maanantai 1. joulukuuta 2014

Mäkkytreffit ja palautuminen


Meil oli mäykkytreffit lauantaina.
Se on kuulkaa komee näky ku 10 mäyrää kulkee kimpassa.
Kaikki karvalaadut oli edustettuna.

Me haukuttiin ihan pikkasen alussa, mut sitten sopuiltiin.
Iskä kulki rinta rottingilla, ku oli meistä niin ylpäkkänä.
Osattiin käyttäytyä.
Joo.


Tosi mukavaa porukkaa.
Tämmöset treffit tekee hyvää niin koirille ku ihmisille.


Lenkuran jälkeen piti huilia hualella.


 

Ja kelpaa sitä takan eessäkin kelliä ja kerätä voimia.

Äipän plokissa on joulukalenteri.
Käy kattoos.
Iskä pulputti runosuonta ja kuvat on äipän.
Ehkä ensi vuanna saahaan koirakalenteri...

14 kommenttia:

 1. Tuommoiset koiratreffit on mukavia. Mullakin on aika usein niitä bostonitapaamisia. Me mennään aina johonkin korpeen, missä koko lauma voi kirmata vapaana. Kyllä me joskus kävelläänkin hihnassa. Mutta koirapuistotapaamiset menee mulla aina vähän pieleen. Kun siellä on niitä ihania tyttöjä pienessä tilassa... Ja mä aina valkkaan sieltä sen ihanimman...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin on. Mekin ku mörmötetään tääl maalla, niin harvon päästään kuonokkain koirien kanssa ja jos päästään, niin haukutaan ne pystyyn.

   Bossut ei taija olla riistaviettisiä? Meijän jengistä useimmat olis haihtunnu ku se kuuluisa piaru Saharaan, meinaan jos irti oltas päästy. Tottahantoki sä nyt kauneimman Prinsessan nappaat, komee nuar miäs. Joo.

   Poista
 2. No mutta onpas ollut mahtava tapahtuma! Meikäpoika olis ilmaissut itseään tosi isoin ja lihavin aakkosin noin isossa porukassa. Palvelijatar olis piiloutunut nolona puskaan. Hienosti osasitte toimia Puhurit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule kuoma, ekoilla treffeillä mekin haukuttiin tauotta. Varsinkin Tuisku. Hyvä ku ehti henkee vetäsemään. Ny meni tosi hyvin, kaikilla viisiin. Oli lepposta.

   Poista
 3. Mulle kävis kansa nii etten varmaa suutanj sulukis. Sano äet. Mistee sehhii muka sen tietää ku ee oo oltu millonkaa tuommosilla rehvillä.
  On sielä varmaa ollunna mukavata :) Ee ihme jos on letassu sejjäläkee.
  Kyllä työ ootta viksuja poekija ku piäsettä tuommossiin. Äet sano että sinne piäsöö vuan semmoset jotka ossoo käättäätyvä. Tuo tulj sittä mulle muka vinkiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Iivari, sano äipälles, että tämmösille treffeille pitää päästä juurikin sen tautta, että EI osaa käyttäytyä. Täällä oppii kulkeen laumassa ja hyväksyyn muita. Mekin. Sä ku oot viällä tommonen supliikkisavolainen, niin heti saat kamuja. Kyä näin on.

   Poista
 4. Huilikuva on niin ihana, mutta onhan noi treffit ollu teille mainiota virikettä :) Missäs muualla sitä oppii käyttäytymään kuin nokikkain muiden kanssa. Ei kotona ole samoja haasteita, niihin täytyy vaan uskaltaa mennä mukaan. Arkajalkojen äippä-ihmistenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on just sitä: parasta virikettä. Nähään lajitovereita, mitä ei tääl korvessa koskaan tapahu, ja kotiväkikin näkee ihmisiä, ei tarvii niittenkään vaan kahestaan tupeksia. Kaikki voittaa!

   Mut Artusta ollaan hualissamme ja susta kans. Voi että, ku asuttas lähekkäin, niin päästäis apuun... Voikaa paremmin ja tulkaa terveiks!

   Poista
 5. On teillä taas ollut mukavat treffit. Kuvasta kattelin, että Tuiskulla oli selvästi jotain hajuja, mutta Myrskyhän kulkee hienon koiramiehen tavoin hihnassa, ihan kuin muita ei olisikaan.
  Mun paras kaveri muutti naapurista pois *sniif* , mutta onneksi siellä on vielä muita kavereita. Kaikista mä en kyllä välitä ja sitten on niitä, joille mun on ihan pakko vähän ärhennellä, kun ne joskus käynyt mun kimppuun. Eilen illalla äippä oli musta tosi ylpeä, kun sellainen reuho ei meinannut totella emäntäänsä, mutta meikäpoika käveli ylpeenä ohi ja ihan hiljaa. Kyllä äippä kehu mua! No, se tietty ajatteli, että saipas sen toisen emäntä nenilleen, kun oli väittänyt kerran äipälle, että mä olen käynyt heidän koiran kimppuun. Enkä varmasti ole. Ei kuulu tapoihin sellainen....Kyllä tuo loikoilu lenkin jälkeen tuntuu muuten niin hyvältä. Meillä ei ole takkaa, mutta mä hakeudunkin kyllä aina ovien viereen, jotta tulee vetoa. Ja nykyisin mä olen oppinut, että kun raavin takaovea, ne avaa sen mulle. En aina viitsi mennä ulos, mutta haistelen ja kattelen siitä oven raosta. Väki marisee jotain kylmästä ja palelemisesta. En ymmärrä! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, sä oot sitten semmonen kuumaverinen kaveri, ku tykkäät vedosta ja viileestä. Me tykätään lämmöstä. Takka on päällä joka toinen päivä, muuten sitten lämmitetään toisiamme nukkumalla kylkikyljessä tai ihmisväen sylissä tai viäressä. Mut tarttee sun tiätysti siätääkin kylmää hyvin, kun kuljet Jäbän kanssa mettällä. Ei siällä pärjäis hianostokaupunkilaismustit, juu ei.

   Hyvin osasit käyttäytyä ja näyttää koiran emännälle, mistä ne kunnolliset koirat on tehty. Näin me Herrasmiähet!

   Poista
 6. Se on tärkeätä että pääsee tapaamaan välillä lajitovereita :)
  Ei ihme että sen jälkeen väsytti, oli varmaan kivat unet päivän tapahtumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi on, että laumassa voi olla koira koirana ja samalla opitaan käyttäytymistä. Väsy tosiaan iskee tämmösten jännittävien reissujen jälkeen, mutta silleen hyvällä tavalla.

   Poista
 7. Oikein rotutreffit! Kyllä teitä on lykästänyt, kun on rotutovereita omalla talousalueella. Muitakin kuin se velipoika. Harmillista tosin, että osa kavereista on läppävikaisia tyhjän haukkujia.

  Mitä muuten kuuluu Viima-hankkeelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhautta tämmöset rotutreffit, mut kyl me muitakin rotuja otettas messiin. Tervetuloo vaan Partasen veljeksetkin porukoihin!

   Äippä on Naamakirjan mäyrispentujen sivuilla... Ei oo vielä löytynny sopivaa tyttöö. Pitäs olla käppänä tai kaniini ja karkkari, semmonen vaalee.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!