maanantai 11. tammikuuta 2016

Videoviikko, osa 1: Töppöset

Mepä aateltiin tehä tällä viikolla silleen,
että jokaisessa postauksessa on vidis.
Tää idis saatiin meijän kuomakaverilta Párekilta,
jolla on melkkis aina liikkuvaa kuvaa plokissaan.

Eka vidis kuvattiin eilen, sunnuntaina,
ku päästiin jolkutteleen kunnon lenkuralle,
ku pakkasta oli enää 15 astetta.
Hyvin tarettiin, meil oli paksut villapaidat ja töppöset.

Lämmintä menoa ja meininkiä teille kaikille!24 kommenttia:

 1. Tosi elegantisti etenette töppösistä huolimatta, Puhurit. Palvelijatar käskee minua ottamaan oppia teiltä. Se osti tänään alennusmyynnistä kahdet sukat mulle. Joku mäykkyihminen suositteli. On käyttänyt omilla mäykyillään kaksia sukkia päällekkäin pakkasilla. Nyt Palvelijatar odottaa paukkupakkasia, että pääsee minulle nauramaan, kunhan ensin on taistellut ne sukat koipiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, me ollaan näihin töppösiin jo totuttu, vaikka kyllä me kovasti aluksi yritettiin karistaa töppöset jaloista. Tottele ensin sisällä muutaman kerran ja lähe vasta sitten ulos. Kyllä töppöset on käytännölliset kovilla pakkasilla eli suasittelemme.

   Poista
 2. Hurja vauhti niin että hippulat ja sukat vinkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli menohalut kohillaan, Liinukka ja Nero. Viikko sisällä kökkimistä oli ihan liikaa, joten irroteltiin.

   Poista
 3. Jopa on mallikkaan näköstä männöö tossut jalassa:) Äet käski kysyvä millee konstilla nuo pyssyy jalassa?? Ihanko vuan jollae tarranaahalla vae onko lisäkiinnikettä? Mulla ee niät pysy jos ee oo hualarillahkeen sisällä ne varret. Hieno vitejo ja reepasta männöö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kyllä meillä töppöset viuhuu, ku pannan menemään ilosesti. Noi tossut on tarroilla kiinni. Takatossut joskus putoo kyydistä. :)

   Poista
 4. No nyt on kyllä asialliset varusteet teillä! Hienosti kulkee pakkaskelissä tommosessa vaatetuksessa. Ja heijastinhihnat ja kaikki! Mitkäs noi keltaset Myrskyn (?) päällä olevat valjaat on? Ne näyttää mukavilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo, äippä kudotutti noi paksut villapaidat ihan mittojen mukaan sopiviks. On lämpöset vermeet. Joo. Myrskyn valjaat on Rukan mikrokuituset, joustovaljaat. On kyl mukavan kevyet päällä. Tuisku tuli niistä läpi, ku sillä on ikävä tapa peruutella, joten sille ostettiin T-valjaat. Ilosta menoo sulle ja perheelles!

   Poista
 5. Vauhdikasta menoa töppösissä :) Meillekin hankittiin yhdet tossut, mutta todennäköisesti kukaan ei suostu niitä pitämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukukoira Sylvi, ehkä teistä ei kukaan aidosti tarvii töppösiä, meinaan me kyl pidetään, ku tiedetään että sitten voidaan kipitellä helposti 15 asteen pakkasilla, muuten hyydytään jo 10 asteessa. Ilosta menoo teille kaikille ja hurjan monta muiskua kans!

   Poista
 6. Kyllä iloisesti etenevä mäyräkoira on sitten aina kaunis näky! Töppöset on nyt ilmeisesti kauden trendi, josta me ollaan tyylikkäästi pihalla. Ehkäpä jo ensi talvena mekin töppöstellään, jos Emäntä ei sitä ennen saa aikaiseksi hommattua moisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, joo, me mäyriäiset ollaan vähän niiku koiramaailman Lamporkiini ja Jakuaari. ;D

   Töppöset on kyl mainiot ja jos teil on semmonen ongelma, että varpaitten väliin keräytyy lumikökköjä, niin eipä kerry ku on tossukat tassuissa.

   Poista
 7. Kuulostaa aika rapsakalta tuo teidän meno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, oli kyl kunnollinen ja aito talvirapsakkakeli. Tykättiin, ku päästiin ulkoileen.

   Poista
 8. Kiva nähdä blogeissa eläv(äis)iä mäyriksiä =D
  Kumma juttu, kun mäyriksen ravi vaihtuu kakstahtilaukkaan heti, kun on joku vaate yllä. Meillä on sama juttu, ja olen kaikki nämä 7 vuotta luullut, että syy on vaatteessa. Mutta rodunomaiseltahan tuo meno näyttää Tuulisten poikien esittämänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjenttes, Mai ja Arttu! No juu, kyl tota kakstahtilaukkaa esiintyy enimmäkseen sillon ku on nuttu ja tossut, että oikeessa oot. Pääasia on kuiteskin, että eespäin mennään ja vauhilla. :)

   Poista
 9. Te olitte hyvin varustautuneita, niinku pakkasella kuuluukin.
  Kyllä olette aikas söpöjä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AnnaS, justiinsa niin, että pitää olla säänmukaset varusteet. Noi tossut kyllä saa ihmeitä aikaan, meinaan ei mee jalat alta, ku tassut pysyy lämpiminä. Tattista, miälellään söpöillään.

   Poista
 10. Ihana video teistä pojat! Me ollaan nyt vähän harvoin ehditty äipän kanssa tänne katteleen, kun se vei veikan Kajaaniin viime viikolla kun pakkasta oli siellä yli 30 astetta. Mä sain jäädä noiden muiden kanssa kotiin.
  Mua ei ole edelleenkään haitanneet nuo kelit, vaan lenkkeily on ollut pop. Eikä ole onneksi vieläkään näkynyt takkia tai tossua. Heijastinpannan sain ja sen kanssa lenkkeilen illalla iloisena poikana. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, soon kyllä erihyvä, että sä tarkenet kelillä ku kelillä. Sä oot semmonen Joka Sään Poika, mut semmosia mettästyskoirien pitääkin olla. Mehän päästiin viaraileen Kajaanissa viimme kesänä. Se on kyl nätti kaupunki, ku siäl on se iso joki.

   Poista
 11. Ihanan söpösti töppöstellään 💞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellis, soon kyllä hyvä, että ku tassut on lämpimät, niin vauhtia piisaa kovillakin pakkasilla. Söpöstellään...

   Poista
 12. Kylläpä käynti on reipasta töppösistä huolimatta. Olen joskus nähnyt töppöskoirien koomista koikkelehtimista, mutta te taidatte olla alan mestareita tässäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri ja Nero, kyä nää töppöset on vaan niin menokkaat. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!