lauantai 5. marraskuuta 2016

Kuuluisuuden valokeilassa?

Myrsky: Ei vaiskaan,
ihan oon äipän ottalampun valokeilassa.


Tuisku: Joo, ja mä palloilen pihalla iltamyähään.
On meinaan pimeetä ilman ulkovaloja,
hyvä ku tassujaan näkee ja palloo erottaa.


Käytiin tarkistamas jäätilanne.
Ei ollu ku riitettä rannassa.
Kylmää kyl oli,
ni piti kaivaa pulloverit päälle.
Joo.


10 kommenttia:

 1. Hrrr....näyttää muuten kylmältä tuossa viimeisessä kuvassa, onneksi teillä on lämpimät ja tyylikkäät paidat päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, joo, pakko panna villasta ylle, ku ei oo omaa karvaturkkia. Sulla, Nero-kuoma, on sentäs pitkät koivet, niin ei napa viistä maata myäden.

   Poista
 2. Pimmeetä on iltasilla. Minen paljoo pihalle pilikistele pimmeellä. Teellä on hienot valot sielä ni hyväpä on pellaella. Kommeet paejjat on teellä, nuilla tarkenoo pakkasella :)Ee mäne kaavvan ku on järvet jiässä. Tiälä olj yheksän astetta pakkasta nyt uamulla. Hyvvee Pyhhäempäevee sinne kuomat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, äippä haaveilee semmosesta valotolppapolusta, mukavahan semmonen kyl olis, niin näkis ikkunasta, millon kissat hiiviskelee pihalla. Rauhallista Pyhäinpäivää teille kaikille meiltä kaikilta!

   Poista
 3. Jännät tunnelmalliset kuvat! Otsalampun valossa on varmasti hauska tepastella. Jääriitettä oli tänään Aarrepuiston purossakin. Villapaita on kyllä hyvä keksintö, mukavampi kuin joku fleecehaalari.
  Leppoisaa lauantaita teille kamut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, no juu, ihan hyvä, että meijän äippä on valopää. :)

   Leppoista viikon loppua!

   Poista
 4. Ihania kuvia. Myrsky istuu savupiipun päällä ensimmäisessä kuvassa, ihan siltä näytti ensisilmäyksellä!Ja tuo veden äärellä otettu kuva! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne + Wuppe, aivan, meistä saa vaan hyviä ja upeita kuvia, ihan niiku Wupestakin. Joo.

   Poista
 5. Kyllä on mahtavia kuvia. Pimeällä pihalla on aivan mahtava juoksennella. Meillähän piha on pieni, mutta kyllä sinne aina iltayöstä vähän haukkumaan mahtuu. Nyt varsinkin piti pitää komentoa kun Jäbän hirvenpää oli siellä odottamassa käsittelyä. Pidin huolen, ettei kukaan yritä pihalle. Kylmää on täälläkin ja äippä vaan huilaa. t. Eka
  ps. Äippä kiittää muiskuista! Paranee kuulemma nopeasti, vaikka kyllä minäkin olen täällä yrittänyt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, lipsautappa oikeen isot pusut äipälles, niin loppukin tauti lähtee pakosalle. Juu, varmalla.
   Ny tuli gaumee pakkanen, ei tarkene ees pulloveri päällä pihalle. Näihin pakkasiin pitää tottua, kyä se sitten siitä käynnistyy. Oohan valppaana ja vahi hirvenpäätä tarkkana.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!