torstai 4. joulukuuta 2014

Uusia petejä ja häntäsäikähdys

Me lähettiin pari viikkoo sitten petikaupoille. Tarkotus oli hankkia molemmille samanlaiset nukkumiskopat. Äippä höpisi jotain sisustukseen sopivista, me mitään semmosista asioista välitetä. Meille riittää, että on pehmeetä alla ja lämmintä päällä.

Noh, mentiin paikalliseen lemmikkikauppaan, jossa on ihan päheet valikoimat. Mut ei siäl ollu kahta samanlaista mäyränkokosta koppaa, eikä myyjä saanu tilattua, joten äippä tilas meille petit netistä.

Täsä ne ny ovat.

 

Tuisku: Joo, on nää pehmeet.
Mut apua! Misä mun häntäni on.

Myrsky: Äläs ny hassuttele, veikka, 
kyä sun häntä on tallessa ja viuhuu viipperänä .

 

Myrsky: Mää näytän vihreetä valoo näille peteille.
Joo ja tsau!

20 kommenttia:

 1. Nyt tarvittas pikku maenosta. Mistee nuo petit on kotosi?
  Oes aeka sopivannäkönen meekäläeselle. Ku ee näätä olovan mittää semmosija "hampaesii tarttuvija" hipellyksijä :)
  Kyllä nuille vihreetä valloo kannnattaa näättee. Varmaa on hyvät ja pehmeet.
  Onneks Tuisku, häntäs ee puonna siinä ilontiimellyksessä! Surkee vaehtokaappa oes ollunna; häntä hävis ja uus makkuus tulj :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei oo sitten maksettu mainos, vaan äippä tilas ja makso ihan omalta pankkitililtään: Zooplus, Champion-koiranpeti, koko 80 x 60 x 20 cm. Ny mahutaan pötköttään pitkittäin tai poikittain tai vaikka molemmat samassa kopassa. Hyvin nukutti viime yänä. Melkosen jämäkkää kangasta ja pestää, joten eiköhän tua peti vähän aikaa pysy kasassa. :)

   Poista
 2. Onnea uusien petien johdosta ! Hienot on ja sopii Myrskyn ja Tuiskun sävyihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tattista, Nero ja Liinukka! Äippä vissiin aatteli, että peti näyttää siistimällä, ku on ruskeeta ruskeella. :D

   Poista
 3. Hienot on teillä petit! Meilläkin äippä suunnittelee hankintoja, kun me ei enää mahduta samalle petille. Henkisesti siis. Minä kyllä mahtuisin, mutta Jiri lähtee aina pois, jos minä tulen samalle petille. Vieläkö te nukutte yhdellä kerällä? Se näytti niin ihanan lämpimältä, että olen ihan kadepussi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva se on ku molemmilla on oma peti. Tosin me kyl nukutaan usein muissa kopissa ihan limittäin, mut on se yällä mukavampaa ku saa käännellä tai olla kääntymättä, eikä häiritä toisiamme. Varmalla Jirille tulee kuuma, ku sä meet sen kylkeen. Me ku tykätään lämmöstä, niin toinen toimii toiselle patterina.

   Poista
 4. Komeat pedit, niissä näyttää olevan irtotyyny, jonka alle voi ryömiä, jos viluttaa. Vai tulkitsenko petiä väärin?
  Mietin sitä, että mahdatteko pysyä omilla pedeillänne vai tungetteko molemmat samaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On irtotyynyt, pestävät, Hanne ja Wuppe. Äippä sujautti patjatyynyn isoon tyynyliinaan, ni on helppoo pestä se tyynyliina, vaik kui se ny likastus, ku me ollaan puhtaita koiria. ;)

   Yät nukutaan erillään, muuten nukutaan aina viärekkäin. Tosin nää kopat on niin suuria, että hyvin mahuttais kahestaankin yhteen koppaan.

   Poista
 5. Hienot ja pehmeän näköiset sängyt teillä! Noissa on mukava köllötellä. Teille tuli joulu jo näin etuajassa, kun saitte tuollaiset kivat lahjat. Muiskut teille molemmille!

  Typy+ emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyl pehmeitä petejä, Typy + emäntä. Oli oikein hyvä nukkua. Meil ku vanha talo, niin lattiat ei oo ihan lämpöset ja saattaa vähän vetookin käydä, niin kopassa on hyvä olla tommoset reunat, ei niin haittaa pienet kylmyydet ja peittona on huapa. Kyä kato tarkenee. Juu. Muiskuja, muiskuja, muiskuja!

   Poista
 6. Onpa tosi päheet pedit! Myrsky voisi laulaa Nalle Puhin laulun "Kuka löysi hännän, minä vain, minä vain.." I-haa aasiltahan häntä katosi ihan oikeasti, onneksi Puh löysi sen Pöllön talon ovenpielestä. Pöllö oli löytänyt hännän metsästä ja ripustanut sen kellonnaruksi ovensa pieleen ; ) Mihinkähän olisi Tuiskun häntä joutunut, jos olisi oikeasti kadonnut?
  Hyvin toimii valosi, Myrsky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla Ebban suasikkikirja toi Nalle Puh. Tosi hauska kirja se onkin. Siin on viisaita ja opettavaisia juttuja. Onneks ei tosiaan häntä kadonnut eikä karannut. :)

   Poista
 7. Se oliskin ollut katastroofi jos häntä olisi kadonnut! Onneksi oli tallella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä pitää häntä olla, milläs sitä muuten näyttää, että koirapoika/kissapoika on ilonen tai jännittynny.

   Poista
 8. Hienot pedit. Ja tyylikkäät. Meillä on toistaiseksi eripariset, mutta katsotaan, miten se yhteiselämä lähtee rullaamaan. Ainaskin emäntä haaveilee semmoiseta yhteispatjasta, mikä teillä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikkyyttä se äippä halus, siks noi petit hankittiin. Me kyl oltas tyytyväisinä köllitty niissä eriparipeteissäkin, eikä meitä haitannu vaikka oltiin niitä vähän, ihan pikkasen vaan, tuunattukin.

   Yhteispatja on hyvä ja sopusaa siinä on kelletellä kyljittäin.. Äippä löysi patjan alemyynnistä ja ei ollu törkeen kallis.

   Poista
 9. Vautsi pojat, mitkä pedit! Olipas sun häntä jäänyt sinne takajalkojen väliin piiloon, kyllähän tuota pelästyy.
  Mukavaa viikonloppua teille molemmille! Pitäkähään hännät pystyssä, että pääsen metsälle. Jäbä oli vähän äipälle tarjonnut tällaista vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, me pidetään tassuja pystyssä, että pääset mettälle Jäbäleissonin kanssa. Hyviä mettästyksiä!

   Poista
 10. Komeat petit, miähekkäät :)
  Hui, hännän katoaminen olis ollut kamalaa. Onneksi löysit sen, ja oli vielä ihan kiinni sinussa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa niin eli peti miäskoiraa myäten. :)

   Häntä on tallessa ja tosi tarpeelliinen. Kui sitä muuten osais ilmottaa, että on ilonen tai surullinen, jossei olis häntää. Terkut Artulle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!