sunnuntai 16. elokuuta 2015

Hottis

Meil oli kuuma päivä,
ku Tara tuli juaksetaan meitä,
ja rinkokin paahtoi ku paras leivinuuni.
 Tarahan ei osaa pelaa palloo,
mut ei se vauhtiin vaikuttannu,
ku me juastiin pallon perässä,
niin Tara pualestaan juaksi meijän perässä.
 Välillä piti vetästä henkee varjossa.
 Sit taas pantiin jalalla tassulla koreasti.
Mitenkä musta tuntuu, että mää oon kahen pallon loukussa...

20 kommenttia:

 1. Miten te jaksatte helteelläkin noin hurjasti riehua? Minä en iltapäivällä viitsinyt kävellä kuin ihan pienen lenkin ja kotiin tultua joinkin vesikupin miltei tyhjäksi. Aamulla ja illalla on mukavasti viileämpää, joten me tehdään pitemmät lenkit silloin. Tara on jännä, kun ei palloa pelaa. Mutta hyvin kuitenkin osaa mukana riekkua. Hauskaa näytti kaikilla olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, hyvin jaksetaan juasta ja riemuita, mut ei sentäs aamusta iltaan. Oot oikeessa, viilessä on parempi tassutella. Tara ei tosiaan pelaa palloo, kun sen kasvattaja oli kiätänny, nääs pallohulluus ei oo välttämättä kivaa. Paitti meijän miälestä. :D

   Poista
 2. Lämmintä on, mutta ei valiteta. Vaikka kyllä me eilen ei tykätty, kun ensin leikittiin ja lenkkeiltiin Käpälämäessä oikein olan takaa voimakaksikon kanssa, ja sitten äippä vei meidät vielä metsään. Onneksi siellä sai syödä mustikoita.
  Teillä on tosi kivoja tyttöystäviä, varsinkin tämä Tara, joka ei edes vie teidän pallojanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, parempi kunnon helle kuin pahanen pakkanen. Onpas teillä ollutkin menoo ja meininkiä, huh huh. Kyä varmalla uni maittaa. Hih, Tara juakseekin vaan meijän perässä.

   Poista
 3. Kahden pallon loukku, hih. Meillä on vaion yhden pallonloukku, kun kerralla meille kelpaa vain se yksi ja sama pallo. Hottis tyttö tuo Tara. Ja te osaatte olla kohteliaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, vaik meillä olis kymmenen palloo, niin saattaa tulla toraa, ku halutaan aina se sama pallo. :)

   Tara on tosi hottis ja muutenkin viksu tyttö. Oltiin ihan herrasmiehinä, ei isommin räyhätty ja sopuiltiin pihalla.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Vekki ja Karkki, onneks meillä on laaja sydän ja iso piha, joten kaikki nätit tytöt ovat tervetulleita. :)

   Poista
 5. Kivaa kun on kesä ja tyttöseuraa, oikea hottis-pakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, meillä näitä hottiksia riittää, onneksi. :)

   Poista
 6. Johan tuossa tinkii hiki tulemmaan jo tuota nättijä tyttöö kahtoissa. Suati sittä vielä pallopelj siihen piälle! :) Aekasa sitä jaksaa riehuva näen lämpimällähhii. Vuan onse välillä piettävä huilitaakookii.
  Näetä lämpimijä ku näkkyy vielä riittävän hyväntovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kyllä oltiin illalla ihan tasassa. Syäkästiin ja heittäydyttiin täyen mahan viereen pötkölleen. Eikä sitten muuta. Kyä noi hottistytöt puristavat mehut meistä pojista. :D

   Poista
 7. Teillähän on ollut mukavannäköistä meininkiä! Ja kaunista seuraa, Tara on kyllä ehdottomasti hottis. Reipasta menoa loppuviikollekin, kuumuudesta huolimatta!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä ja Tytöt, kaunista seuraa ja helle, siinäpä ne mäyräkoirapoikien ilon aiheet on. Leikittäs kyllä riamukkaasti teijän kaa, Tytöt! Ziljardi muiskuu teille, söpöliinit.

   Poista
 8. Se taita toi Tara olla melkkest sukulaiskoira eli russeli. Ku parsonitki eli mää ollaa russelei, pitemmil käpälil vaa ku noi jackrusselit.
  Kyl teiä o kelvannu. Olisik mää vähä mustasukkane ?? Kannattaak mun olla ? Vai piisaak teilt viäl halei tännekki ?
  Mukavii kesäpäivii sinne toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi, totta turiset, Tara on russeli eli melkkis ku sä, meinaan yhtä söpö ja prinsessamainen. Joo. Tykätään! Tuu kuule ihan millon vaan meille, niin otetaan sut lämmöllä vastaan, muiskujen kans.

   Poista
 9. Kaunista naisseuraa teillä, pojat. Kyllä teen kelpaa! Hih, hauska seuraa johtajaa (l. palloo) peli teillä käynnissä. On kyllä niin kuuma, että välillä on mentävä varjoon viilenemään. Tänään kävin muuten heittämässä talviturkin jokeen.
  -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, kyä me ollaan oikeita onnenpoikia, ku meil on kauniita tyttiksiin, niiku ny sääkin. Huoks. Ootte kyl niin ihanii! Jo se talviturkki joutikin sinne jokeen, on meinaan kokolailla komiat helteet. Muiskusii!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!