sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Koskaan ei ole liian kuumaa ja äipän konserttihuumaa


Tuisku: Koskaan ei voi olla liian kuumaa mäyriäisen miälestä.
Lisää peittoo!


Myrsky:

Äippä laitto tekstarikuvan Raumalta: Törötetään Sillanpään konsertis.


: Mikä Sillanpää?

16 kommenttia:

 1. Kamut, tuo Laiturinloppu on kuulemma kaikkien suomalaisten naisten suosikki. (En mä vaan ymmärrä...)
  t. Myrsky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä kerto, että melkein pualet väestä oli miähiä. Siis MIÄHIÄ! Kato ny kuvaa. Kaikki muut oli osannu kaikkien laulujen sanat paitti meijän äippä ja kaverinsa Kaija. Oli kyl ollu pääsylipun arvonen minikonsertti, niiku sopiva minilomaan.

   Poista
 2. Peete pittää olla aenahhii yöllä, sehä on selevä. Tuosta laalajasta minen perusta. Eekä oekee äetkää. Vaekka on se kuulema hyväiäninen, ja ossoo essiintyvä. Myö kuunnellaa vähä toesellaesta mussiikkija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset, Iivari, kyä peitto pitää yällä olla ja päivälläkin on hyvä ja turvallista kölliä peiton mutkassa. Joo.

   Äippä kerto, että kyllä tää laulaja osas ottaa yleisönsä ja oli herttanen ja lutunen ja kaikkee. Äippä kuuntelee kaikkee mitä radiosta tulee ja harvon tunnistaa laulajia, paitti tiätysti iskän, mut hän ny ei kyl radiossa laula, ainaskaan viälä. Joo, teijän perhepiirissä onkin tosi taitava ja osaava musikantti.

   Poista
 3. Vai suurin osa kuulijoista miehiä, hm...
  Täytyis äipän käyrä usseemmin Sillanpään konserteis, jotta oppis laulunsanat. Tai voi niit kotonaki opetella, lauleskella vaik teiän kans. Ja iskän kaa. Sillanpää laulaa kyl nätisti. määki tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..,.

   Äippä mitään sanoja tuu koskaan oppimaan, ku hänellä on niin huano muisti, eikä yhtään sävelkorvaa muutenkaan. :D

   Hyvä oli ollu minikonsertti ja sattu kuulema niin sopivasti kohalle ja alko klo 20.30, jollon meijän äippä oli viäl hereillä.

   Poista
 4. Tuisku, sähän oot ihan hotdog siellä sun kääreen välissä !!!!!

  Tämä täti voisi vaikka Sillanpäätä kuunnella, vaikka onkin tällainen vanha punkkarigaragerockenrollari. Tai vielä parempi, se voisi olla sen BFF, koska Sillanpää vaikuttaa tosi symmpikseltä ja sillä on reilusti karsimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mun miälestä koskaan ei oo LIIAN kuumaa. Paistattelen päivää terdellä, mut äippä hakee mut sisälle, ku hän on sitä miältä ettei mun selkäni karvattomat pälvet kestä jatkuvaa porotusta, vaikka niissä sinkkipastaa oliskin.

   Joo, äippäkin sympaa Sillanpäätä. On hyvä laulaan ja on nätti poika kuten mä ja hyvä esiintyjä, siis se Sillanpää.

   Poista
 5. En kyllä yhtään tajua, siis peiton alle helteilläkin, Tuisku?? Ellei kuvista selvästi näkis sut mäykyksi, luulis sun olevan persialaiskissa. Palvelijatar muistaa kuinka Sen piti aina varoa, ettei istu vahingossa kissan päälle, kun katti kaivautui kaikilla ilmoilla peittojen ja petarin alle.
  Palvelijatar on kaikkiruokainen musiikin suhteen, vanhoista viisuista muistaa vielä joitakin sanoja. 'Silkku' tiedetään sympaattiseksi ja valoisaksi tyypiksi, eikä äänessäkään isompia vikoja ole. Taisi olla teidän palveluskunnalla hauska reissu. Saitteko pojat tulliaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuomahyvä, peiton alla on hyvä kupottaa. Jaahas, mä kyl oon vähän kissamainen...

   Me mitään tuliasia saatu. Aattele, ei mitään! Silkkulla on upee laulanta, tykätään.

   Poista
 6. No mutta, miksette päässeet mukaan? Oliko koiraliput myyty loppuun, vai? Olisitte voineet laulaakin muiden mukana. Epistä. Vaikka ei mekään päästä mukaan, kun äippä menee johonkin konserttiin tai oopperaan. Tosin meille riittääkin se, mitä meille syötetään radiosta ja töllöstä. Sopraanoista ei tykätä, eikä viulunsoitosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu, äippä halus viättää laatuaikaa ilman meitä. Me ei kyllä ymmärretä kui semmonen on mahdollista, ku just ME tehdään äipän ja iskän elämästä korkeelaatusta. Me lauletaan kuarossa, tai siis kahteen koiraan, ollaan tosi taitavia. Iskä ja äippä kiittää aina, meinaan ku ollaan lopetettu esitys. ;D   Poista
 7. Sillanpää tuntuu olevan todella symppis ja huumorintajuinen, huomannut kun oon seurannut pari tv-ohjelmaa missä se on ollut kisailemassa ja laulamassa. En kylläkään tiedä yhtään sen omaa kappaletta. Oho tuo peitto näillä helteillä....Nero vois luovuttaa oman turkkinsakin helteiden ajaksi...se ei tosin kovin söpöltä näyttäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä kehu ihan samaa, Liinukka, että Sillanpää on symppis ja osaa laulaa luikauttaa hyvin. Toivottavasti Nero pitää komeen turkkinsa yllään. :)

   Poista
 8. Oikeassa olette, Tuulispäät! Laatuaika ilman koiria on mahdoton jo ajatuksenakin.

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!