maanantai 5. joulukuuta 2016

Ei muuta ku menoks!

Olipa välillä ökypakkaset,
mut ei se isommin menoo haitannu.


Nakattiin nutut niskaan ja lähettiin paanalle.
Meilhän on lunta vaan huntumaisesti,
mut sekin riittää,
ja iskän ei tarvii olla ottalampun kans valopäänä.


Paitti, että yällä alko sataan vettä,
ja nyt on tiadossa lillua ja pimeetä.
Ei kyl tykätä!
Kuis teillä?

16 kommenttia:

 1. Meillä on kymmenen astetta pakkasta ja hirmeesti lunta. Niin kylmä, että me ei lähdetä vapaaehtoisesti pihalle. Lillu on kyllä pakkastakin ärsympää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, kui voinkin olla ihan erilaiset kelit eripualil Suamee! Pakkanen on yhtä kurja ku lillu.

   Poista
 2. Lunta ja pakkasta. Männäyönä rummaatti 20 senttijä lunta. Että lumj´hommija piisoo :) Jovuan on tuas hienot kuvat teejjä äeppä ottanna teestä!
  Mukavata viikonalakuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, aatella, että teillä on rylläyttänny semmosen lumimäärän ja meillä kohta maa paistaa mustana. On se outoo! Äippä kiittää kuvakehuista.

   Poista
 3. Meillä tuli ensin räntää, sitten vettä ja nyt paistaa aurinko, luistimet olisivat tiellä parhaat vehkeet nyt, niin liukasta on meillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipellon Saila, no samanmoista teil on sitten niiku meilläkin. Neliveto päällä mentiin jäisellä tiällä ja silti meinattiin kellahtaa ojanpohjalle. Yritetään pysyä pystyssä!

   Poista
 4. Lunta on ja vettä sataa. Ehkä huomenna olisi paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, usein huamenna on kaikki paremmin, meinaan toivotaan HIEMAN lunta ja VÄHÄN pakkasta.

   Poista
 5. Hieno kuva taas kerran kun aurinko laskeutuu jäänpinnalle ja mäykyt katselee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, joo, me osataan tällätä ittemme osuviin paikkoihin. ;)

   Poista
 6. Kuulkaas pojat sitä samaa keliä se on täälläkin. Vettä on satanut yöllä ja myrsky on vinkunut ikkunan pielissä. Kaikki lumi häippäsi kertaheitolla ja vain valtaisat jäät ovat jäljellä noilla poluilla. Ei ole kivaa, ei! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, voi harmitus, kun on teillekin samanmoisen jäisen kelin nakannu, mut ei auta, ku tassutella nelivedolla ja ihmisväki nastapohjakengillä. Joo.

   Poista
 7. Heisuvei tuuliset komistukset !! Me ollaaki selviimäs sairastupailuist ja viätetää ny ittenäisyyspäivää. Puutarhas o kynttilöi ja äskö käytiin lenkil. Lumi tuli ja meni. Viikollopul oltii joulumarkkinoil koko sakki ja kivaa oli. Mittän makupaloi ei kyl saatu. Ei ollu kuulema koiruil semmossii sopivii, et aika kuivat markkinat kyl siin miäles. Satusillalki käytii ja se oli hiano.
  Hyvää ittenäiyyspäivää sinne nyt ja joka päivä. Hianoi kuvei teiä äiti o ottanu. Terveissi täält <3 ja halei toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moips Essi Messinen pitkästä aikaa! Onneks ootte tervehtyneet ja toivotaan, että pysytteki terveinä ja ilosina. Olipa tosiaan kuivat joulumarkkinat, ku ette mitään herksuja saaneet, aina pitäs jotain makupalaa saaha tai lelkkukin kyl käy. Joo. Muiskuja!

   Poista
 8. Täällä on aika kivasti lunta ja pakkastakin on (ei niin kivasti). Lillusta ei onneksi tietoakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, keskimääräsesti teil on sitten ihan hyvin jutskat. Lilluja ja pakkasia ei kukaan tosiaan tarttis ja kaipais.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!