lauantai 23. tammikuuta 2016

Ilostelua

Myrskyn mietteitä:
Kyä kuulkaa ilostuin tänä aamuna,
ku tähyilin ulos.
Meinaan on toi pakkanen lauhtunnu
mäyräkoiran jalomuotoiselle varrelle sopiviin lukemiin.
Asteita enää 5, siis viis.
Viis on kaikelviisii hyvä luku,
sillä mä täytän maaliskuussa pualenkymmentä vuatta.

Ny lähetään pihalle ilostelemaan!


Kyä me juastiin 15 asteen pakkasessakin.
Kattokaa vaikka:


12 kommenttia:

 1. Kylläpä on elegantti poseeraus kuvassa! Onko sohva hankittu sinun väriesi mukaan vai sinut sohvan mukaan? ;)
  Täälläkin pisti kymmenen asteen lauhtuminen eilisestä mäykyt hyppimään riemusta lumihangessa.
  Hyviä viikonloppuilosteluja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, meistä tuntuu silleen, että äippä hankkii sisustuksen, ihan alitajuisesti tiätty, sointuun meihin. ;D

   Ilosta menoo teijän laumalle!

   Poista
 2. Kyllä nyt tarkennoo:) Ootta työ meleko epelijä ku ootta tarenna nuin kylymässä hilipoo lumessa!Hieno vilimi ja mussiikkiha olj mitä mahtavinta! Kyllä ootta ossoovata sakkija sielä! :)Kumarrettaan syvvään tiälä äetin kansa teelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, niinpä tosiaan tarkenee ja ilolla painalletaan menemään, sinä siellä ja me täällä. Käytiin aamusta jopa jäällä kävelemässä.

   Joo, aateltiin, että pannaanpa välillä jotain korvia hivelevää musaa meijän vidiksiin, ettei aina meijän äipän pälätys kuulu. Tattista, kuomahyvä ja äippäs!

   Poista
 3. Ootte aikamoisia sissejä, melkein alasti ryntäilitte pakkasessa ja lumessa. Onneksi kelit kesyyntyivät, nyt voi nauttia lumesta vähän kauemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, juasta pelmuttiin hangessa, mut kyl sitten lopulta tuli totaalinen hyytyminen. Äippä joutu kantaan Myrskyn sisälle. Nyt ei tarvita nuttuja, kun pakkasta on enää pari astetta. Ilosta menoo sulle ja Nerolle!

   Poista
 4. Párek ja Palvelijatar23. tammikuuta 2016 klo 13.47

  Tuo video on aivan liian lyhyt! Me halutaan lisää tota musaa ja lisää Puhurien lumijuoksua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijatar, oi oi oi, tekö tosiaan tykkäätte niin paljon meidän vidiksessä, että lisääkin kattelisitte! Matskuu kyl on, joten... :D

   Poista
 5. Hui kauhistus, en mä vaan tarkenis tollai ilkimullikkana karata -15° pakkasella ;) Pika-asiointi vaan ja äkkii takas filtin alle. Mut te tairatte ol jo aika karastuneit, ko tollai tarkenette.
  Toist se o tänää ollu, ko pakkast ei ol juur nimekskää. Tämmäsel kelil munki siputassut jo toimii, pääsee vähä lenkuroimaa.
  -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, juu, ei mekään pitkään tarjettu juasta kerrallaan. Ihan gaumeita oli se ku oli yli 25, hyvä ku pysty käveleen portaat alas, ku oli jo tassut kohmeesta. Se on hyvä, että sun siputassut pääsee ulkoileen, mekin ollaan pihailtu ahkerasti. Muiskusii.

   Poista
 6. Kyllä oli mahtavaa viikonloppuna kun kelit alkoi näyttää ihan maailman parhailta. Lauantaina vein äipän 1½ tunnin lenkille ja oli meillä kivaa. Ihan uusia paikkoja ja tuoksuja.
  Teillä on ihanat isot polut siellä kotipihassa. Mullakin on polut, mutta piha on pieni. Täytyi viime yönäkin käydä tarkastamassa, että pakkanen pysyy säädyllisissä lukemissa. Äippä ei oikein tykkää kun herättelen sen oven rapsutuksella. HÖH! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moron Eka! Ny on kyl niin päheetä olla pihalla ettei millään maltettas tulla sisälle. Ai, sä tykkäät käpeksiä myäs yällä pihalla. Niin määkin, iskä ei tykkää, äippä ei käännä ees kylkee, ku käyn pyytämässä aamuyöstä ulos. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!