maanantai 3. syyskuuta 2012

Arvoituksen ratkaisu

 

 

 

Palloahan minä sieltä tyynyn takaa tonkasin. Kiralia arvasi aivan oikein. 
Vähänkö me täällä hihiteltiin teijän mainioille arvauksillenne. Oli ne niin mahtavia. Kiitos!

Ootteko muuten huomanneet, että meijän blogia on kohta lukenu 10 000 ihmistä/koiraa/kissaa/pupua/yms.?

17 kommenttia:

 1. Näytit Myrsky kuule ihan pikkuveikaltas! En ois menny salalirui ehdottelee mut luulin et kuvis on vast piän Tuiskunen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä vissiin näytän hoikalta ja siks piäneltäkin. Oon kyl lihotuksessa, mut en mää liho, ku mää en syä. Tuisku ei siis päässy näihin kuviin olleskaan.

   Poista
 2. Hahaa! Mä niin tiesin :D Näköjään ;D

  VastaaPoista
 3. Hieno pallo sulla!
  Ja hei, mäkin oon lihotuksella, mut en liho, vaikka syönkin. Mä kai liikun niin paljon. Ikiliikkujat ei taida lihoa. Parempi kai niin kuin liian pullukkana, eikös?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Tää pallo on aikaansaannu mussa pallonpeluuhimon. Juoksen ton pallon perässä vaikka kuinka kauan. Kompaktin kokonen ja sopivan kimmosa.

   Mä oon luikero ja Tuisku on vähän punkero. Sä oot kyl soukka. Just tänään äippä lenkuralla päivitteli, että mun kylkiluut paistaa.

   Poista
 4. Hih, vai pallonkos perässä sitä oltiinkin eikä nokosilla ;)
  Onnea teille jo etukäteen kymppitonnista, en ole yhtään yllättynyt blogin suosiosta vaan ehkäpä vähän ylpeänä, kun teitä tänne voimallisesti houkuttelin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, toi pallo on mun lemppari ja leikkisin vaikka kuinka kauan. Äippä nostaa pallon jäähylle illalla. Harmitus.

   Kiitti ja kiitti!

   Poista
 5. Hah! Ei arvattukaan tuota. Olis ehkä pitänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kato justiinsa sitä arvausta, tiätää ei tarvinnukaan, kih hih.

   Poista
 6. Pallo! Ei ollutkaan namipala. On sulla kaima muuten suuri suu. Pitäisköhän sun käyttää sitä sitten syömiseen että vähän pulskistuisit? (Mun ei kuulemma tarvitse pulskistua yhtään enempää.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallo on melkkis ku namupala. Suuri suu ja iso haukku. Kyl mää syän, mut en vaan bullevoidu. Visiin ku mä juaksen ton pallon perässä niin aktiivisesti. Sä oot sopivan kokonen ja näkönen.

   Poista
 7. Meki luultiin, että siinä oli Tuiskun pylly!:D Pääasia (vai tässä tapauksessa häntäpääasia?) että aarre, siis pallo eikä luu, löytyi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuis se ny Tuiskun beba olis ollu, ku ei siin oo raitojakaan. Eikä Tuiskulla oo noin hyvin muodostuneita pakar... eiku reisilihaksia. Pallo = aarre, totta.

   Poista
 8. Heh, oot sä kyllä Myrsky aika liikkis tuon pallosi kanssa, mahtoikohan sen ostaja aikoinaan arvatakaan kuin mahdottoman rakas kapine siitä mäyräkoiralle tulee. Lisää kuva-arvoituksia jos saamme pyytää, tämä oli hauska sellainen! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mulla oli tosi monta palloo, ennen kun löyty tää Ihan Paras Pallo. Äippä kävi ostamassa näitä varalle lisää.

   Ai, tykkästitte tästä kuva-arvotuksesta? No, mepä yritetään keksiä lisää.

   Poista
 9. Minä olen vähän jälkijunassa kun viikonloppuna oli kiirus tehdä muita hommia kuin netissä roikkua. Mutta kun näin arvoituskuvan niin ajattelin heti ruokaa - koska Nelli on kova syömään. Väärin olisin arvannut. Olis pitäny muistaa että Myrsky on pallohullu :)

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!