torstai 7. heinäkuuta 2016

Kesäilyä

Tuisku: Mitä sä veikka hommit siäl?
Myrsky: Nautin kesäilystä...
Riamullista kesää, kuamakaverit!


28 kommenttia:

 1. Mahtikieriskelyt teillä. Ja noin ruosteloorat on aina vaan upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatto olla joku liaro tossa maassa, pirkko, tai muu herkkuhaisu. Joo.

   Poista
 2. Kyllä ei onnistu meillä tuommoinen kesäily kuin sisällä. Sen verran vettä on nurtsilla ja taivas pudottelee koko ajan lisää. Onnenpoikia olette! Nauttikaa kybällä, ei me kadehdita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, kuva on eilisestä päivästä, tänään lotuutta meilläkin, joten pikasesti vaan pyrähdetään pihalle. On se kyl hyvä, ku ette oo kadepusseja, ei mekään olla teijän Voimakaksikolle yms. :)

   Poista
 3. Sä olet Myrsky todella tajunnut tän kesäilyn tarkoituksen! Just noin pitää nauttia auringosta ja koota d-vitamiinit talven varalle. Niin mulle on kerrottu, että vatsan läpi koira niitä kokoaa. Kuulkaas pojat, äippä ehdotti, että josko me huomenna ajeltais sinne Elonkiertoon, kun sateet näyttää menevän nyt kuitenkin niin Turun kuin Jokioistenkin ohi. Ja on vähän viileämpää, joten minäkin jaksan olla autossa. Joten jos teille sopii, niin laittakaa tähän vähän aikataulua milloin olisitte paikalla. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, sori gaumeesti, mut me ei nyt päästä seikkaileen sun kanssas, ku äippä menee hoitaan mummuu, joka pääsee perjantaina sairaalasta kotiinsa. Otetaan kuiteskin kaikki vitamiinit talteen ja pihaillaan.

   Poista
  2. Ei sille mitään sitten tällä kertaa voi. Tulemme sitten toiste seikkailemaan. Kuulostaa hyvältä, että mummu pääsee kotiin. Äipällä on vielä viikko lomaa ja sen jälkeenkin on viikonloppuja vielä paljon kesällä jäljellä. Olkaahan kilttejä poikia! t. Eka

   Poista
  3. Jep, Eka, yrkätään tavata myöhemmin.

   Poista
 4. No on kyllä tosi rentoa ja onnellista mäyräkoiraa nurmet turvoksissa!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Parhaamme yritetään, Liinukka ja Nero, ilosta lötköilyä teillekin.

   Poista
 6. Kesäily on ihanaa! Ja oravajahti. Sanoo Karkki, muiskuja lähettäen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkki ja *VEKKI*, kyllä vaan, kesäily kera kauniin tyttökoiran on aivan parhautta.

   Poista
 7. Kesäilystä kannattaa nauttia riemulla, kun syksy ja talvi saapuvat taas kuitenkin. Letkeää menoa teille toivottaa Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy, Hippu ja emäntä, kiitos samoin. Oikein lämpösiä uimiskeluvesiä ja mökkeilykelejä teille kaikille.

   Poista
 8. Tuo on sitä kesävviettoo parraemmasta piästä. Suapi olla ja lötkötellä aaringossa mitenkäpäen haluvvaa :)Ja mahanahka ruskettuu ja lämpijjää mukavasti. Ilosija kesäpäevijä sinnehhii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kesässä on kaikki hyvät pualet, niiku rinko ja makkara ja silleen. Ai joo, hyttysistä me ei kyl hirmeesti piitattais, ku niitten pistokset tekee gaumeen suuria patteja Myrskyyn. Ilosta maapallonpyäritystä sullekin, kuomakaveri!

   Poista
 9. No nyt mäyris elementissään :) Parfyymit ja solariumit nurtsilla simultaanisti. Myrsky pihan kaunistuksena,Tuisku vilosoofina. Puolulta nuolut ja möyhäys ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellis ja Pualu-täti, tattista ja aurinkopäiviä teille kaikille!

   Poista
 10. Joskus on vaan niin hyvä mieli, että täytyy vähän kieriä heinikossa! :) (Toki jos heinikossa sattuu olemaan vielä pisara vieraan eläinlajin ulostetta, niin se voi entisestään vähän parantaa mieltä...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, räksänpaksat ja kökkäreliarot on kyl elämän suala. :D

   Poista
 11. Hitsi ku o hianot mestat pyärii nurmikolla. Kyl iha olen katteelline. Äiti o pistäny puutarhanki vaan soral ja laatal, ei voi kiärii sial. Ja piän se o muutonki. Teil o kaikkee kivaa ja jännääki sial pihal. Ja nimpal hianoo !! Kyl teiä äiti ossa ja saa viäl kasvamaanki kaikkee. Meiä äiti vaa kuihruttaa ja tappaa kukei. Pitää pystys pariiki puutarhamyymälää tääl, ku alvariis saa hakke jottan puskaa. Kaikkii puutarhaohjelmiiki se kattoo. Ny mää pelkkään et meil o koht kaikki puit istutettu tynnöreihi, ku se näki semmoset teevees. ei kuulemma kasva ommpupuutkaa turha isoiks ku ne pitä tynnärii. Ja muutaki puskaa semmossii voi laita. No, ei ylety Onni ainaka kusema pääl sit. Antaas ny katto saak äiti pirettyy ittes kuris.
  Mukavii päivii ja pususii sinne toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi Söpöliini Messinen, muiskut sulle ja tervetuloo ihan millon vaan leikkiin meijän pihalle (ilman Onnia, kiitti). Joo. Kuule, kyä meijänkin äipällä on paljon semmottisia kasveja, jotka vaeltelee pitkin pihaa ja välillä tyystin kupsahtavatkin ja vällein ihan hyppäävät kukkapenkistä hiatikolle. Ollaan ihan syyttömiä... :)

   Poista
 12. Kylläpäs teillä osataan nauttiakin! Pitäs varmaan meillä emännän ottaa vähän mallia nurmikolla kieriskelystä. Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunan, totta turiset, kaikkien pitäs rentoutua ja kelliä ruahikossa ja tuijotella pilviä ja silleen. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!