tiistai 5. tammikuuta 2016

Vanhan kertausta

Pihalla on hirmee pakkanen, melkein 20, 
eli ny tuli sitten se kauan kaivattu talvi.
Yäk!
Mihinkähän pitäs muuttaa,
että olis mäyräkoirille sopiva keli?
Ei satas vettä eikä räntää, eikä varsinkaan tuiskuis, 
eikä olis liikaa pakkasta, eikä liian gaumee helle.

Tässä on kooste viime vuodesta:


Tämmöstä kaikkee tohuttiin.
Mitähän metkaa tää vuas, ja varsinkin kesä, tua tullessaan...

20 kommenttia:

 1. Ihan kohmeess ollaan täälläkin. Teillä on ollut kiva vuosi, toivotan jännittäviä seikkailuja myös alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri ja Nero, ny tarvii köllii takkatulen lämmössä tai sukeltaa unipussiin, niin teillä ku meillä. :)

   Poista
 2. Vanha sanonta, mutta uusi vuosi tuo uudet metkut! Eiköhän me keksitä jotain!

  VastaaPoista
 3. Mukavalta näyttää teidän viime vuosi. Toivottavasti tästä tulee yhtä kiva. :) Täälläkin on aika kova pakkanen, niin me muutettiin Mestareiden sänkyyn. Siellä on juuri sopiva keli mäyräkoirille. Ei sada eikä pakasta, vaan peittojen lämpö hellii kylkiä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, kih hih, päästäsköhän mekin sinne Mestareiden sänkyyn, ku kuulostaa just semmoselta mestalta, mistä mäyriäiset tykkää.

   Poista
 4. Mulle sopii loistavasti nämä kelit. Lenkkeily on ihan mahtavaa kun on pirtsakka pakkanen. Täällä oli aamulla -17 kun äippä lähti töihin. Sais noi pojat vaan vähän ahkerammin mua ulkoiluttaa.
  Ihania nuo teidän kuvat viime vuodelta. Toi veneen alla kuva on mun suosikki.
  Mä menen tänään taas kipupiikille, ettei nivelet ala vaivaamaan. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, joo, me käydään aina kurkkimassa veneiden alle, tiä mitä jännää siältä löytyy. Kivuttomia lenkuroita sulle, kuoma.

   Poista
 5. Pallopelejä, Koiramamma, tutkimusretkiä ja reipasta menoa kaiken kaikkiaan. Teillä oli eri kiva viime vuosi ja toivomme samanlaista myös tästä uudesta, alkaneesta vuodesta! Muiskusia teille meidän tytöiltä.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, kyä on hyvä koirien olla, ku on rakkautta, ruakaa ja reipasta menoo! Muiskusii.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, viime vuanna kevät tuli jo maaliskuussa, oli meinaan ihan lumetonta. Hyvin pelattiin palloo ja silleen. Reipasta menoo teijän perheelle!

   Poista
 7. Mahtava kooste mahtavasta vuuesta. Lipakat on liikkeet :D Ja samalla tahilla ja vaahilla vuan uutta kohen.En tiijjä tuosta sopivasta paekasta...meleko raetista tuppoo tuo ilima olemmaan nyttii. Ja huomiseks vielä raetistuu lissee.Äet jo miettii tinkaan mittee pannoo mulle huomenna piälle että tarkenen pakolliset asijat toemittoo.Ee ihan tarvihtis tuonne -30 hujakoelle kiivetä tuon pakkasen.Koettoohan sulina pysytellä työhhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, lipakasti mekin käyään alapihalla asioimassa, ei puhettakaan pitkistä lenkuroista. Näyttää äippä kaivaneen meijän töppöset esiin, joten eiköhän sitä loppiaisena lähetä tallustelemaan kylän raitille. Piähän ittes lämpimänä!

   Poista
 8. Tuo teidän mennyt vuosi oli kyllä niin hauska ja hyvä, että siinäpä on haastetta pistää paremmaksi tänä vuonna. Mutta ei hätää, teidät tietäen kyllä tulee tästäkin vuodesta vilkas, hauska ja vallaton. Antakaa palaa, Puhurit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, juu, kelpaa meille yhtä hauska vuasi ku oli edellinenkin, vaik saa toki olla hauskasempikin. Ainahan sitä tekeville sattuu ja tapahtuu, kuomahyvä, joten annetaan palaa!

   Poista
 9. Lohduttaa kun te siellä jo mietitte tulevaa kesää, se on sitten ihan ovella :)
  Kaikkea kivaa teille on tapahtunut viime vuonna kun katselee kuvakoostetta, tuskin tulee sen tylsempi vuosi tästäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, tehään hyvä vuosi eli ollaan oman onnen seppiä. :)

   Poista
 10. Kyllä, teidän vuosi näyttää kuvista päätellen olleen oikein mukava. Olkoon tämä alkanutkin vähintään samanmoinen! Muiskusii molemmille, muruset! - Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, samaa sulle eli metkaa ja muiskujentäyteistä vuatta!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!