lauantai 18. kesäkuuta 2016

Herkkää äijäilyä

Tuiskun tuumailuja:
Kyä tekee nannaa, ku iskä rapsuttaa ja silittelee
vuaroon korvia ja vuaroon massua.

 
Ah, autuutta...


PS. kumpikohan tykkää näistä iltahetkistä enempi?

14 kommenttia:

 1. No tuo on sitä parasta aekoo tuommonen :) Kumpanennii varmaan tykkee tuosta yhtäpaljo. Äet muuten näkj sinusta männäyönä unta:) Olj ihmetellynnä mitenkä pienj ja söpö oot ja minnekkä on Myrsky jiännä ku sitä ee näkynnä. Olit kuulema sanonna sille että ruaputa vuan eläkä kysele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, aivan parhautta toi sun äippäs uni, ihan selkeesti etiäinen. Joo. :D

   Poista
 2. Veikkaan tasapeliä 10 - 10 asteikolla 0 - 10.

  VastaaPoista
 3. Tuiskulla ollut kissan päivät...hehe älä loukkaannu se on vaan sellainen sanonta :) Koiranpäivä-sanontaa ei ole vielä keksitty.
  Kivaa lauantaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, no joo, mä oonkin kuulema vähän kissamainen, tykkään olla sylissä pehmeellä ja lämpösestäkin mä tykkään. Mulla taitaa olla tuiskunpäivät. Oikein hauskaa lauantaita teijän koko perheelle!

   Poista
 4. Párek ja Palvelijatar18. kesäkuuta 2016 klo 20.01

  Asiat näyttävät olevan kohdillaan teillä. Ei tuota ihan helposti paremmaksi pysty pistämään. "Kaksi onnellista alla auringon" lauletaan laulussakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijatar, kyä iskän ressi helpottuu, ku tälleen köllötellään ja molemmilla on hyvä miäli. Joo.

   Poista
 5. Voi että on mukavannäköistä iltahellittelyä! Vähintään kerran päivässä on kyllä mäyräkoira rapsuteltava tyytyväiseksi. Mieluiten useamman kerran. Muuten ei tule elämästä mitään. Eikä tuo nyt niin työltä näytä iskänkään osa. :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on aivan mahtavat iltapuhteet! Taitaa olla molemmille yhtä mieluisaa. Mun täytyy näyttää nää kuvat Jäbälle, jotta sekin ymmärtäisi, mitä meikäpoika iltaisin tarvitsee.
  Äipän loma on alkanut. Katellaan kelejä ja sopivaa päivää Elonkierrolle. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, joo, näytäpä tosiaan Jäbälle rasputusmallia ja heittäydyt sitten ehtoolla sylitettäväksi. Nähdään Elonkierrossa!

   Poista
 7. Sinä Tuisku olet kuin meidän tytöt; iskän syli on paras paikka. Ihan samanlaisissa asennoissakin Typy ja Hippu vuorotellen nauttivat isännän rapsutuksista. Minä en osaa yhtään niin hyvin rapsutella.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, olisko se niin, että miähen syli on laajempi, niin me mahutaan siihen paremmin röllöttään.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!