torstai 2. kesäkuuta 2016

Palloilukutsu tytsille!

Hei, ihanaiset tytsät!

Tässä teille kutsu tulla harrastaan 
reipasta palloilua meijän kanssa.

(Sori poikakuomakamut, ku tää kutsu ei nyt oo teille,
mut me ollaan melko tarkkoja meijän huudeista,
ja muita komistuksia ei oikein mahu meijän pihalle, ku me.)


Myrsky: Moips kaikki söpöset koiraleidit!
Täällä iloinen ja urheilullinen miäskoira oottaa sua
osallistumaan elämän riantoihin, niiku pallonpeluuseen.
Olen sinkku ja ikää mulla on viis vuatta, just sopivasti siis.
Luanto on lähellä sydäntäni ja harrastan myäs pihatarkkailua.
Oon kuvassa oikeella, kuten näät,
muistutan Tauno Paloa eli oon herrasmiäs
hännänpäästä kuanonnokkaan.Tuisku: Heipsan neitoset!
Mä olen vekkuli poikamiespoikakoira ja
ehkä vähän myös mammanpoika.
Tuletko kanssani palloileen?
Tykkään liikkua luannossa ja harrastan lintu- ja kissapongausta.
Olen kuvassa oikeella, toi söpö raitapaitanassikka.
Meil on iso ja turvallinen piha,
joten jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä.
PS. me ollaan Myrskyn kaa konsultteja,
joten iskäs voi päästää sut hualetta meijän kaa leikkiin.
Ilosta menoo ja vauhdikkaita palloiluja teille kaikille!

18 kommenttia:

 1. Tosj hyvä rehvi-ilimotus kamut! Kyllä jos ee tuolla ala tyttöjä löötyvä ni sokkeeta ovat kaekki :) Toevottavasti tärppee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, kuoma, ja mekin toivotaan, että tärppäis, meinaan meijän kaikki tyttökamut on hyljänny meijät. Olikko jo menossa mukana, ku mä olin pentu? Sillon mulla oli Inkku-niminen pitkäkarvakääpiömäyräkoiratyttö. Se oli ihana. Karkkia ei oo syksyn jälkeen näkyny ja Tara, se on russeli, asuu tosi kaukana. Tytöt on vähissä. Joo.

   Poista
 2. Pualu-täti: "Moi Myrsky ja Tuisku 💞 Ihana toi teitin ilmoitus. Tulisin jos pääsisin, vaan asun kaukana ja mulla on poikakaveri, nimeltään Riku. Riksander on kyllä pallohullu, mä en niinkään. Tykkään vahtia ja yhdessä kuoman kanssa pidämme ilmavalvontaa. Mutsi ei tykkää kun haukumme liikaa. Häpee naapureiden eessä. Ollaan me, Riku ja mä, hiukan varttuneempia, jo seitsemän vuotta. Vaan on ihanat kamut, siis TE 💞 ja toivon jotta hehkeet neidot pyyhältää oitis sinne palloilee 🏀⚽️⚾️🎾🏉🏈 Terkkuja 💖 "

  VastaaPoista
 3. Heipsan Pualu-täti ja tattista posetiivisesta viästistäs. Joo, tasan otettas sut meille, vaikka ihan heti ja pikaseen. Saisit möyhii meijän kaa niin paljon ku haluisit. Terkkuja Rikulle, kiva ku sulla on kamu. Muiskuja sulle sulokuono!

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun laitoitte ilmon, ja toivottavasti tärppää.
  Äippä luki aamun Hesarista, että pitää olla itse aktiivinen, jos haluaa kumppanin. Äippä sanoi, ettei halua muita kuin meidät. Hyvä!
  Me olemme kyllä aktiivisia ihan kehottamattakin, ja täällä on ihan mukavasti leidejäkin. Kyllä niitä tyttöjä varmaan teillekin löytyy, kun olette kaikin puolin erinomaisia lajimme, rotunne ja sukupuolemme edustajia. Varokaa kuitenkin sellaisia päällekäyviä tyyppejä, niistä ei ole mitään iloa, kun ne vain haluavat määräillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, no joo, yritetään tässä nyt sit olla aktimellejä. Teis onkin äipälleni ihan sylintäydeltä kavereita, ku ootte niin kilttejäkin, ihan niiku mekin ollaan. ;)

   Saas nähä saahanko tyttöseuraa, semmosta pallonpeljaajatyttöö.

   Poista
 5. On varmaan jo teidän portilla tytsyjä parijonossa vuoronumerot kaulassa? Ihan tässä käy kateeks, kun teillä on tarjota noin upea pelikenttäkin hyvän seuran lisäksi. Ei pysty jokainen uros lähtemään kilpasille teidän kanssa. Mutta kuulkaa kamut, on hyvä muistaa tyttöjen suhteen vanha viisaus "Äl' yljpiästä perhanaa!" Tytöistä kehkeytyy lähemmin tutustuttaessa helposti melkoisia pirttihirmuja... olen kuullut puhuttavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, no joo, vaik lämmöllä muistelen Inkkua, niin oli siinä tosi tormakka tyttö, otti munkin luut ja mä istuin kiltisti vieressä, ku se jältti vuoroon omia ja vuoroon mun herksuja. Oli sillä tytöllä luannetta, oli joo, mut kivan terhakka se kyllä oli.

   Ei oo yhtään tyttöö viälä nähty, eikä ees ollu tarjolla, paitti Pualu-täti, eikä sekään pääse meijän kanssa välimatkan vuaks temuamaan.

   Poista
 6. No jollei noilla kuvilla ja teksteillä treffit tärppää niin jo on kumma :)

  VastaaPoista
 7. Oijoi, jos olisitte hiukan lähempänä, niin täältä tulisi treffeille koko lauma toinen toistaan somempia mäyrisneitoja. Siinä ei tartteis edes palloa pyöritellä, kun ihan muuten vaan olisivat eräät uroot päät pyörällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vou ja vau, ny kyl ensi yänä kattellaan teistä kauniita unia, Lukukoira Sylvi. Todellakin taijettais pyärtyä ilosta, jos pelmahtaisitte meijän pihalle. Joo.

   Poista
 8. Treffit Lucy-neidin kanssa menis suunnilleen näin: *häntä pystyssä kiinnostuneena* Mitäs mitäs? Mäykkypoikia! Odota Emäntä, noita on tervehdittävä! *selälleen heittäytyen häntä heiluen* Tulkaa vain tänne kivat pojat! *äkkiä pystyyn pompaten ja kirahtaen, ehkä hampaat yhteen lyöden* Jo riittää se pepun haistelu. Menkäähän siitä. Pelatkaa vain palloanne. Minä istun tässä paikallani selkä puoliksi teihin päin, jos sopii. *treffit ovat päättyneet*
  (Ei millään pahalla teitä kohtaan. Toiset leidit on vaan viileämpiä kuin toiset. :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, kih hih, vai tarjoo kaunis Lucy-neiti meille lyhyitä reffejä.

   Poista
 9. No voi jumpe. Tasan ei mene onnen lahjat. Me kun ei tulla toimeen tyttöjen kanssa. Tai tullaan me, mutta you know, hormonit nääs.... Poikien kanssa me kyllä rymytään oikein kunnolla. Eikä haasteta riitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, no joo, teil ja meil on sitten ihan toisinpäin nää jutskat, mut pääasia, että on hauskaa.

   Poista
 10. Hienot treffi-ilmoitukset! Jo on kumma jos ette saa roppakaupalla noihin vastauksia. Typy ja Hippu tulisivat innolla pelailemaan teidän kanssa. Harmi, kun tuota välimatkaa vaan taitaa olla jonkin verran. Mutta pusuterkkuja lähetetään täältä kuitenkin hurja määrä!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, tattista pusuterkuista! Taijetaan joutua pelaileen ihan poikaparina, ku kaikki kauniit tytöt asuu liian kaukana, harmitus.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!