maanantai 26. joulukuuta 2016

Jouluiset veljespainit

Käytiin heittämässä kolmet lenkurat joulupäivänä,
ei meinaan satanu, joten oli mukava käpeksiä.
Lisäks leikittiin joululahjoilla niin paljo,
että ne väsyvät ja muuttuivat äänettömiks.
Luettiin myäs iskän kans kirjaa.


Sekä painittiin ankarasti.


Mitäs te, kuomakamut, puuhasitte?
Ollaanko me tässä niitä kuulusia maastonakkeja...


22 kommenttia:

 1. Voe että mitenkä mukavannäköstä veljespaenija! :) Onse sittä haaskoo ku työ keksittä yhessä tuota tekemistä. Tiälä iteksee on joskus vähä nihkeetä ku ee oo tuota paenikaverija.
  Iha ootta tyylikkäetä ja kommeita muastonakkija :)Ja parastahan nuissa lenkissä on minummielestä ollunna se ettee oo vuatetta tarvinna. On parempi sitä muastoo tutkija ku ee oo helemat tiellä :) Ilosta Tapanimpäevee sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, meijän äippä totes, että hämärässä meitä ei erota ympäristöstä, ollaan niin maastonakkeina että. :)
   Onneks sulla on niitä nasuja painikavereina, vaik ei ne taija ihan sama asia olla ku lajitoveri. Tosin Pyry-papalla oli painikamuna kissa, Niisku-neiti, joten jos teillekin hankittas kissa...

   Poista
 2. Olipa aika hurjat painit teillä, meillä kissat painivat juurikin ihan samalla tavalla, joskus. Sulo haluaisi enemmänkin painia, Nöpön mielestä se on lasten juttuja. Komeat on hampaat teillä :D :D Meillä Nappi-neiti oli joulukylässä, nukkui ison osan mummon sylissä, ihana tytteli 14 kg lihasta :D

  Vai maastonakkeja...komeita ja lihaksikkaita poikia olette, kovia olette lenkkeilemään ja lukemaankin näköjään :D

  Mukavaa joulunjatkoa Teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipellon Saila, joskos Sulo tulis tänne painiin meijän kans. ;)
   Meil on tämmösiä kotosia nää harrasteet yhessä puuhastellaan ihmisväen kanssa. Joo. Tapania teille kaikille!

   Poista
 3. Olette reippaita poikia! Mekin olimme kävelyllä, muttei painittu. Kirjaa luettiin myös yhdessä otettiin torkkuja. Hyvää Tapania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri ja Nero, sithän meil on samanlaista eli terveellistä hissuttelua. Lukeminen kannattaa aina, hokee meijänkin äippä.

   Poista
 4. Teillä ei ainakaan ole ylensyöty kun noin paljon jaksoitte kaikkea liikuntaa !
  Veljespainissakaan ei ole mahat edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, no joo, me ollaankin ainoot meijän perheessä, joil ei oo mahat pömpöllään. :D

   Poista
 5. Ihanaa veljespainia! Näyttää, että olette aika tasavertaisia. Meillä Roni on niin fyysisesti ylivoimainen, että jos hän innostuu liikaa täytyy Lucy-neidin joskus maastoutua Emännän jalkojen väliin turvaan tai lopettaa leikki murahtamalla. Ehkä hyvä, että toinen on vahva fyysisesti ja toinen henkisesti. :)
  Jouluaattona onneksi oltiin Ninnin luona, joka on vahva niin henkisesti kuin fyysisestikin, että Roni sai pitkästä aikaa painia sydämensä kyllyydestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, juupa juu, painimolskilla täytyy tosiaan olla samanveroisia, ettei toiselle käy kipeesti. Hyvä se on ku pääsee välillä päästeleen täysillä höyryjä ulos.

   Poista
 6. Ihan on saman näköistä teidänkin paini kuin meillä. Välillä hammastellaan ja "kuristetaan" toista. Mutta koskaan ei tosissaan. Ja meidänkään mahat ei pömpötä :) Emäntähän tuo aikoi lopettaa syömisen huomenna... Saas nähä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, tota noin niin, täydellä vattalla on hyvä tehä lupauksia, totes meijän äippä ja löysäs vyän solkee. :)
   Hammastelut ja murahtelut kuuluu painiin, mut heti lopetetaan, jos toinen vingahtaa.

   Poista
 7. Kyllä oli hauska katsoa tuota teidän veljespainia, katteltiin se uusiks monta kertaa, niin oli hauska. Joskus yksinäni painin ugulin kanssa, niin että se selättää mut, mutta enimmäkseen yritän saada villittyä ihmisiäni leikkiin kanssani. Joskus onnistun toisinaan en. Kun ei oo tuota koiraveljeä tai -sisarta näissä nurkissa. Painikaahan jatkossakin yhtä kiltisti. -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, kyllä painitaan ja ihan jokaikinen päivä. Usein me riehastaan ku tullaan ulkoota sisälle, jotenkin vaan riamastuttaa. Otahan painimatseja ugulin kanssa, sitäpaitti, se on siitä mukavaa, että voit aina voittaa. Muiskusii!

   Poista
 8. Kyllä teidän kelpaa,kun on tasavertainen painikaveri aina lähellä. Ihan on Pertti Ukkolan otteet teillä! Minun kuten Iivarinkin täytyy vain tyytyä noihin lälläripehmoihin ja vinkuviin sikoihin. Vaikka onhan nekin kivoja.
  Tomeraa tapania teille ja palveluskunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, joo-o, on tosi hauskaa, että on painikaverivelimies. Ollaan tosi leikkisiä, vaik toinen täyttää kuus ja toinen viis. Painianutuuta pehmojen kanssa ja näytä niille kuka on isäntä talossa.

   Poista
 9. Voi pojat :D Toi pieni hammastelu kesken painin näyttää kans aika veljelliseltä :D
  Ootte hienoja maastonakkeja, mutta entäpä jos maassa olisikin lunta???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arttu, ärinä, purina ja hammassapelien kalina toisaan ovat hauska osa veljespainia. Jos olis lunta, niin erotuttais tosi hyvin, varsinkin kun toisella olis punanen nuttu.

   Poista
 10. Ihanaa veljespainia! Mun pitää aina painia vain peittojen kanssa. Joulu meni mukavasti, uusia leluja ja herkkuja tuli riittävästi. Hauskaa on ollut, eilinen meni vähän niin kuin lepäillessä, kun oltiin kotona vain omalla porukalla. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, kyllä se peittokin käy peuhukaverista, on kokeiltu. Omassa kotona on aina mukavaa. Joo.

   Poista
 11. Ihanat koirulit <3. Tervetuloa vastavierailulle blogiini SatunNaiselämää satuvalimaki.blogspot.fi. Siellä seikkailevat rottweiler Mindi ja sekarotuinen Roosa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu V, Mindi ja Roosa, moikkeliskoikkelis! Joo, ollaan me ihq, mut niin ootte tekin.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!