perjantai 8. marraskuuta 2013

Nenä- ja Koiramammapäivä

 

Tänään on Nenäpäivä, mut meillä oli myäs Koiramammapäivä.
Parhautta!

 

Myrsky: Sopuiltiin sohvalla ja jäystettiin meijän lurpsuja, 
paitti että Tuiskulla oli hammasharja ja mulla töpseli eli siankärsä.

 

Tuisku: Kato tarvii olla lurpsut miästä myäden. Iso. Joo.
Koiramammaa nauratti meijän touhut.

 

Tuisku: Nenäpäivän kunniaks nenäteltiin Koiramamman kanssa.
Tiättekö mitä!
Koiramamma oli unohtannu kermavaahdon kotiinsa.
Mut kyl toi Koiramamma aina kermavaahdon voittaa.
On hän vaan niin magee mamma.

 

Tuisku: Aamulla haavat näyttivät ihan hyviltä.
Ei saatu lausuntoo lääkärilta, täytyy oottaa tietoo maanantaina.
Muiskut teille kaikille!

36 kommenttia:

 1. Onpas teillä ollut ihana päivä. Eiköhän siinä pipitkin parane, ku on ilonen mieli. Terv. Mirva ja Fiksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä ootte ihan oikeessa, ystävät piristää ja pipit paranee. Pualin ja toisin. Fiksusti aateltu Fiksu ja Mirva.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Melkoisia herkkuja, melkein käy katees. Onneks vaan melkein ;) Ja meinaako nuo Tuiskulaisen haavat parantua? Hieno homma. Hirmusti huiskutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haavat on selkeesti piänentyneet, eivätkä oo enää hirmeen kipeet. En huuda ku vaihdetaan siteitä, äipänkin hermoja säästää tää tervehtyminen. Herkullista viikonloppua lahden taakse!

   Poista
 3. Ihana nähdä että Tuisku on noin pirteenä viettänyt nenäpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli huisin kiva päivä. Pitihän meijän näyttää Koiramammalle, että osataan jälttää ja että meillä on komiat hampaat ja kyl Koiramamma meitä hehukin koko ajan. Muiskut Karkille!

   Poista
 4. No nyt on Tuiskun hampaat taatusti puhtaat :) Kurjaa, kun tuloksia pitää odottaa maaanantaihin. Toivomme sillä välin ihmeparantumista! Ensihoitoyksikkö Partanen & Partanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinkahan nopeesti mä olisinkaan parantunnu, jos teijän ensihoitoyksikkö olis kerennyt meille? :D

   Poista
 5. Tuisku, on sulla toooosi mahtava hampuharja! Ei olla noin isoa vielä ikinä missään nähty. Joo, haavat näyttävät paranemisen merkkejä. Niin pitääkin ja nopsaan sittenkin.
  On teillä kiva koiramamma kermavaahdolla ja ilman. Pitäkää hauskaa ja voikaan hyvin kaikki.
  Terv. Párek palvelijattarineen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää söin pualet tosta jättihammasharjasta ja Myrsky nällysti harjan loppuun. Röyh.

   Haavat on parantumassa ja kaikilla on hyvä miäli. Oikein mukavaa viikonloppua teille kumapsellekin!

   Poista
 6. Pipukka:
  No jopas kannatti oottaa koiramammaa. Kyllä koiramamma ja lurpsut korvas kermavaahdon mennen tullen, iloa pitemmäksi aikaa. Tirsk, Tuisku näyttää kuin pesis omia hampaitaan. Eiks ookki kiva, toi antamisen ilo molemmin puolin. Ei koiramammankaa tartte popsia vitalmiiniineja, ku Te piristättä häntä. Arvakkaas mitä? Mieki oon jo saanu syyä luita sisällä. Äippä sano, että tää on koirakoti, eikä mikään hienostolinna. Kuulin äsken, että äippä suunnitteli mulle hoitoiltaa tänään! kääk, se tietää turkin pesua, harjausta ja leikkausta (siis takavillojen siistimistä, en joudu leikkaukseen) kynnet tarkastetaan ja tarvittaessa lyhennetään. JA kaikista pahin… korvat puhdistetaan. Mulla on muutaman päivän ajan jo kutissut korvaa. Olen yrittänyt itse sitä rapsuttaa ja ravistella päätäni, nyt sinne holvataan jotain puhdistusainetta. En miekään saa kermavaahtoo vaikka luulin että Isänpäiväksi tehdään kermakakku, mut ei! Äippä aikoo leipoo keikauskakun!! Siis mitä ihmettä? kakku käännetään ympäri… no hyvä ettei se ole kermakakku, silloin kermat jäis kakun alle. Tähän keikauskakkuun kuulemma tulee omenoita pintaan kun se käännetään ympäri. Ei kuulosta hyvältä, en taida haluta. On tässä vielä pieni toivon kipinä. Jos kakkupalan viereen laitetaan kermavaahtoturaus tai jäätelöpallo, niin sit miekin saisin… äippä huutelee ettei mun linjat kestä. Haloo, sillä ittellä ei oo linjat pitäneet enää vuosiin, silti hän pitää omana oikeutenaan herkutella. (Psst… Kun mä katson sitä kosteilla ja ruskeilla nappisilmilläni niin se heltyy.) Paljon paranemishaleja Tuiskulle. Toivottavasti haavat umpeutuvat pian. Muiskut molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa niin, kyä kodin pitää olla koirankestävä ja -pestävä. Ai joo, sähän et pesuista tykkää, mut anna ny putsata ne korvas ennenku niihin tulee jotain pöpöjä pesiin. Ei oo kiva olla kippiinä. Joo.

   Kyähän sun ny tarvii jätskii saaha ku on isänpäivä ja kaikkee. Napita oikein nätisti, niin varmasti äippäs heltyy. Tuplamuiskaukset!

   Poista
 7. On teillä pojilla ollut onnenpäivä ja Tuiskun haavat on selvästi kutistumassa. Nyt vaan lisää herkkuja, nenättelyä ja pusuttelua, niin hyvä tulee!

  VastaaPoista
 8. Ei asiat niin huonolla tolalla ole kun jaksatte hampaitakin hoitaa;) Viikonloppuja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ny oon jaksanu leikkiä ja telmiäkin. Haavat ei oo enää sikakipeet. Messevää viikonloppua teille!

   Poista
 9. Kyllä tuli varmasti hampit taas puhtaaksi. Kiva koiramamma teil kaverina. Ihan kun olis haava vähäse kurtistunut. Eiköhän se siitä parane. Terveisii Tuulipoijaat, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hampit on puunattu ja Koiramamma lähti kotiinsa. Lupasi kyllä tulla pian takaisin. Haava on tosiaan paljon parempi. Moikkelis koikkelis, M-L ja Ossi.

   Poista
 10. Kivaa, kun te saatte noin usein hengata Koiramamman kanssa. Jännä juttu, ettei Koiramammalla ookaan aina kermavaahtopurkkia käsilaukussaan!;)
  Mut kaikkein parasta on, et Tuiskun haavat näyttää jo paremmilta. Se on tärkeintä!
  Nenämuiskut teille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän oli pakastanu kermavaahdon, mutta unohtanut ottaa mukaansa, kih hih, ehkä seuraavalla kerralla. Mut hänellä oli laukussaa herkkuja, lihatikkuja. Lurps.

   Haavat on selkeesti paremmat. Tuplanenämuiskut sulle, Mirkkunen!

   Poista
 11. Sanokaa sille koiramammalle, että muuallakin Suomessa olisi tarvetta tuollaiselle koiramammatoiminnalle. Ja ehdottomasti kansanvälinen koiramammapäivä (vrt. nenäpäivä).

  Tsemppiä kaverit viikonlopun viettoon!

  t. Ollikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juku, Ollikka, nytpä keksit oivat aatoksen: kansainvälinen koiramammapäviä. Ihan parasta.

   Kyä me suatas kaikille oma Koiramamma, on niin mukavaa olla yhessä. Koiramammallahan on ollu ittellään mäyriäisiä(kin), joten hän tuntee mäyriäisten tavat ja tottumukset ja ennenkaikkee luanteen. ;)

   Oikein lämmintä (leivinuunin vieressä) viikonloppua sulle, Ollikka!

   Poista
 12. Nyt näyttää haavoissa olevan jo uutta kudosta kasvanut, eli paraneminen alkaa :) Ainakin kuvittelen, tosin vain ihmistenhaavahoitoja opiskelleena ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kyl luatetaan sun arviointiisi, Kissamamma. Näis haavoissa on hentonen kalvo päällä, toisesta vielä tulee vähän verta ja aamulla pitää suihkuttaa kuallutta solukkoo poispoikkeen. Mut ei oo enää niin kipeitä.

   Oikein lutusta viikonloppua teijän poppoolle!

   Poista
 13. Mä oon samaa mieltä. Ainakin se vanhempi haava on jo ihan selvästi kutistunut ja toinen haava kutistuu perässä. Ja tuo koiramammatoiminta on todella hyvä idea. Tai sitten koirapappa...

  Ja ainaskin kuvissa Tuisku näyttää ihan pirtsakalta :) Ei tunnu haavapukukaan haittaavan menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan oikein näät Elvis, se vanhempi on piänentynny. Eikä ne oo tulehtuneet, äippä kyl hoitaa niitä haavoja hyvin ja onhan mulla antipiootitkin ja pihkasalva.

   Mä oon ihan pirtsakka. Tää haavapuku mahdollistaa liikkumisen, ku puku on joustava ja hengittävä. Tötsän kanssa on hankala ravata, ku tötterö takertuu kaikkeen kiinni tai kaapii maasta multaa.

   Poista
 14. On siinä komeat "mammanpojat";) Sait oikein koirankokoisen hammasharjan, eikös se korvaakkin kermavaahdon;) Hyvä että haavat on paranemaan päin! Äipät kyllä hoitaa ja huolehtii...
  Mukavaa viikonloppua ja nenätellään ja muiskutellaan;) Paranemistuulia>>>>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, "mammanpojat". Oli tää mun hammasharja kyl hulppee, onneks Myrsky autto sen syännissä, en olis ittekseni jaksanut, alko meinaan leuat väsyyn.

   Juu, haavat paranee ja kohta pääsen lenkuroimaan. Mukavaa ja reipasta viikonloppua!

   Poista
 15. Voi miten mahtavaa, että paraneminen on lähtenyt käyntiin <3 Urhea, pieni Tuisku! <3 Ja varmasti on mieluisalla vieraallakin sormensa pelissä, puhumattakaan tuosta valtavasta hammasharjasta ;)

  Raskasta aikaa koiran ihmiselle on se, kun pieni, rakas, hännällinen on kipeänä. Onneksi Tuiskulla on huolehtiva ja hyvä perhe ympärillään ja sen hyvinvoinnin eteen ollaan valmiita tekemään kaikkensa.

  Lähetämme täältä edelleen parantavaa, positiivista energiaa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippäkin sanoo mua urheeks, vaikka tänään kyl tuli pissat alle, kun äippä ehdotti suihkuunmenoo. Mentiin me kuitenkin, mut mä en tykkää ku sattuu.

   Koiramamma kruunasi eilisen päivän ja onneks hän lupasi tulla pian uudestaan.

   Positiivinen lähetys vastaanotettu. Tuisku kiittää ja kuittaa.

   Poista
 16. Ihan mahtava tuo koiramamma. Meikin tarttettas tollanen. Kyä mei aina tuala mammalla kans herkkuja saaraan, mut ei meitä tollai hemmotella ku täälä kotona. Iha mahtista, ku Tuisku sun haavat on paranemmaa päi. Mua ihan syrämeen ja tassuihin ja jokapaikkaan sattuu ku näyttää niin pahalta. Äippä käy kattoo koko aja joko on jottai informaatioo lekurilta. Hö, ei viäkä. Tylsää oottaa. Pikaista paranemista, että mää pääsen teirän kans taas kirmaamaa.

  Mun palleroiset kun poistettii ni mittää ei kuulemma oo äippä huomannu muutosta. Ihan samallailla mää karjun kaikille vastaantuleville. Toisia sierän ja toisia en...mää en ookka mikkää helppo nakki :)

  T, Esko ja äippä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitens me toi Koiramamma oikeen saatas monistettuu? Meinaan ku moneen paikkaan häntä on toivottu. Joo.

   Haavat paranee, vähän alko toinen kyl vuataa verta ja lekurilta ei tullu tietoo. Täytyy ootella maanantaihin. Kyä me site heti kerrotaan.

   Jaa, olisko taas hetki Remmiräyhääjien kokoontumiselle. :D

   Poista
 17. Tuisku-kulta, kiva että jaksat iloisella mielellä touhuta ja herkut maistuu.
  Sinä olet todellakin urhea, reipas pienimies.
  Ja sun äippä on kans urhea (me tiedetään että hänenkin sydämeen sattuu kun sinuun sattuu).
  Pidä häntä korkealla, ei ne suihkutukset enää kauan kestä ja haavat paranee.

  Myrskylle kans terkut.

  T: Luna, Lilla ja Lyyli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks mä oon tämmönen ilonen veitikka ja häärään ja määrään joka paikassa. Mut aamulla en kyl ollu urheena. Mä päästin pelkopissit alleni, ku äippä laitto suihkun päälle. Pakko kuiteskin oli mennä. Äippä laulelee mulle suihkussa. Oonko maininnu, että äipällä oli laulusta vitonen? Joo, melko gaumeeta kuunneltavaa. Musta tuntuukin, etttä äippä lohduttaa itteensä sillä laululla.

   Tuplamuiskut teille Tytöt!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!