torstai 21. tammikuuta 2016

Sisävilleilyä

Pakkanen ja lumi on kyl päheitä,
mut liika on aina liikaa.
Ei muuten, mut vaik kuinka vilkkaasti juaksis pihalla,
niin tahtoo tassut jäätyä,
varsinkin jos villapaita ei pysy vauhissa mukana.


Keksittiin sitten, että voijaanhan me pelata palloo sisälläkin.
Olipa hulvatonta!


Mitenkäs te, kuomat, ootte karkottaneet pakkaspäivien tylsyyttä?

16 kommenttia:

 1. Eepä pakkanen haettoo ku on teellä nuin huluppee peljkenttä sisällähhii :)Tiälä ee sovi palloen kansa oekeen riehummaan. Sikojen kansahan sitä aeka männöö. Ja muatessa. Ja äetin hommija valavoessa:)Vuan ruppee se kyllä jo meleko ykstotiselle maestummaan.Sittä pittää pistee mattoja rullalle ja sisustusta uusiks ku muut hommat tympii :)Ilosta männöö vuan teelle pallopoejjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, nyt paistaa aurinko koreesti, mut silti pakkanen vaan kiristyy. Kyä nää tupatouhut alkaa tympiin ihan kaikkia ja keuhkot vaatis raitista ilmaa ja sialu maisemia. Kyä näin on. Joo. Rupeehan rymsteeraamaan, kuomahyvä, ja anna sialle kyytiä.

   Poista
 2. Kylmää on! Lenkit on meilläkin melko lyhyitä sillä Typyn ja Hipun kintut paleltuu. Eilen kaksikko ryhtyi sitten leikkimään sisällä ja se on melko harvinaista se. Mutta hieno juttu! Hipppusella riittää energiaa, joten koko lelukori on käännetty ympäri ja luita voi järsiä välipalana (ettei tarvitse meidän telkkaritasoa syödä lisää...).

  Muiskusia teille komistuksille meidän tytöiltä ja reippaita pallopelejä!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, teil on hyvä, ku voi harrastaa sisarpainia, meillä veljespainia. Siinä se aika kuluu temutessa. Muiskusii!

   Poista
 3. Me vietämme pakkaspäiviä ikkunassa ohikulkijoita (vähän) ja lintulaudalla vierailevia lintuja (paljon) vahtien ja lämpimissä paikoissa torkkuen. Joskus vähän leikitään ja painitaan. Ulkona käymiset ovat minulla olleet noin minuutin mittaisia, Jirillä vähän pidemmät. Melko tylsää, joten häivy pakkasherra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, taitaa toi ajanviete olla melko samanlaista meillä kaikilla koiruuksilla. Toivotaan tosiaan, että viikonlopuks jo lauhtuis, että päästäs oikeen pitkille lenkuroille. Tekis meinaan hyvää meijän köntysäipällekin vähän tuulettua. :)

   Poista
 4. Meikä on leikkinyt leluilla sisällä ja lepäillyt ihmisveikkojen sylissä. Välillä täytyy kaivautua peittojen alle huilaamaan päiväunia. Eilen oli viimeinen kipupiikki ja koko illan olin vähän alamaissa. Ei oikein lenkkeilykään houkuttanut. Kelithän ei mulla meinaa mitään. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, toivotaan, että kipupiikki tepsi, ja kohta remellät ilosesti mettässä ja piantareilla.

   Poista
 5. Täällä reissaillaan juuri nyt, kotimaanmatkailu. 'Lämpö'tilat vaihdelleet -22-32 välillä.
  Teillä on hyvä boogi sisätiloissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, jep, katteltiin sun reissukuvia ja hotellin tervetuloolahjoja, oli hyvät. Nyt, perjantaiaamuna, pakkasta on 24,8 eli 10 astetta enemmän ku eilen, jollon viälä tarkeni vähän aikaa juasta pihalla. Pistähän lämmintä päälles ja nauti lomasta, kuomahyvä.

   Poista
 6. Sisäpelit on ihan jees! Tänään on mulla pallopelit jääneet vähemmälle, kun on ollut hirvenluuhommia. Lenkeillä oon pitänyt vauhtia, kun on himpun kylmempää kuin eilen. Ei mulla (onneksi) ole sukkia eikä tossuja ollut.
  Palvelijatar ihastelee taas teidän ilmeitä ja asentoja noissa kuvissa. Kyllä teidän äipällä on tosi hyvä kamerasilmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, mialummin ulkopelejä, mut kyl näin talvikausina joutuu tyytyyn keittiöralliin, parempi sekin ku ei mitään. Sä oot kyl reipas ulkoilija!

   Äippä kiittää kuvakehuista...

   Poista
 7. Riehakkaalta näyttää teidän pallopeli sisällä! Me ollaan myös leikitty leluilla ehkä enemmän kuin normaalisti. Roni varsinkin istuu välillä lelulaatikon vieressä (tai lelulaatikossa) ja nostelee yksi kerrallaan leluja lattialle. Jopa Lucy-neidin on nähty omaehtoisesti kiskovan lelua laatikosta ilman palkkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, hih hih, vai vaatii Lucy-neiti palkkaa lelujensa siirtelystä.

   Poista
 8. Siistii! Sisäleikkejä leikitään meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Poikanen, vähänkö hianoo, että teilkin leikitään sisäleikkei, niiku keittiön kaappien aukasemista ja silleen. ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!