maanantai 14. marraskuuta 2016

Jää kestää vain oravan painon

Viäl ei kannata lähtee köpötteleen jäille, 
meinaan se kestää vain oravan. 
Kokeiltiin.


12 kommenttia:

 1. Tosi hyvä, että todistitte asian. Ei tarvitse muiden mennä kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, joo, me ollaan tämmösiä sääkoiria ja esitunnistelijoita. :)

   Poista
 2. Selvisikö orava jään yli? Kuinka se sinne joutui ja ette kai vaan seuranneet perässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, hyvin pääsi kurre kipittämään jäällä ja todellakin oltas paineltu perään, mutta arvaatte varmaan, että hihnan päässä oli köntyäippä esteenä.

   Poista
 3. Loppuviikosta ei enää oravatkaan pääse jäälle, sulavat pois kun vettä sataa :)
  Hyvä että olette tarkkana, ei kannata mennä liian aikaisin jäälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, harmi, jos lumi sulaa sohjoks, siinä meinaan tämmöset tappijalat kastelee mahansa ja vähän muutakin. Nerolla on korkee maavaraa eli kulku joutu säässä ku säässä, varsinkin kun on se komee palttookin...

   Poista
 4. Työ kamut ootta aena aejjantasalla! Ja seon hyvä asija se. Tuo oes nyt oekeen passelj julukastavaks sinne ylelle varotukseks kaekille! Ku joka syksy joku uipi jäessä, ee immeeset opi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, joo, on se kyllä kumma kuinka ihmisten pitääkin mennä urrimaan heikoille jäille ja joka ikinen vuas. Taitaa suurin osa niistä hukkuneista olla niitä luamakunnan ruunuja...

   Poista
 5. Voi pojat teitä! Tähän voi sanoa vain: Muista aina liikenteessä, että me ei olla oravia!
  Täällä meillä kurvasi yksi koulukas pyörineen jäälle. Ei ollut orava hänkään. Onneksi oli aikuisia lähistöllä. Pelastivat pojan, pyörä jäi Puulan pohjaan odottamaan venekelejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, voi hirmee, mikä onnettomuus oli lähellä. Toivottavasti poika otti ns. onkeensa. Joo. Taitaa siitä Puulaan pohjassa olevasta pyärästä olla ens kesänä vaan ruastuneeks pihakoristeeks.

   Poista
 6. Ei noille jäille vielä parane mennä. Ovat sen verran heikkoja. Pimun pelasti isäntä aikoinaan Puulasta, kun jää ei kestänyt. Oli sitä myöten viimeinen mökkireissu, joka ollaan tehty heikkojen jäiden aikaan.

  Muiskuterkkuja teille Typyltä ja Hipulta!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, kyllä, nyt taisi haperot jäänet sulaa kokonaan pois, ainaskin meijän pikkulammesta. Ollaan varovaisia ja mennään jäälle vasta sitten, kun se on varmasti vankkaa. Miljoona muiskua!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!