maanantai 27. kesäkuuta 2016

Sadepäivänä

Mitä tehään sadepäivänä?

Hoidetaan turkkia.


Pitkästytään.


Tehdään akropaattitemppuja.


Joko mä sanoin, että pitkästytään?

Mites te, kuomakaverit, saitte sadepäivän kulumaan?

14 kommenttia:

 1. Me vedetään semmoista rallia koko huushollin läpi, että isäntäväki hermostuu. Ja kinastellaan lelkuista äärettömän ison murinan kanssa. Että on pakko lähteä ulos... Vasta iltasella köllitään turkinhoitoon. Mutta Hugo onkin ADHD...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, kih hih, tommonen huusholliralli voiskin olla käheetä toimintaa. Täytyypä kokeilla. Joo.

   Poista
 2. Vähän samoissa merkeissä + syömällä vähän väliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, ruaka kyl tosiaan on avuksi moneen vaivaan ja iloon. :)

   Poista
 3. Mitteepä muutenkaa ku makkoomalla ja syömällähän se saepäevä kulluu :)Parasta aekoo kuuluu mahoton ropina ku vettä tulloo. Vissiinnii kiännän kohta kylykee ettee ruppee puutummaan. Että sevverra liikuntoo kuitennii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, hyvä idea, meinaan toi kyljen kääntäminen. Meil paistaa räköttää aurinko ja on taas helle. Äippä kuakkii naama punasena rikkakasveja käytäviltä ja me ilostutetaan häntä tuamalla palloja, joita hän voi sitten nakella meille. Joo.

   Poista
 4. Heh, ainakin teidän palveluskunnalla on hauskaa, kun seuraavat teidän puuhianne ja ilmeitä. Tuo ruttuun menevä nenä on juuri se juttu, joka saa Palvelijattaren keskivartalon makkarat hytkymään. Se nauraa aina mullekin, kun kirpustan turkkiani ja kirsu on mutkalla.
  No, sateen sattuessa meikäläinen enimmäkseen nukkuu. Välillä muistutan välipalojen tarpeelisuudesta. Jos koko päivän sataa, pitää jallittaa Palvelijatar heittelemään pallo ja piilottelemaan vinkua. Oikein supersurkeeta naamaa kun esitän, kyllä Se aina suostuu leikkimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, se on kyl hyvä, että sulla on leikkisä Palvelijatar. Me joudutaan useimmiten ottamaan ilo toistemme seurasta eli temutaan ympäri ja ämpäri. Sadekelillä on kyl hyvä kerätä voimia, nukkumalla ja syämällä. Joo.

   Poista
 5. Olla köllötellään ja kieltäydytään lenkkeilystä. Meille sadepäivät ei oo mikään erityinen haaste. Useamman päivän huono kelikin hermostuttaa yleensä ensin Emännän kuin meidät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, meil on silleen, että Tuisku lähtis, mut Myrsky ei, meinaan jos on pikkusenkin kostee keli, mut meijän äippä on niin turski, että hän vaan nakkaa meijät pihalle, ei auta vetkuttelut.

   Poista
 6. Meillä sadepäivänä nukutaan. Ja nukutaan sitten vielä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, jep, nukkuminen on kyl parasta syämisen jälkeen.

   Poista
 7. Omistajien kannalta on valitettavaa, että sade ei Typyn ja Hipun menoa haittaa. Joten ihan normaalisti ulkoillaan ja sen jälkeen tytöt pääsevät pesulle. Monta kertaa päivässä... Sateen lisäksi on nimittäin mukavaa läträtä kuralammikoissa.

  Aurinkoista loppuviikkoa teille ja isot muiskut meidän isokorvaisilta neitosilta!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, siis teijän tytöt tanssivat sadepisaroina, huippua.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!