lauantai 13. joulukuuta 2014

Miälettömästi lunta

Vihdoinkin!
Lunta.
Kuten huamaatte, päheetä oli ja riamuisaa kans.
 

Tuisku: Tein huimapäisiä hyppyjä ja vällein meni korviinkin lunta.

 

Myrsky: Mä hypin oikeelle ja vasemmalle.
Välillä sukelsin umpihankeen.
Ou jee, tää on kyl mäyriäisen elämää parhaimmillaan!

 

Liito-orava?

 

 

Tumps!

 

Täältä tullaan.
Ilmojen halki.


Muistakaa, että heikoille jäille EI SAA mennä!

 

Hulppee päivä.


25 kommenttia:

 1. No ompa tullu teellä lunta! Jo on ollunna lystijä :D
  Mahottoman hyvijä kuvija. Talavenriemuva parraellaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta tuli ihan tolkun paljon, mut hauskaa oli hyppiä hangessa ja riahua kans. Palloo pelattiin. Välillä pallo hukkus hankeen, mut sitä hauskempaa oli ku löydettiin se.

   Äippä ei osaa säätää kameraansa niin, että tulis hyvät talvisävyt. Ny tulee tommosia sinisiä, mut onneks se ei menoo haittaa. :D

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar13. joulukuuta 2014 klo 17.44

  Teillä onkin ihan oikeaa lunta, ja paljon! Minä olen tänään saanut kahlata kulkusiani myöten ällössä loskassa. Ei oo reilua! On teillä ollu tosi hieno peli, vauhdikas ja villi. Kelpais mullekin. Hankeen sukeltaminen on ihan parasta kunnon lumessa. Kuvat ovat ihan mallikkaita, hyvin välittyy liike ja ilo. Ja tehän nyt onnistutte joka kuvassa, komeat pojat.
  Toivotaan, että pelikelit jatkuu ja saatte nauttia lumesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus, ei oo meinaan, kuamahyvä, kiva jos kulkuset kastuu sohjossa. Tulee kylmä. Toivottavasti teillekin tulee pikkupakkasta ja lunta sen verran, että pysyy käpälät kuivina ja mahanalusta puhtaana. Joo, tätä toivotaan. Ja tiätysti sopivia pelikelejä.

   Poista
 3. Pipukka:
  Tervehdys Myrsky ja Tuisku!
  Nyt pojat puhutte vähän, mutta asiaa. Lumi on päheetä ja riemuisa asia. Meillä on ollut jo kauan paaaaljon lunta ja, siksi olemme täällä huolissamme seuranneet Teidän kuvia, ei lumesta pilkahdustakaan. Äippä kertoi, ettei ole ikinä viettänyt lumetonta Joulua, ja se tuntuisi oudolta. Nyt Joulupukki pääsee pororeellä tuomaan Teille paljon joululahjoja. Äippä on vinkkaillut, että on kuullut tontuilta meidänkin olleen kilttejä ja saamme paljon paketteja.
  ps. Martta voi hyvin. Kasvaa pikku hiljaa. On edelleen yhtä ihana pikkusisko ja ilopilleri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjenttes, Pipukka ja pikkusisko Martta! Muiskuja heti alkuunsa teille. Teil on lunta talvella, niiku kuulukin olla. Meillä ollaan vietettyä Jouluja ilman lunta, synkkää on ollu. Onneks on Joulupukki kuitenkin päässy perille. Liäkkö sitten tullu helikopterilla.

   Tiätysti te saattee paaaaaaljon lelkkuja, ku ootte niin nättejä ja kilttejä.

   Poista
 4. No voi yhden kerran tuota lumimäärää.Täällä Porkkalan niemellä ei ole senttiäkään lunta. No leikkikäähän lumileikkejä Tuulipojat. Tuommoinen kymmenkunta senttiä on aika sopiva määrä lunta:) Terkut Ossilasta. Ps. Nettimartta, kerrotko kuinka bloggeriin saapi nuo kuvat tuolleen rinnakkain? Kiitos, jos ei ole iso vaiva:) Ossin sihteerikkö ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti ollaan leikitty ja nyt ollaan väsyneitä poikia ja unettaa kovasti. Mukavia tepsutteluja teillekin sinne Ossilaan!

   Nettimartta:
   1) lataa kuvat normaalisti eli kuvat ovat päällekkäin tekstikentässä
   2) napsauta kursori vilkkumaan ensimäisen kuvan oikealle puolelle
   3) valitse: Tasaa vasemmalle (kuva siirtyy vasempaan reunaan)
   4) näppäile yksi välilyönti
   5) paina Delete-näppäintä (niin monta kertaa, että...)
   6) ala puolella oleva kuva siirtyy ensimmäisen kuvan kanssa samalle riville
   7) kursori vilkkuu kuvien välissä
   8) valitse: Tasaa keskelle (nyt molemmat kuvat ovat keskellä ja vierekkäin tekstikentässä)

   Tee samoin muillekin kuville.
   Kerro onnistuitko, Marja-Leena.

   Poista
  2. No voi yhden kerran mikä homma. Täytyypi koettaa joku kerta. Kiitos, että jaksoit kirjoittaa tuollaisen ohjenivaskan. jotain tuohon suuntaan olen aiokaisemmin yrittänyt, mutta tuo tasaa keskelle on jäänyt, joten ei ole tullut ihan semmosii siedettäviä jutskia. Kiitti paljon. M-L ja Ossi, päätähtönen:) omassa logissa.

   Poista
 5. Eikä, teillä on lunta! Me tullaan teille, täällä ollaan "kulkusia myöten kurassa", kuten Párek osuvasti jossain sanoi =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joopa, meillä on lunta! Tervetuloo, ihan millon vaan, tänne Puhuripoikien Puuhamaahan.

   Poista
 6. Tuulisilla pojilla on kyllä ollut hauskaa! Ihan mahdottoman hauskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin! Juastiin, sukellettiin ja liidettiin. Parhautta pehmeessä lumessa.

   Poista
 7. Voi koirien riemua! Kissan suhtautuminen lumeen on hyvin toisenlaista ainakin meillä. Prinssi odottelee, että hänelle tehdään polut tärkeimpiin pisteisiin kuten aitalle ja navetalle, umpihankeen ei huvita mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teijän Prinssi käyttäytyy arvolleen sopivasti. Latu auki, pyyt... käskee Nero. Se on muuten hauska kissa ja tosi järkevä.

   Poista
 8. Olipa riemastuttavaa katsoa teidän lumiriemua, olin surumielellä ja sain teiltä ilon. Suuri Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, katinka! Ilon tuottaminen on parasta mitä me tiedetään.

   Poista
 9. Taas me ollaan Jirin kanssa kadepusseja. Ei lumesta, sitä on täälläkin, vaan teidän sileästä karvasta, johon lumi ei tartu. Meillä nuori lumi merkitsee lenkille lähtiessä pukeutumista haalareihin ja tossuihin. Ja kun karkaamme pihalle peuhaamaan, sisälle tultuamme joudumme pesuhuoneeseen sulamaan kuivattelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me ollaan nähty kuvia, joissa pitkäkarvaisen koiran rinnukset, maha ja tassut ovat yhtä lumipalloa. Surmeeta tommonen. Toivotaan pakkaslunta, niin se ei varmaankaan niin paakkuuntuis, eikä teijänkään tarttis kotiutua pesuhuoneen kautta. Joo ei.

   Poista
 10. Todella hyviä kuvia ! Kyllä on kavereilla bileet pystyssä kun tuli lunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilolla mentiin! Mukavaa menoo teillekin, Nero ja Liinukka.

   Poista
 11. Vautsi pojat, onpa teillä paljon lunta! Ei täällä Turussa vaan ole noin paljon. Pihallakin melkein nurmikko näkyy. Rähmä! Älyttömän liukasta kyllä on. En muuten päässyt metsälle. Eilen käytiin viemässä joululahjoja ja tänään Jäbä ja ihmisveikka meni katsomaan ilvestä! Mä en ymmärrä siitä mitään. Mutta ehkä taas jonain viikonloppuna. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä onnisti ku sato lunta, mutta pliukasta on täälläkin. Saas nähä sulaako lumi pois ja sitten on vaan tiät täynnä kurasta hölsää.

   Ilvestä? Meijän ensku ampus tänään ilveksen. Oli ollu hirvipassissa ja ilves oli pari kertaa tassutellu ihan liki. Ensku oli sille suhissu, että mee ny äkkiä takas mettään. Ei ollu uskonu.

   Toivotaan, että pääset mettään tai mettälle, Eka.

   Poista
 12. Onpas vauhdikasta menoa ja hyviä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kato tämmösiä Puhuripoikia, niin vauhtia on tarjolla paljon, vähän liikaakin joskus. Sylvi, sä taidat olla rauhallinen tyttö, kun hoijat noin tärkeetä lukukoiran virkaa.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!