perjantai 15. heinäkuuta 2016

Pitkä ja pimeä yä

Tuisku: Kuka sä oot?
Tunneks mä sut?
Äippä: *niiskuttaa järkyttyneenä*
Tuisku: Äläs ny, äippä!
Leikkiä mä vaan laskin.
Kyä mä sut VIÄLÄ tunnen,
vaik ootkin ollu pois kotoota
ainaskin sata yätä.
Äippä: Yhen yän vaan olin...
Tuisku: Joo, mut se yä oli PITKÄ.
Toikko tuliaisia?18 kommenttia:

 1. Oho.. Oliko äippä poissa KOKO yön?! Paras olla hyvät tuliaiset tuosta hyvästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, saatiin vaan pusuja ja taputuksia, mut kivoja nekin oli. Gaumeeta tommonen reissuaminen, mis jätetään OMAT poloset koirat kotiin. Onneksi iskä hoisi hyvin.

   Poista
 2. Näin on! Kun äiti on poissa yhdenkin yön, niin lapsosista se on ikuisuus. Ikävä ja kaipuu on syvä. Missä mamma on ? Missä? Viimein koittaa aamu jolloin rakas äippä palaa. Pienet murjotukset ja pomp mamin sykkyyn. Pusi puss Missäs ne tuliaiset viipyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellis, kyä tosiaan riamuittiin. Meinas lähtee häntä irti, ku niin ilostuttiin äipän kotiintulosta ja kyä oli äippäkin iloissaan. Joo.

   Poista
 3. Meillä kun on ollut vähänkin aikaa pois, saa ensin kauheat haukkumiset ja vasta sitten aletaan solmia rauhaa. Rento asento on ainakin koiralla.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkokujalla, joo, ekaks pitää ensteks vähän haukkua ja sitten pusutella. Kastehelmikulho? Voikohan siitä juua vettä... ;)

   Poista
 4. Miten se äippä tolleen oli hyljännyt kokonaiseksi yöksi :) Varmaan oli mahtavat hyvitys-tulaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka, iskällä on kesis ja äippä on liasussa ympäri ja ämpäri. Ihme menoo. :)

   Poista
 5. Ai ihan koko yön oli lietsussa? Se on kyllä tulkkujen paikka! Jos niitä ei ollut heti mukana, voihan ne hankkia jälkikäteen kauppareissulla. Minä odotin tulkkuja jo päivän poissaolon jälkeen, vaikka olikin tosi kiva hoitopaikka sen ajan naapurissa. En saanut kuin haleja ja pusuja. Se nyt vielä olisi puuttunut ettei niitäkään olisi saanut. Mutta villiä ja vapaata viikonloppua teille Puhurit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, jotain piäntä jyystettävää äippä kaivoi Herkkuaskista, että ei sit jouduttu oleen ihan vaan taputusten ja pusujen varassa. Messevää menoa sulle ja Palvelijattarelle kans. Joo.

   Poista
 6. Kyllä olj julumasti tehty! Jättee nyt poloset koerapoejjat ja iskä koko yöks ja lähtee nuivvuan leelettelemmään pitkin mualimmoo! Onneks ossaatu kuitennii kottiin ettee ennee toeseks yöks jiännä. On varmaan ollunna ilonen jälleennäkeminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, pikkasen härvellettiin ja äippä leperteli onnesta soikeena, ku näki meijät. Kyä meillä oli iskän kaa ihan käheetä ja päheetä, ei sen pualeen, semmosta tasasta äijämeininkiä.

   Poista
 7. Voi teitä raukkoja! Ihan olette joutuneet olemaan kotona ilman äippää. Mä ymmärrän teitä niin kybällä. Mun mielestä on kanssa ihan kamalaa, jos äippä on poissa kotoa, vaikka muidenkin kanssa pärjää. Onneksi saitte sen takaisin. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, joo, onneks äippä oli poikessa vaan yhen yän, vaiks se tuntukin toooosi piiiitkältä ajalta. Ei sen pualeen, kyä me viihytään iskänkin kaa tosi hyvin.

   Poista
 8. Meidänkin emäntä on aina silloin tällöin yötä pois. Miksihän se nyt kotoa lähtee? Mutta me vietetään isännän kanssa äijäaikaa. Mutta kun emäntä palaa, niin pusutellaan ja hypitään niin mahdottomasti. Toivottavasti teidän emäntä ei nyt ota tuota kuitenkaan tavaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, kyä kuulkaa järkytyttiin, ku äippä TAAS pakkas matkakapsakkinsa. On TAAS yän pois. Gaumeeta! Mut mepä vietetään, ihan niiku tekin, laatuisaa äijäaikaa. :D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!