perjantai 14. syyskuuta 2012

Mimoosa Monster

Tuisku: Mua sanotaan Mimoosaksi. Mä oon kuulema yhtä herkkä ja hempee. Voi kyllä pitää paikkansakin. Ainaskin multa pääse joka päivä ilo- ja pelkopissit ja välillä ihan-muuten-vaan-pissit. Onneks mulla on toi Myrsky-isoveikka Turva-Toverina.

Keskiviikkona sain tehosterokotteen ja tällä kertaa en edes kiljunut, vaikka ell:i siihen varautuikin. Tiättekö paljon painan? Arvatkaapa.


Mä painan 4,4 kg eli mun nimi, Monster, oli enne. Toisaalta olen Mimoosa ja toisaalta Monster. Tota on kyl vaikee panna paremmaksi tai pahemmaksi.


Äippä on taas touhunnu ja järjestellyt meijän tavaroita. Tuli se uus muovimakuukoppa, mikä kyllä on ihan jees. Äippä tilaa siihen lisäks Vekiltä hianon patjan. Mutta mistä toi lelulaatikko oikein tuli? Täh!!! Lelujen kuuluu olla lattialla ja mialummin joka huoneessa, että voi leikkiä just sillon ku siltä tuntuu. Mut ei kuulkaa, kun meijän kaikki lelut on Lelu-Laatikossa. Kauhee vaiva kaivella niitä sieltä ja levitellä ympäri huushollia.


Ei mul nyt tällä kertaa oo muuta sydämelläni, joten kivaa perjantaita ja näkyillään! Joo, ja Myrskyltä terkkuja kanssa.

Ai joo, ja viäl semmonen tärkee juttu, että mä nostan oikeeta takakoipee pissatessa. Ihan ku Myrsky. Oonks mä ny niiku Miäskoira?

23 kommenttia:

 1. Oho! Tuiskusta on tullut iso poika. Jos kerran koipea jo nostetaan. Eikun siis miäskoira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nostan oikeeta takakoipee. Pitää aina kääntyä niin päin, että voin sitä käpälää nostaa. Vähän kyl hankalaa, välillä kyl vetäsen tyttöpissat, siis niiku asennolla. Tiät kyllä.

   Poista
 2. Mullakin on lelukoppa! Mut uskokaa pois, se on ihan kiva keksintö. Kattokaas ku siitä on helppo sit kantaa niitä leluja ympäriinsä, se on sellanen leikki oikeastaan: mamma kerää lelut koppaan, Jalo kantaa lelut kopasta pois.

  VastaaPoista
 3. Kyllä sää ihan oikea mieskoira olet, kun nostat koipeekin.
  Mää nostan monesti myös kakatessa. Ihan katos sen takia, ettei vaan tipahda jaloille. Käh käh.

  Terkkuja vaan, äipältäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ell:ikin sano, että oonpa aikaseen alottannu koiven noston, ku oon vasta 4 kk. Sähän kyl melko fakiiri oot!

   Poista
 4. Ai, säkin olet semmoinen ilo- ja pelkopissailija. Meidän Usma oli kans semmonen melkein yksivuotiaaksi ja Ainu on vieläkin. Kyllä mieskin voi olla herkkä, mutta ei mieluiten just siinä
  Äipän parhaan maton kohdalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina lirahtaa. Jos joku korottaa ääntään, niin lirahtaa kanssa. Eli aika usein, ku meijän äipällä on melko kaikuva ääni, vaikkei hän ees huuda tai oo äkänen.

   Ai, tonks takii meillä ei ookaan mattoja...

   Poista
 5. Herramunjee, kun susta on tullut jo iso Mimos... eikun Mies, Tuisku!:-) Mauri-setä nosti koipea vasta 7 kk:n iässä, joten oot kyllä aikaisin liikkeellä. Oot kyllä komea poika, ja hienosti osaat kyllä ton "mutku mie oon ihan pieni söötti mäykkypoika vaan"-katseen myös (alin kuva), kyllä sillä viimeistään varmaan taiot äipän tekemään ihan mitä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enks vaan ookin kasvanu potraksi pojaksi! Mun katseessa on äippä pyörryttävää harmi... eiku sarmia. ;D

   Poista
 6. Ohhoh, ootpa sä jo iso poika, painat paaaaljon enemmän kuin mä. Mut ei mua silti sanota Mimoosaks. Kummallista. Monsterikskaan ei kyllä oo sanottu, vaikka välillä saattais olla aiheellista, väittää emäntä. Ja onnea jalannostosta. Kyllä sä oot ihan oikee uros, jes!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Kato ku mulle maittaa toi eväs. En oo viäl kertaakaan jättäny ruokaani syämättä. Aina on ollu maittia. Sää oot sievä ja pikkanen!

   Poista
 7. No, musta on alkanukkin kuvissa näyttää, että susta on Muiskulainen kasvamassa ihan monsterin kokoinen. ;D Mitä te piänet kasvatte niin kauhian nopeesti!

  Ja älä huoli, kyllä ne liraukset lopulta jää pois. Peppikin niitä päästeli varmaan vuodenikäiseksi, mutta aina ne vaan väheni ja nyt on tainnu loppua kokonaan.

  Ihqua viikonloppua teille kaikille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiskulainen, hih. Mää, ykskaks ja poks, kasvoin. Äippäkin ihmetteli. Just mua käytettiin pihalla, mut ku siäl on surkee keli, niin tulin sisälle ja lirautin äipän uudelle eteismatolle. Arvaa vaan huusko äippä ku hyeena? Huus, kuule. Sit se meni peseen sen maton.

   Söpöstelyä ja mukastelua teillekin!

   Poista
 8. Lilla:Kyl susta on kasvanut komian kokoinen mies,saa Myrsky pitää varansa ettet pian ohi mee hänestä.Kannattais sun sanoo velikullalle että rupee syömään yhtä hyvin kuin sä,ettei toiseks jää.
  Tiiäksää kun mä sain sun ikäisenä ton tehosterokotteen,niin mun naamavärkki turposi ja tuli täyteen patteja.No sit mentiin takas ellille ja sain vähän vastamyrkkyä.Olin muuten aika surkee näky.
  Ny ku sit laitettiin taas vuoden päästä rokotukset,niin tehtiin homma vähän erilailla.Ensin piikitettiin nelosrokotus,sit siitä viikon päästä rabies(se laitettiin eri aineella ku viimeks).Ja onneks tällä kertaa ulkonäköni ei turmeltunut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Olipa sulla, Lilla, karsee rokotuskokemus. Mä tulin vähän vaan vetämättömäksi ja tirsotin monta tuntii äipän sylissä. Vähän sattu kaulaan ja sitä piti rapsuttaa, mutta äippä laitto esteeks leveen ja pehmeen kaulapannan. Onneks sait seuraavalla kerralla hellemmät rohdokset. Sä oot aina nätti, olipa päässä patteja tai ei.

   Myrsky on muuten ruvennu syömään paremmin. Se olikin melko laiha kutjake.

   Poista
 9. Kyllä sä, Tuisku, oot semmonen Mimoosa-Monsteri, ettei paremmasta väliä. Kyllä ne ilo- ja pelkopissit siitä sitten aikanaan pois jää, kunhan vielä kasvat ja keräät rohkeutta tuolla Myrskyn siipien suojassa. Ja on kyllä kummallista, että ihmiset tunkee meidän lelut johonkin ihme laatikkoon. Mikä työ ja vaiva levitellä ne sieltä taas meidän koirien ilmoille! Ja just kun oot saanut ne sopivasti levälleen, ihmiset kerää ne jälles siihen laatikkoon. Huoh!

  Vau, nostat takakoipee? Onhan se aika miesmäistä. Mut kun sul ei ihan paljon vielä oo tuota ikää, niin mä sanoisin että sä oot isopoika jo. Tai ehkä mä voisin kutsuu sua kuiteski poikamieheks ;D Se olis vähän niinku kompromissi.
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikamies, keh heh, toi oli paras.

   Toivotaan, että mä tästä reipastun. Haukkumaan mä oon jo oppinu, ku mulla on toi Haukkuva Oppimestari Myrsky mallina.

   Siis todellakin, kuka tarvii Lelu-Laatikkoo?! Ei ainaskaan koirat.

   Poista
 10. Toi Lelu-Laatikko on tuttu täälläkin. Ihan turha keksintö, mäkin levitän lelut joka paikkaan. Ja kyl mä aina tiedän missä mikäkin on - oiskohan niin et mamma ei muista ja siks se kerää ne aina samaan paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitasko jopa sanoo, että Lelu-Laatikko on vuoden turhake? ;) Jos sun mammas harrastaa leluillas muistipeliä...

   Poista
 11. Vanilla: Mä jo luulin et oon ainoo jolla on lelu-laatikko. En tykkää siit ollenkaan, kun lelujen pitää olla sievästi jossain typerässä laatikossa! Kerron pienen salaisuuden...kun se laatikko tuli meille, niin mä vähä koulutin sitä ja koitin järsiä laatikon reunan rikki... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, vai yritit vähän tuunailla sun laatikkoos. Pitäsköhän munkin...

   Poista
 12. Pipukka;
  Kuulkaa, mulla on kaksi eri pissimistapaa; jos on kova hätä, niin silloin niiaan ja lorotan menemään, mutta jos tarkoituksena on jättää viestipissi, niin silloin ensin niian ja sitten nostan oikean takakoipeni ylös, näin vastausviesti osuu paremmin kohilleen ;)
  Teil kyl on valtava leluloota, vähän niinku lelumeri=pallomeri, eiks ois aika pöhee oma pallomeri?

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!