lauantai 26. marraskuuta 2016

Puuhaperjantai

Meil oli puuhapäivä perjantaina.
Koiramamma kävi meitä ilostuttamassa,
hän toi äipälle punasen nimppariruusun
ja meikämäykyille lelkut,
pinkki jellona ja mollamaija.
Kiitos ja viuuuh...

 

Kelissä ei ollu moittimista,
just sen verran pakkasta ettei ollu kurasta.
Pelattiin topakasti palloo omalla pihalla ja
päivän ruunas reissu lähimettään.
Meijän äippä on kova eksymään,
joten hänen kanssaan ei voi mennä
kovin syvälle mettänsiimekseen.
Oltiin valppaina ja kuunneltiin mettän ääniä
ja piettiin silmällä, 
että ei erkaannuta tiästä kovin pitkälle.
Joo.

 

10 kommenttia:

 1. Hyvä pitää varansa, ettei eksy metsään! Onneksi eteläisemmässä Suomessa yleensä kuuluu maantien ääniä aina jostain, niin tietää olevansa sivistyksen lähellä kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, onneks kuuluu ääniä, meinaan meijän äippä lähtee AINA ihan väärään suuntaan, kun hän on pyärähtänny kerran ympäri. Huaks.

   Poista
 2. Ihana Koeramamma <3 On suanna lelut vaahtija...lienöökö ennee ehyvinä? :) Hyvä on pallo- ja tassuttelukelj sielä teellä ollunna. Meellä tulj niimpaljo lunta männäyönä että melekeen jootu uimalla mänemmään uamulenkille. Vuan en valita. Kyllä ee kurakelijä oo ikävä :) Mukavata viikolloppuva kuomat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kovasti ollaan lelkkuja tyästetty ja jykerretty. Vähän on pumpulit pullahtannu pihalle. Kuulehan, meil tulee VETTÄ tuutintäyeltä, että harmittaa. Äippä yritti meitä innostaa äsken lenksulle ja joutu raahaan meitä perällään postilaatikolle asti, sitten järjenääni voitti ja äippä vei meijän kotiin. Onneks. Oikein rempseetä viikonloppua!

   Poista
 3. Samaa mieltä Iivarin kanssa, koiramamma on täyttä kultaa ja voi sentään mitkä tuliaiset. Kai ne nyt viimeistään on suolistettu? Onnea teidän mainiolle äipälle tänäänkin vaikka nimpparit meni jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, hyvällä alulla on sualistukset. Joo. Äippä kiittää onnitteluista. Me ollaan vähän huanoja juhlijoita, eikä aina ees muisteta kaikkia ja kaikkien merkkipäiviä.

   Poista
 4. Olipas teillä mukava perjantai. Mulla oli tylsä viikko, kun äippä oli veikan luona Kajaanissa. Minähän en muiden kanssa niin kovasti kävele. Äippä istui eilen iltapäivästä yöhön asti bussissa kun ajeli kohti kotia. Keliä oli kuulemma monenlaista; Kajaanissa ihana talvikeli, lunta ja pakkasta Kuopioon asti sitten lumet väheni kunnes loppuivat Jyväskylässä. Orivedellä sitä lunta sitten alkoi sataa lisää ja satoi Loimaalle saakka, josta Turkuun tuli vettä. Äipällä oli siis hyvin vaihteleva matka. Mutta tänään on otettu viikon ulkoilut kerralla takaisin kun pääsin Äipän kanssa lenkille. Mukavaa pikkujoulua toivottelee Eka ja myöhästyneet onnittelut teidän äipälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka ja Sari, jopa oli monenlaista keliä, mutta pitkä oli bussimatkakin. Joo. Äippä kiittää. Terhakoita lenkuroita!

   Poista
 5. Myähästyneet nimpparionnittelut teidän äipälle!

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!