lauantai 1. syyskuuta 2012

Helmijuttu

Helmi-kissan blogissa oli varjokuva-arvauskisa. Leikkimielinen tietysti. Arvatkaa mikä oli palkintona? Helmin fanikuva!!! Aatelkaa, fanikuva. Kyllähän me sitten heti mentiin katsomaan niitä Helmin tekemiä varjokuvia ja vastailtiinkin. Me nähtiin:
1. Kuva: siin on sorsa, jollon patti päässä.
2. Kuva: siin on sorsa, jollon voimakas alapurenta.
3. Kuva: siin on delfiini evä pystys.
4. Kuva: siin on Helmi. 

Eikä tässä vielä kaikki. Me voitettiin fanikuva! Posti toi meille Helmin valokuvapostikortin. Se on aivan helmijuttu. Eikä tässäkään vielä kaikki. Kirjeessä oli äipälle mäyräkoira. Naukulan Mamma oli ostanut mäyräkoiran 15 vuotta sitten ja lahjoitti sen nyt meidän äipälle. Aatelkaa! Tuommoisen aarteen antoi pois. Täytyy todeta, että siinä on kissa ja emäntä yhtä suloisia ja hyväsydämisiä. Äippä aikoo laittaa mäyräkoiran häntään sormuksia ja Helmin kuvan sen viereen. Nyt on meilläkin ihana kissa, sanoo äippä.

Lämmin kiitos meiltä kaikilta Naukulaan!
28 kommenttia:

 1. Olipa tosiaan komeat palkinnot, ja on muuten melkoisen komeaviiksinen katti tämä teidän kissakaveri! :-) Hienosti olette pojat oppineet poseeraamaan päät yhteen suuntaan käännettynä, voisitte tuosta kameraan katsomisesta antaa hiukan vinkkejä Mauri-sedällekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Kaikki kamut on parhautta! Helmillä on muhkeat viikset ja nätti hymy.

   Tota noin niin, ei me kuule usein katota samaan suuntaan. Äippä joutuu räpsiin useita kuvia ja päästeleen outoja ääniä. Mut me ollaan tässä pikkuhiljaa oppimassa hänen metkunsa, joten...

   Poista
 2. Olkaa hyvät vaan!

  Tämä mamma oli ostanut noita mäyriksiä silloin n 15 vuotta sitten useamman ja täällä Naukulassa oli niitä vielä kaksi jäljellä. Toinen oli selkeästi ostettu teidän äipälle! Vaikkein teistä ja teidän äipästä, blogeista tai blogiystävistä silloin tiennyt mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Äippä kiittää ja panee mäyriksen ikkunalaudalle framille, korurasioiden viereen. Jos antajalla on puolikskaan niin hyvä mieli kuin vastaanottajalla, niin se on paaaaljon. Eiks ole jännää mitä kivoja yllätyksiä elämä tarjoaa.

   Poista
  2. On! Ja erikoisen hyvä mieli on täälläkin. Ettäs sattuikin kotona olemaan tuommoinen!

   Poista
 3. Onnittelut voitosta!
  Mut siis mitä, onko nyt keksitty uusi mäyräkoirarotu? Tai oikeammin kokoluokka. Kun kirjekuoreen mahtuu. Miten sillä oli se matka mahtanut mennä? Oliko kirjekuoressa ollut kuuma? Ja siis saaks se teidän uusi kamu heti sormuksia häntäänsä? Miks te ette saa? Onks vähän epäreiluu? ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat yhdestä kuonosta: Kiitti, muru!

   On keksitty uus mäyräkoirarotu. Kokoja on ny 4. Ekaks taviskoko, sitten kääpiökoko (=Myrsky), sitten tulee kaniini (=Tuisku) ja ihan uusin koko on kirjekuorikoko. Hyvin tää meijän uusin mäykky tuli ehjänä perille, eikä sillä ollu ees kuuma. Mut johtuskohan se siitä, että tää meijän kirjekuorimäykky on metallia. Mehän ei mitään killuttimia häntäämme huolita. Riittä ku on panta kaulassa. Tommoset brusetit ja koristukset on teijän likkojen juttuja. Nih.

   Poista
  2. Pikkusenko ootte uljaita noissa kuvissa. Kalpenee kaikki metallimäyräkoirat teidän rinnalla!:)

   Poista
  3. Pojat: *onnesta ymmyriäisinä* Uljaita! Me voitas perustaa yhdessä tv-jatkis: Uljaat ja kauniit. Kih hih.

   Poista
 4. Onnittelut! Ompa ihanaa, että nyt teilläkin on kissa perheessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me tykätään ja ollaan onskuna! Koko perhe. Juu.

   Poista
 5. Kyllä ne Helmi ja Mamma vaan ovat mukavia! Ihanan patsaan saitte, tuosta kuvasta puhumattakaan... Helmi on niin nätti että♥
  Hyvät kuvat on teidän äippä onnistunut ottamaan. Varsin komeita velikulta olette.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Niin ovatkii! Ny on kyl tää postaus täynnä kauniita, komeita ja kiitollisia. Hei, tostakan tulis jollekin elokuvalle nimi. ;)

   Poista
 6. Olipas kiva palkinto ja on niin maar muhkeat viikset tuolla Helmi-kissalla, että harvalla kisuliinilla onkaan tuollaisia. Kävin kanssa katselemassa varjokuvat ja voii, että olivat hauskoja. Mukavia viikonloppuja teille kaikille.Met mennään tänään rippiäisjuhliin ja Ossi saa olla talonvahtina illan. Ei o paljoa enää tälläisiä juhlia. Seuraavat on sitten varmaan tytönlapsen rippiäiset, jos tuo tyttö ikinä haluaa/saa lapsia. Ei ihan vielä kun on vasta 19-v:)M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Helmi on ihana! Viikset ja kaikki. Hymykin on muikea, kuin muikku vasussa.

   Nettimartta: Eipä kuule ole meilläkään ripareita ollut. Tänä kesänä oltiin yhden blogikaverimartan tyttären rippareilla. Edellisiä en edes muista ja tulevia ei ole. Tyttös kerkii vielä valloittaa maailman. Oma poika täyttää jo 40 vuotta, mutta heillä ei ole lapsia.

   Poista
  2. No näinhän se on Nettimartta. Sinä olet ollut toooosi nuori, kun oot poikas saanut ja mä sain taas tään ainokaisen päälle kolmekymppisenä. Ikäeroahan meillä on kuutisen vuotta:)M-L

   Poista
 7. Kirjekuorimäykky tuplahännällä, kiitos joulupukin apulaiset, jotka kuulette minunkin toiveeni ;) On kyllä hieno mäykkykoriste. Ei vedä vertoja noille partiopojille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Hianoo kun me livemäykyt sentäs toi komee patsas voitetaan. :)

   Poista
 8. Onnea voitosta ja ihquista palkinnoista! <3

  Noi teitin vastaukset oli niin hauskoja pattipäisine sorsineen, että minäkin kiiruhdin katsomaan Helmin luo niitä varjokuvia ja hauskojahan nekin oli!

  Ihanat kuvat on äippä teistä poitsuista saanu. Ääntely on siis kannattanut. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Joo, kiitti onnitteluista ja kuvakehuista! Varjokuvakisa oli kyllä onnistunnu. Miks meijän äippä ei koskaan keksi mitään noin hauskaa?

   Poista
 9. Voi kun onkin sopiva ja hieno voitto! Ja Myrsky ja Tuisku aina yhtä suloisina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Nyt on meilläkin katteluskamalus, hih. Sulosii! Kiva ku tykkäät meistä, me söpöstellään parhaan taitomme mukaan.

   Poista
 10. Kyl naurutti ihan sairaasti noi vastaukset. Voimakas alapurenta...MUAHHHAHHHAAA. Sorsametällä olleena monet kerrat noi alapurijoita suojelemassa, tuli niin elävästi muistoja mieleen.
  Nii hianosti poseeraatte. Komeitahan te ootte ja tosi hienon mäyriksen voititte äipälle hianoilla vastauksillanne.
  Essi lähettää terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me ei varmalla uskallettas mennä jollekin sykiatrille katteleen mustetahroja. Tiä mitä me niistä nähtäis. :D

   Essille pusuja!

   Poista
 11. No jo on veljekset kuin ilvekset.Hyvin tuo pariposeeraus sujuu!
  Onnea voitosta,komeet palkinnot.
  Terquin Lilla ja Luna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilvekset: Pariposeeraus ja ilvesveljekset, te ootte kyl hassuja tyttöjä. Kiitti, palkinnot oli kyl mialusat. Pus teille ja kiss kanssa.

   Poista
 12. Hieno paikka sormuksille - tosi hienot oli palkinnot. Ja teidän poikien kuvat kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Helmi on kaunis, palkinnot oli upeita ja me ollaan komeita ja sä, Kaunis Nelli, oot sulonen. Kaikki siis erinomaisesti!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!