maanantai 25. heinäkuuta 2016

Aatelisnokka

Myrsky: Kuulkaa, mä annan teille, kuamahyvät,
kullanarvosen neuvon, ei kantsuu mennä tervehtiin amppareita.
Tuloksena oli meinaan aatelisnokka.


Lauantaina oltiin Vorsasa käyskentelemässä.
Eikä muuten haukuttu kelleen,
noh, Tuisku nyt ihan pikkasen saatto haukahtaa,
mut se valkonen pikkumusti haukku ekaks.
Äippä oli onskuna.


16 kommenttia:

 1. Aijai, kamalankauheeta! Toivottavasti ei ole hirmusen kipeä. Mutta kuule, äkkiä ennen kuin turvotus laskee, mene kirjaamaan itsesi Säätytalolle aateliskalenteriin. Tuo nokka on todisteena siniverisyydestäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, no kato ku tää juttu meni silleen, että Ensku tuli tekeen iskän kaa kulkusiltoja Kesäkeittiön ympäri ja mä tietysti apulaisena mukana. Joo, tiätty. Takarinteessä olikin ampparipesä, jota kävin tutkimaan. Lopputuloksena turpee nokka. Oon ollu iltapäivän sisällä ja nokkakin alkaa paraneen, joten en päässy tällä erää aateliskalenteriin. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, onneks toi patti on ulkopuolella eikä sisäpualella. Tattista, kyä tässä jo alkaa henki kulkeen nokankin kautta.

   Poista
 3. Voi nenä parka... sitä ei pitäisi ihan joka paikkaan työntää.
  Onnea haukkumattomasta kävelystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, nenuli alkaa olla jo suora, onneksi. Kotikonnuilla taas mölytään...

   Poista
 4. Voi Myrsky, sua pitää siis nuoremman vahtia joka tassun siirrolla! Onneksi ei tullut pahempaa, jos henki kulkee taas joka paikasta :D
  Olkaas hualellisempia noiden pistävien kurjakkeiden kanssa. Ette lykkää aatelisnokkaa joka kiinnostavaan paikkaan. Sovittu!

  VastaaPoista
 5. Miksi pitää olla amppareita, kun niistä ei mitään hyvää seuraa? Kurja juttu tuo pistos on. Toivottavasti se ei enää kirvele ja kutita. Onni onnettomuudessa tietenkin, ettei se pistänyt vielä pahempaan paikkaan.
  Lähetämme Jirin kanssa sinulle kaukoparantavia aaltoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva ja Jiri, tänks kuomat parantavista aalloista, helpotti. Äippä hauto mun kuanoo kylmällä, vähän helpotti.

   Poista
 6. No hui! Nuo on sittä jootavia elukoeta.Onneks pisti toellaa ulukopuolelle. Siinä oes ollunna huonompi juttu jos oesit suuhus kerinnä haakata sen! Minnäe meenasin tuossa illalla yhen kansa jootuva nokatusten. Onneks äet huomas ja listi sen ennen ku kerkisin purasta. Paranemista! Ja onnee hilijasesta kävelystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, täytyy yrittää varoo noita amppareita, jos siis innoissani muistan. Jospas me päästäs tiuhempaankin käpytteleen kartsalle, ku osattiin näin viksusta käyttäytyä...

   Poista
 7. Voi sua Myrsky! Vai, että amppari pääsi nokkaan pistämään. Kurja juttu, mutta onneksi siitä selviää. Hienosti toimitte tuolla kaupunkikävelyllä. Kyllä niille kavereille vastata täytyy, etteivät luule teitä koppaviksi. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, no juu, tosiaan, täytyyhän sitä kohteliaasti vastata jokaiseen tervehdykseen. Nokka on jo kunnossa.

   Poista
 8. Onhan se aatelisnokka komea -mutta ei kuiteskaan kiva. Meidän mammaa pisti toissa viikolla kahdesti amppari. Ja ihan syyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, himpula soikoon, toivottavasti teijän mamma ei oo allerginen amppareille, vaan on selvinny pistoksesta. Mäkin oon jo ihan kunnossa.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!