sunnuntai 30. elokuuta 2015

Viihdyttävä isäntä

Myrsky:
Mitä tekee (mäyrä)koira, sillon ku tulee viaraita,
tässä tapauksessa kyl sukulaisia, rillaamaan?
Tiätysti toimii viihdyttävänä isäntänä.

 

 Ja pussaa kaikkia daameja.

 

Ja pyärii häiritsevästi kokin jaloissa ja
on tarkkana ja kilhakkana, 
jos joku sattuis pudottaa ruakaa maahan.
Tälleen meni lauantaina viis tuntii ja
voitte arvata ettei tassu noussu enää illalla,
vaan vetäydyin Tuiskun kanssa Höyhensaarille.

Oikein sulavaa sunnuntaita teille kaikille!

16 kommenttia:

 1. Mekin pussaillaan aina ja paljon. Niin vieraita kuin tuttujakin. Emäntä on opettanut meille käskynkin "anna pusu". Vaikka kyllä me pussaillaan ilman tuota käskyäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, pusuttelu on hauskaa, meistä, ei niinkään pusuttelukoheista. Mitä olis elämä ilman koiranpusuja? Tylsää. :)

   Poista
 2. Tippuiliko mitään, eli kannattiko päivystys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, gaumeen tiukkahuulisi viaraita, mitään murusia ei löydetty. Sitäpaitti, me ei saaha päivystää ruakapöydän läheisyydessä, siitä meijän ihmisväki on tiukkana.

   Poista
 3. No hyvänen aika, täytyyhän niille vieraille poskisuudelmat antaa. Ja jos on kiva daami niin sitten ihan kunnon kielari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna, totta! Koiramamman kanssa onnistuu kielaritkin, keh heh.

   Poista
 4. Minä siedän juuri ja juuri hammaspesuja, kun ne on edellytys pussailujen sallimiselle ;) Sähköhammasharjaa en vieläkään siedä. Hirveää vääntöä joka kerta. Kovasti yritän saada pörisijän käsittelyyni, mutta Palvelijatar on nopeampi. Huoh.
  On siellä mäyräkoirilla kuninkaalliset olot, on grilliä, vieraita, ohjelmaa ja iso piha lampineen. En keksi mitään mikä puuttuisi. Hauskaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, terppa kuoma! Hammaspesu edeltää pusua? Kih hih, toivottavasti toi tapa ei siirry meillekin, tosin meijän äippä ei anna meijän pussailla itteensä, hän kyl pusuttelee meitä. Epistä.

   Lampi on kyl siitä hyvä, että pari meijän vierailijaneitosta tykkää uimiskella ja kahlata eli Tara ja Onnelin. Eipä meiltä taija mitään puuttuu, mut ei puutu sultakaan, kuomahyvä. Kyä sääkin oot Palvelijattarelle rakkasupakkaus, ihan niiku mekin meijän äipälle.

   Poista
 5. Hyvin olet isännän tehtävät hoitanut. Toivottavasti jotain tippui myös lattialle, että sinäkin sait herkkuja. Tuo pusuttelu on kyllä parasta. Mä en ole kyllä oikein kova pussailemaan. Lähinnä äippää silloin tällöin, mutta en muita.
  Oikein mukavaa sunnuntaita sinnekin toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, joo, mä oon tämmönen herrasmiäskoira, niin multa käy niin naistennaurattuminen kuin muutkin kentlemannin tehtävät. :)

   Poista
 6. Tuommonen on sittä iha huippumukavata! Vieraeta ja rilloomista. Ja tietennii pusuja :)
  Vuan se harmittaa teejjän puolesta että viis tuntija kovvoo hommoo rilloomisen vahtuussa ja sittä ee muruvakkaa tipaha apukkina toohuaville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, eepä päivä paljon parempi vois olla, ku on tarjolla rilliherkkuja ja mialuista seuraa. Se Enskun tytär, Sini, on ankara pelaan meijän kaa palloo. Jaksaa tyttö nakella palloo, niin kauan ku jaksetaan vaan juasta.

   Totta turiset, kuomahyvä, pitäs sitä nyt sen verran olla vierailla harvassa hampaita, että jotain puota vöklähtäs meijänkin syötäväksi.

   Poista
 7. Turkanen tulj kirjotusvirhe tuoho äskösseen...apukokkina pitj sannoo eekä apukkina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuoma, mut ku toi apukki olis jotenkin hauskempi ku toi apukokki, joten pannaan sanavarastoon. :)

   Poista
 8. Turpapusut ne on parhaita mitä ihminen kuvitella saattaa :)

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!