keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Korppikotka ja elevantti

Hianot kelit,
joten sinkoiltiin pallon perässä pihalla.

 

Äippä: Pojat, pantasko tassua toisen 
eteen vähän rivakammin?
Myrsky: No, okei, mulle kyl sopii.
Tuisku: Täh? Sanoitko jotain?
Myrsky: Anna mun kaikki kestää...

 

Miks meijän äippä laulo meille, epävireisellä äänellä,
että kaksi piäntä elevanttia marssi näin
aurinkoista tiätä ikkunalle päin?


Enskun kissi, Niisku-neiti, 
osaa näytellä korppikotkaa luanteikkaasti.


14 kommenttia:

 1. Hauskassa jonossa te kuljette ikkunalle! Siitä se laulukin varmaan on mieleen juolahtanut... ;) Ja todella taitava kissa eläytymään korppikotkaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, joo, aina ku me ollaan Enskun möksällä, niin Niisku köllöttää pankon päällä ja mulkoilee meitä, vaik me vaan ihan vähän haluttas leikkii sen kaa.

   Poista
 2. Vähä on pelottavan näkönen tuo Enskun kissi! En uskaltas kyllä tuttavuutta tehä. Vuan hyvästi on pallo tuas teellä lentännä. Ja kieltämä tulj mielee se evehlanttilaalu tuosta toesesta kuvasta :) En tuaskaa malta olla ihastelemata tuota teejjän huikeeta tähystyspaekkoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, no juu, kyä toi Niisku-neiti on semmonen arvonsa tunteva kissimirri, joten mekin pysytään käpälänkantaman päässä, niiku varoks, siitä. Mahottoman hyvä hiirestäjä.

   Poista
 3. Vauhdikkailta ja riemukkailta näytti taas nuo teidän pallopelit. Ihania olette!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, on se riamullista, kun voidaan pelaa palloo talvellakin. Muiskuja ihanille Tytöille meiltä ihanilta Pojilta. Joo.

   Poista
 4. Vauhti päällä joka säällä :)
  Hui aika pelottavan näköinen korppikotkakissa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, juurikin kuin sanoitte, sää on aina sopiva palloiluun, jopa umpihanki. Niisku on kyl hauskanen kissukka.

   Poista
 5. Mallikasta efelanttimarssia kuljette kohti tähystyspaikkaa. Niisku-neiti on tosi pätevä korppikotkan imitoija. Kannattaa tosiaan pitää turvaväli sen kyynsiin. Hervottoman hauskoja lumijalkapallopelejä teille Puhurit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, säät on ny suasinu eli talvesta hualimatta mäyrinkäiset on tarjenneet hippastella pihalla ja piantareilla. Ilosta menoo teillekin!

   Poista
 6. On ollut kyllä upeita lenkkeilykelejä. Me ollaan täällä ihmisveikan luoka teidän naapuripitäjässä ja äipän kanssa tehtiin aamulla sellainen 1½ h lenkki, kun katseltiin kaikki sen lapsuusmaisemat. Välillä tuli mukavasti luntakin. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, hyvän mittasen lenkuran kävellä vuppasitte. Me käytiin vaan lähijärvellä ja pellolla. Terkkuja naapuripitäjään teille kaikille!

   Poista
 7. Mitä tuota ikkunaa jatkuvasti pesemään. Sitten kun siitä ei näe läpi, sen voi nuolla puhtaaksi :)

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!