sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Elonkiertoo ja ittepoimintaa

Lähettiin heti aamusta retkelle Elonkiertoon.
Ken tästä portista käy,
saa kokee kaikkee metkaa.


Ei auta nualasta ennen ku tipahtaa?
Joo, ei.
Aurinkoinen keli muuttu tihkusateeksi.


Saman värinen ku me,
mut sanoo muu.
Mikä se oikein on?


Me harrastetaan pallon peluun lomassa ittepoimintaa.
Tässä on vuarossa vatut.


Marjaista viikkoa teillekin, kuamakaverit!

16 kommenttia:

 1. Vihdoin on se aika vuodesta, kun metsästä voi poimia syötävää mennessään! Lucy-neiti ottaa ainakin ilon irti, jos tässä kohta puoleen voisi jo metsän reunaan käpytellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, maukasta ja marjaista metsäreissua! Oohan, Lucy-neiti, varovainen selkäs kanssa ja tepsuttele sievästi.

   Poista
 2. Hiano paikka, ei tarvii ottaa eväitäkään mukaan. Minäkin haluan käydä joskus tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, tosi kiva paikka, ku siäl on possuja, kanoja, heppoja, lampaita ja vuahiakin. Kivoja historiakertomuksia tuatantokasveista ja vaikka mitä muuta katteltavaa.

   Poista
 3. No sielon toeset kamut jotka on osanna käättäätyvä hienosti! Eka olj kansa sielä käännä ja ollunna viksusti. Viksu kaverj ku on. Minen malttas haakkumata olla. Hieno päevä teellä kuomat :) Vuan hienot on nuo Myrskyn valjaat. Mistee on hankittu? Tuommalliset suattas passata mullehhii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, älähän hättäile, saatto meinaan olla, että ihan pikkasen haukadettiin... Valjaat on Mustista ja Mirristä, koko M. Käypä kaupoilla!

   Poista
 4. Kyl o sul räyhiät valjaat !!! Onni tykkäis just tommosist. Mahtaisik sun äippä kertoo et mist noi hianot o hankittu. Nastoi ja kaikkee, oikke upiat o.
  Mikä merkilline semmone muumuttelija o ?? Ei sunnkka se hyäkkää siält airavälis ? Me käytii kerra semmoses piänes lintupuistos ja oli sial omituissii ostuksii. Oli sial kyl muutama muuki elukka. Tos se on Turu Kupittaan puistos. Sial o kans laste seikkailupuisto ja liikennekaupunki, mut ei me päästy kumpaanka. Ku ollaa kuulemma koirii !!! No mitä sitte, sanom mää.
  Terveissii ja pususii laittaa Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi Messinen, valjaat on M&M-kaupasta. Noi täplät on vaan valkosia mollukoita, ei nastoja. Olis kyllä melko rouheet nastoilla. Joo.

   Kyä toi lehmä oli hyvä hermonen ja vaan pötkötti ja märehti, ku me sitä ihmeteltiin (äänekkästikin). Muiskusii!

   Poista
 5. On tosiaan ihan samat sävyt (samettisen ruskea)kuin teillä tuolla joka sano muu ! :)

  VastaaPoista
 6. Ai lehmät oli tulleet noin lähelle. Kun minä siellä kävin, olivat jossain ihan piilossa. Yritin kyllä kovasti mennä aitaukseen, mutta äippä veti takaisin. Mun mielestä possut oli tosi kivoja.
  Mä söin eilen punaisia viinimarjoja ja mustikoita. Hyviä olivat! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, harmi ku et nähny näitä ammujia, toisella kertaa sitten. Possut nukku sikiunessa pahnoillaa, haju oli kyl tuikee. Marjastellaan!

   Poista
 7. Jännässä paikassa kävitte. Ja olette kiitettävän omatoimisia. Minä olin tänään pikkueukon kanssa metsälenkillä. Ebba löysi mustikoita ja tarjoili minulle, lipaisin niitä, mutta en syönyt. Outoja mustia palleroita. Epäilyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, me tykätään marjoista ja pantsuista ja mantariineistä ja silleen. Hyviä. Mut ei kaikesta tarvii kaikkien tykätä. Varmalla ollu taas laatusa päivä Ebban kaa.

   Poista
 8. Vattuja ja vasikoita, kyllä teillä oli varmaan ihmettelemistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, joo, kyä maalla on mukavaa.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!