyllä kiroilen tomerasti joka kerta nähdessäni.
  Remmirähinää olen selvästi vähentänyt täytettyäni neljä vuotta, mutta vielä on niitäkin koiruuksia, jotka ansaitsevat kunnon haukut. Palvelijatar alkaa olla melko tyytyväinen minuun, vaikka nostatankin Sen verenpainetta aika ajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sulla on tosi kiva Ebba-tyttö. Ei mekään semmosta nättiä tyttöö hakuttas. Ei varmalla. Joo.

   Meijän lähelle ei enää uskalleta päästää lapsia. Heidän säkäkorkeutensa pitää olla reilusti yli metrin, että me hyväksytään. Mut näillä eväillä mennään. Ootellaan iän tuamaa viisautta.

   Reippaita retkiä sulle ja Palvelijattarelles!

   Poista
 9. Aika hurja toi lehtiotsikko! Mä en myöskään tykkää lapsista, en ainakaan sillon, kun ne tulee hirveenä laumana mua kohti ja huutaa ja huitoo. Mulle tulee sillon pakokauhu ja paniikki. Emäntä sanookin aina lapsille, et "yks kerrallaan ja ihan rauhassa Mirkkua silittämään" ja jos mulle tulee paniikki, mä saan lähtee pois. Vauvoista mä tykkään. Nuuskin niitä ja rupeisin leikkimäänkin niitten kanssa, mut isommat lapset on sit se hirvitys mulle. Eli ihan päinvastoin ku teillä.
  Emäntä arvelee, et mä en tykkää lapsista ensikskin siks, et mä oon niin harvoin sellasten kanssa ihan niinku tekin, mut myös siks, et mä oon niin pieni ja pelkään, kun jättiläiset tulee hurjasti mua kohti.
  Muiskut teille, te hurjat muttei väkivaltaiset pikkukoirat!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keh heh, väkivaltainen, toi sanavalinta oli kyl melko hupanen.

   Niin, miten tosiaan voi tottua semmoseen mitä näkee vaikka kerran vuodessa? Ei mitenkään. Meijän Tuisku haukkuu kivet ja kannot, jos niitten varjokin on joten oudosti, saatika sitten kaikki liikkuvat yksiköt, niiku lehdet ja koirat ja ihmiset ja silleen.

   Mukavia tassutteluja sulle ja muiskuja oikein ropisten sun sulokuonolles, Mirkku!

   Poista
 10. Kaikki ei tykkää kaikista, niin se vain on.

  VastaaPoista
 11. Mä tykkään ihan hirrrrveen palijo pikku lapsista, vauvoista ja isompiin lapsiin. Yritän kovasti hoitaakki, yhellä tytöllä valu räkä nenästä ja mun mielestä se ei vaan oo kovin hygieenista niin mä yritin putsata sitä. Sanovat muka ettei mun putsaaminenkaan ole kovin hygieenista. Mä olen eri mieltä! ps. vaikiaha sitä on tottua sellaseen mitä ei juurikaan nää. Esmes mä en tykkää kissoista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esmes ei mekään tykätä kissoista, tosmes me ei tykätä isoista koirista, jokka tulee vastaan meijän tiellä (lue yleinen tie). Mut kyl me yritetään hillitä itteemme, ihan vaan äipän hermojen vuaks. Yritykses se kyl yleensä jääkin. :D

   Poista
 12. Väkivaltainen ja hirviperhe ja siihen päälle väkivaltainen pikkukoira. Mitä seuraavaksi, väkivaltainen räkättirastas? Huoh.

  Niin kauan ku remmiräyhät ja muut kommellukset ei aiheuta varaa muille, niin ihan sama. Tosin ihmiset saisivat myös oppia ettei koiraa pidä lupaa kysymättä tulla lääpimään. Vaikka Mufi onkin hömppä ja hieman arka, se on myös koira, eikä aina voi varmaksi tietää kuinka se reagoi vieraan ihmisen yllättävään kosketukseen. Iso koira kun ottaa ja nappasee, niin siinä voi käydä oikein pahastikin. Yksi syy miksi Mufi kulkee kuonopannassa, on ettei sitä vieraat halua juuri rapsutella, kun pitävät aggressiivisena (todellinen syy: Mufi yrittää mennä jokaiseen ilmansuuntaan samaan aikaan ja emäntä hermostui poikkoiluun, kuonopannassa kuljetaan nätimmin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkivaltainen räkättirastas. ;D

   Joo, oot ihan oikeessa, kannattaa aina kysyy lupaa ku lähestyy toisten koiria. Me kyl ilmotetaan jo hyvissä ajoin, että eipä paljoo kannata lähestyä, me täs suaritetaan tärkeetä tehtävää eli suajellaan meijän äippää. Me ollaan niiku podikaarteja.

   Terkut Mufille!

   Poista
 13. Lapset on kivoi, mä haluun aina pusutella niitä. Mut en saa ku mamma ei anna. Ku mä haluun antaa pusut aina poskelle ja sitte kuulema lapset kaatuu kun mä hyppään päälle. Mälsää. Ja tosta haukkumisestä mä vaan toteen, et kuinka noi ihmiset mitään huomais jos me ei niitä varotettas. Niilä on paljon huonompi hajuaitsi ja näkö kans. Ainaki mun mammalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, sun pusuttelut on voimakkaita, ku pussattava ihan kaatuu, varmaan ihastuksesta.

   Totta, ihmiset ei haista, eikä maista, eikä kuule. Onneks me koirat hanskataan noin hommat. Muiskut sulle, Kaunis Nelli!

   Poista
 14. Kaikista ei tartte tykätä, se on ihan selvis. Ossi ei oikeen tykkää yhdestäkään vastaantulijasta. Tänään se kyllä yllätti minut, kun menimme ohi sellaisista aidnrakentajamiehistä. jo pitkältä matkalta juttelin Ossille, että se voisi olla fiksu koira eikä yhtään haukkuisi ja ihmeiden ihme, me pääsimme ohi niistä miehistä ilman haukun häivää. Vähänkös olin ylpeä koirastani. Ikä saattaa tosiaan rauhoittaa joitakin (ei valitettavasti ole pätenyt Ossiin ja haukkunsa lopettanut koira voi purra salamana) Tämä tuli todistettua kerran kun Ossi puri naapuria ja sittenhän se puri putkimiestä. Mulle se vaan murisi ja puri sen jälkeen... Terveisii Tuulipoijaat, nostakaa te mäyristen mainetta ja tulkaa eri hyvätapaisiksi, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi, jihuu! Hiano suoritus. Tommosta lisää ja myös tähän koiravaljakkoon vois tarttua hyvät käytöstavat. Joo.

   Ootellaan iän tuamaa viisautta. Toivottavasti ei käy aika pitkäs. Terkkuja Ossille!

   Poista
 15. Mä uskon pojat, että lasten pelko on teillä juuri tuota, ettette tunne niitä. Meillä asui naapurissa pieniä ihmisiä ja mä haluan aina mennä niitä haistelemaan ja nautin kun ne tulee silittämään. Enkä kuulu remmiräyhääjiin kun aina silloin tällöin. Oikein isot koirat saa mut joskus hermostumaan ja sellaiset mä muistan, jotka on tulleet mua joskus liian liki. Niistä en tykkää. Mutta mun paras kaveri on labbis, joka on aika paljon mua isompi ja lenkillä käydään chouchoun (vai mikä se nyt on) kanssa eikä me juur toisiamme huomata. Viimeksi tosin mun käskettiin aina odottaa sitä joten lopulta käännyin ympäri ja haukuin sen oikein kunnolla. En ymmärrä sellaista hidastelua! Ja nyt äippä on huomannut, että jos vastaan tulee pyörä, jossa on valot tai koira jolla on pannassa joku lamppu, niin meikäpoika hermostuu melko varmasti. Mutta kait se teillä pikkukoirilla (sorry pojat) on vaan niin iso ego, että pitää vähän haukkua kun joku tulee vastaan. Ja jutteleehan ihmisetkin toisilleen, hei, haukku on meidän kieli. Jos kerran harvoin näkee kavereita niin pitää ne kuulumiset kertoa kunnon äänellä. Pitäkää lippu vaan korkealla! Ja muistakaa, että huomenna avataan joulukalenterin eka luukku....nam, luulisin? t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mähän oon pelokas ja herkkä koira. Mä haukan ihan kaikkee ulkona, niiku ruohotuppaita, risuja ja ihan varmasti kaikki liikkuvat. Mulla oli semmonen paha tapa, että kaikki autot ku tuli selän takaa, niin mä haukuin ja rynnistin niiden kimpuun, tai siis yritin. Ny se tapa on saatu kitkettyä pois.

   Ku meillä on tää Remmiräyhääjät Ry, johon kuuluu Esko ja muitakin halukkaita on liittymässä, niin äippä yrittää järkätä meille sisätilaa ja kouluttajaa, niin päästäs harjotteleen sopuilua. Pidä tassuja pystyssä, että onnistuis, Eka.

   Pidetään häntä korkealla! Meil mitään joulukalenteria oo, mut nauti sä oman kalenterin sisällöstä ja oikein reippaita ulkoiluja sulle ja perheelles.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!