sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Tapahtumia jouluaattona (vesisateessa)

Myrsky: Hei, mikäs punanuttu tual menee?
Tuisku: Äkkiä kattoon.


Tuisku: Oli se onni,
ettei me purastu sitä punanuttua,
se ku oli Joulupukki,
joka toi meille lahjoja.8 kommenttia:

 1. Olette kai kilttejä olleet, kun lahjoja saitte? Meilläkin Sulo sai pallon, vinkuleluja ja syömistä. Juoksi ja söi itsensä aivan läkähdyksiin eikä olisi aamullakaan jaksanut ylös nousta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipellon Saila, ainahan me ollaan kiltisti ja siivosti, noh, ainaskin melkein aina, noh, useimmiten kuiteskin. Morot Sulolle!

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar25. joulukuuta 2016 klo 13.01

  Hyvä Puhurit että jätitte sen punanuttuisen pureksimatta. Ties miten pitkävihaisia joulupukit osaavat olla. Oikein mukavaa joulupäivää Puhurilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijatar, juu, ei sitä tosiaan arvaa purra Joulupukin puntteja, tiä vaikka jäätäs ilman lahjoja moisen urotyän jälkeen. Tattista ja oikein mukavia joulupäiviä teillekin!

   Poista
 3. No onneks jätittä purasemata! Ee oes siitä hyvä heelahtanna. Minä tilasin teelleppäennii lumj´saetta jooluks vuan ee jootunna perille. Sato mokoma tänne ne lumet. Vuan eepä oo kuitenkaa näköjjään haetanna teejjän männöö se lumempuute :) Mukavata joolupäevee sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, hyvin me juosta pinkastiin ilman luntakin, vaik on kyl pimeessä tosi vaikee nähä palloo. Tattista kauniista lumiajatuksestas, kuama.

   Poista
 4. Tsih, minä luin, että punatulkku. Juu, ei niitä punanuttuja kansti pureksii. Oliks lahjukset mialusii? Mukavaa joulupyhien jatkoa teil, kuomat!
  -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli Karamelli, joo, oli päheitä lahjoja niiku pehmolelkkuja ja herksuja. Muiskusii!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!