maanantai 10. syyskuuta 2012

Nallettaa

  

Tuisku: Huomenia blogikansa! Tulin vaan kertomaan, että Myrsky keksi Nallelle, painimisen ja nuutuutuksen lisäksi, uuden käytön. Nallen päällä on pehmosta nukkua. Kattokaa vaikka kuvista! Ihan parhautta. Kyllä toi Myrsky on viksu veikka.

Nallenpehmeää alkavaa viikkoa teille kaikille!

27 kommenttia:

 1. Sullahan se vasta sitten onkin pehmoset oltavat Tuisku, kun alla on sekä nalle että veikka! :-) On se Myrsky tosiaan melkonen veikka, kun antaa sun könytä päälleen nukkumaan vaikka oot jo aika iso poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Myrsky on kyl ihan paras veikka! Ei se koskaan aja mua pois. Tolleen me pinoonnutaan niiku leegopalikat. Oonks mä iso poika! Täytän lauantaina 4 kk ja keskiviikkona meen ell:ille saamaan tehosterokotteen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kih hih... Pehmoilu on parasta. Säkin kyl pehmoilet sun äippäs kanssa ja tosi paljon. Aina on semmosia pus ja kiss kuvia. Ihan parhautta.

   Poista
 3. Ying/yang á la mäyräkoirat Myrsky & Tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten ollaankin! Näppärä huomio. Tykätään.

   Poista
 4. Voi mahdoton miten söpösiä te oottekaan pehmoillessanne nallen kanssa.
  Mukavanpehmeää alkanutta viikkoa vaan teillekin!

  VastaaPoista
 5. Toimiva vaihtoehto pedille, varsinkin, jos jouduitte luopumaan rottinkisesta ja tilalle tuli kalsea muovinen! Toihan on vähän niinku ne ihmisväen ergonomiset tyynyt, jotka mukautuu niskan tueksi, nalle on kans hyvin ergonomisesti muotoiltu ja hyvin mäyräkoiran muotoihin mukautuva makuualusta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ergonominen Nalle! Ei toi muovikoppa ihan paha ole, kun siinä on pehmonen patja. Siitä rottinkikopasta sais puristettua (lue nakerrettua) kyllä enemmän virikkeitä. :D

   Poista
 6. Kaikki on niin sävy sävyyn: koirat, lelu ja lattiakin!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks Nallen pipo ja iskän housunpuntit tuo vähän väriä joukkoon.

   Poista
 7. Nalletusta juups, olisipa tosiaan viikkoni sellainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan kuitenkin ja kotona sulla on pehmeitä kissoja ja pusuja jakeleva Husbend.

   Poista
 8. Aika hieno keksintö tuo nallepeti. kyllä se varmaan muovisen pedin peittoaa. Terveisii poitsut. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nallepeti on paras peti, kun sen voi raahata mihin haluaa. Aina parhaalle paikalle eli huomion keskipisteeksi. Hih.

   Poista
 9. Pipukka;
  Wouu, Teillä on noin suuri nalle!
  Te ootte niinku kerrossängyssä; nalle alla, Myrsky tokana ja päällimmäisenä Tuisku! Uskomaton veikka toi Myrsky, kun antaa sun Tuisku röhnöttää päällä vaik sä oot jo kasvanut kovasti. Äkkiseltään jos jotain Teidän kuvaa katsoo voi Teidät jo sekoittaa keskenään, niin paljon jo muistutatte toisianne. Mun päällä ei kukaan kyl röhnöttäs. Varppi se. Mä kyl saan röhnöttää äipän päällä, kunnes jokin paikka sillä puutuu, tai pääni on kaulan päällä, ettei hengitys kunnolla kulje. Joskus ku oon menny samalle tyynylle kasvotusten olen saanut lähdöt kuulemma sen takia, kun mun viiksikarvat on kutittaneet äipän ihoa…Uskomatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Viälä oon saanu röhnöttää Myrskyn päällä. Joo, ja oon tosiaan kasvanut, en oo enää mikään pikkutirri. Äippä ja iskä joutuu vilkaseen meitä kaks kertaa, että tietää kumpi on tullu paikalle.

   Ai sulla on kutittavat viikset. Olis kyllä kiva, jos tulisit meitä niillä kutittamaan. Hih hih. Mut älä ny ihan äippääs paa ahtaalle, jätä pieni hajurako.

   Poista
 10. Ai, kauheeta! Tehän voitte mennä solmuun tuossa. Mutta kiva nalle. Tääkin haluu sellasen. Tarttee vaan olla teurastusresistenttiä laatua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää nalle on kyl kestänyt käyttöö ja retuutusta. Äippä on yhestä kohti parsinnu. Tuli pumpulit ulos, vaikke juurikaan mitään tehty. Uskotko?

   Tiätysti sun tarvii saaha tommonen. Se on monikäyttönen, ku voi leikkii ja vetästä tupsluurit sen päällä tai kainalossa.

   Poista
 11. Tuota, ootteko varmoja, että on Nalle? Lakki viittaisi vähän Joulupukkiin?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä puoliksi oikeassa. Kysymyksessä on JouluNalle. :)

   Poista
 12. Joulunalle on jokaisen kiltin koiran ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkii! Ja mehän, siis kaikki mäyriäiset, ollaan AINA kilttejä. Naapurin Mustista en sano mitään...

   Poista
 13. Mulla ei oo nallea, mutta mulla on Lennu. Ja Lennun kans mää sitte retuuttamisen jälkeen nukun hetken (iso koiralelu, äipän huom.).
  Meillä Lennu lähtee aina jollekin ihme matkalle, kun se sisko, se viippokorva, ja se hömelö Onni tulee oleilemaan tänne. Lennu ei vissiin tykkää niistä yhtään mää luulen.
  Kivan näköstä uinailua teillä.
  Terkkuja

  Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Lennu kuulostaa vähintään yhtä hyvältä retuutukamulta ku Nalle. Kato Essi, ei kaikki tykkää kaikista, mut me tykätään susta. Uinaillaan ja leikitään.

   Poista
 14. Hei, noitahan kuuluu retuuttaa ja riepottaa! Huilaamaan ehtii sit muulloinkin.:) Meillä nallukat on korkeella kaapin päällä:(, kun mä haluaisin "suolistaa" ne.

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!