keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

(K)huraa!


Ai miten niin ollaan tuatu kuraa kesäkeittiön lattialle?
Ai miten niin meijän kurasia tassunkuvia on tualinpäällisissä?
Kato vaan omia polvias, ettei kura ny olis kumminkin niistä peräsin.
Nih!


(K)huraa, meillä kiidetään!


24 kommenttia:

 1. Se on vaan niiiin helppo syyttää ensin muita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on! Ja viäl ihan syyttömiä sivullisia. ;D

   Poista
 2. Mitä vikaa kurassa? Sehän on puhdas luonnontuote. Ei noita emäntiä tajua. Jotkut naiset mättää mutaa namariinsakin, siis ulkopuolelle = mutanaamio. Sanovat sen PUHDISTAVAN ihoa. Miten se mutakura muka on erilaista kuin tassukura? Mehän hoidetaan tassuja mutanaamioilla. Ettäs tiedätte, mammat.

  VastaaPoista
 3. Kuraset tassunjäljet? Mitä ne sellaiset on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuraset tassunjäljet on näkymättömiä, ainaskin Sulon sipsuvarpaista jäävät näkymättömät jäljet. :)

   Poista
 4. Kurast en nyt piittaa yhtää mittää, mut noi teiän korvat! Eiks ne ol vastukkeena juoksemises, hirastavat vauhtii? Lepattavat ku isot lepakot, vaik juostess pitäis olla virtaviivaisesti kaik vartalon myötä, kute seistes.Kauhee huali mulla. Terveisii sanoo Wuppe (mun korvat pysyy iha aina asennos kui antennit)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wuppe, kato ku me levitetään nää korvat sivulle, niin niistä tulee nostetta. Ihan niiku lentskarin siivistä, keh heh.

   Sul onkin terhakat korvat, just sopivat sulle. Me ku ollaan tämmösiä pötköjä, niin meil pitää olla pitkät korvatkin. Joo.

   Poista
 5. Eekö oohhii poejat nii että korvat ohjoo ilimavirtoo oekeesee suuntaa ja suap kovemman vaahin!?? Tämä Wupellehhii tiijjoks :)
  Kurasija tassujjäläkijä? Ettee vua oes käännä nii ku meellä, että se ollii äetin varpaajjäläki mitä sano minun tassujjäleks pestyllä lattijalla! Sitäpaetsi vaekkoes tassujjäläki ni tietenniihhän niitä tulloo jos on koerija talossa... ee sunkaa mittää kavijonkuvija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, juurikin niin. Tämmöset luppakorvat on aero- (enkä ny tarkota niitä venneen aeroja) tynaamiset ja melkein laukatessa noustaan ilmaan ja noustaankin. Joo.

   Hih hih, kyä meijän äippä järkyttys, jos löytys lattialta kavionkuva. Hän ku pelkää heppoja ja poneja. *tirsk*

   Poista
 6. Ai, teilläkin löytyy kuraa. Mä olin eilen lenkillä ja kävin juomassa ja vähän tassuja kastelemassa sellaisessa saviojassa, että äippä kyseli millaista savihoitoa olin ajatellut. Eikä antanut mun edes nauttia siitä hyvästä ihosta, kun päästiin kotiin niin vei mut suihkuun. En ymmärrä..... t Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, me ollaan tosi myätätuntosia sua kohtaa. Mistä näitä pese-ja-puunaa äippiä oikein tulee? ;)

   Poista
 7. Hö, tiedän tuon tunteen kun syyllistetään. Meikäkin muka mökillä tuonut tassuissa hiekkaa ja koppakuoriaisia lakanoihin, millä nyt senkin todistavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella törtsyä tommonen syyttömien syyllistäminen, Nero. ;D

   Poista
 8. Tassunkuvat ovat kauniita, paikasta riippumatta. Mitä muuta varten koiraihmiset ostelisivat kaikenlaisia tassunkuvilla varustettuja tekstiilejä?
  Vaikka kyllä meilläkin äippä joskus aamulla sänkyä laittaessaan huomauttaa, että taas on tultu kuraisilla tassuilla suoraan sänkyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset, Aatu. Ei pitäs olla ihmisillä mitään valittamista ku ihan ILMATTEEKS painellaan tassukuvia lakanoihin ja tuolinpäällisiin. :D

   Poista
 9. Jos se oli SE, joka kissatalouksiakin vaivaa? Viimeisimpänä Ilona on saanut maistaa SEn tassua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianosti tassuttelette valjaissanne. Katteltiin teijän videolta. Mukavaa menoa!

   Poista
 10. Toi mun mamma on tehny yhen huomion rivariin muuton jälkeen... aikasemmin tassunjäljet jäi kerrostalon rappuun mutta nyt ne (v)ihastuttaa sitä matoissa.

  VastaaPoista
 11. Kuulkaas ny propellikorvat ! Miten tassuissanne voisi olla KURAA kun propelli nostaa vauhtiveikot ilmaan? Tjaah ja ettekai sentäs lehmän läjään lankea? Ei muuta kuin tanner tömisemään, lähtölaskenta ja tuuliset pojaat ilmaan vauhtihirmuina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Mehän kiidetään ja liidetään, joten varmalla ei tassuihin pysty tarttuun kuraa tai muutakaan epämialusaa (äipän miälestä siis) aineksia. Me tykätään pollen parhaasta, varmaan lehmän läjät olis vähintään yhtä mauk... hyviä.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!