keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Jumitusta


Tuisku: Mä oon kova poika jumittaan. 
Kuis teillä?


32 kommenttia:

 1. Iha on kuule samat kujjeet! Kuulema tänäuamuna ol tuas mamman hermot koetuksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huanot hermot sun mammallas, Iivari, olis pitäny aatella, ennenku hankkii tämmösiä jalosukusia koiria, niiku just määräkoira on. ;D

   Poista
 2. On se sitten kumma, kun palveluskunta ei osaa lukea hienvaraista kehonkieltä. Aina joutuu ottamaan käyttöön tehostetut konstit. Just näin meilläkin.

  VastaaPoista
 3. Äiti sanoo ain munst et mul soi pääs toi Silja Linen biisi. Menen kuulema semmosen tahtii. Eli mää jumitan siltappa et hirastelen välil. Mut minkä sil voi et joku tosi tärkkiä haju on just sillo jossan eikä äippä haista sitä. Mihi seki nokkatas käyttä kysyv vaa.
  Terkkussii sinne.toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Essi, me ollaan pantu merkille ihan toi sama eli mittään herkullisia hajumolekyylejä ei äipän nokkaan tartu. Äipät ny vaan sitten vissiin on semmosia: hajuttomia ja mauttomia. ;)

   Muiskusii sulle!

   Poista
 4. No kun ihan AINA Palvelijatar on menossa just siihen väärään suuntaan! Pakkohan sitä on jumittaa ja näyttää se oikea reitti. Mitä lämpimämpi keli sen varmempaa on jumittelu. Tänä aamuna Se taas uhkasi asentaa minut kiinni rullalautaan ja vetää perässään kuin lelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, kui AINA voikiin olla niin, että ihmisväki punkee IHAN eri suuntaa ku me!!!

   Tuisku: Mää teen välillä semmosen totaalijumin. Äippä joutuu kantaan mua sillon. Keh heh. Orja.

   Olisit kyl näky semmosen rullalaudan päällä. Olisko vähän päheetä!

   Poista
 5. Minä Wuppe jumitan, jos ei muuten ymmärretä mennä oikeaan suuntaan. Muuten tassuni kyllä nousee reippaaseen tahtiin, mutta kun tuolle taluttajalle, kuka se kulloinkin onkin, täytyy vääntää rautalangasta se suunta. Terveisin Wuppe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wuppe, justiinsa! Kui kummassa noi ihmiset ei tajuu, että me tiedetään mikä on OIKEA suunta.

   Poista
 6. Meillä ei jumiteta, mutta vauhti on hiipunut Raisa sterilisaation myötä. Meillä ei ees Elmeri jumittanut paitsi sillon, kun halusi mennä jonnekin tiettyyn suuntaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mä en jumittele. Se on toi Tuisku ku sitä harrastaa. Sitä saa muutenkin kiskoo perässään, sillon ku ollaan siinä yhteisessä Y-hihnassa. Kyllä välillä ottaa pattiin.

   Poista
 7. Juu, kyllä sitä pitää osata jumittaa! On se kumma, että aina nuo ihmiset yrittävät mennä toiseen suuntaan, kun itse haluaisi. Minäpoika jätin pitkän lenkin Kempeleessä totaalisen kesken. Pysähdyin yhden kuljetusliikkeen hallin viereen ja jäin siihen makoilemaan. Jäbän piti tulla hakemaan, kun äippä ei jaksanut meikää houkutella sieltä pois. Eikä se huomannut, että siinä pihalla oli porukkaa vilvoittelemasta kun olivat saunomassa. Onneksi ei huomannut, olisi kuulemma hävennyt silmät päästään.....HÖH! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, toi oli kyl ihan parasta, että jäbä joutu sut hakeen autolla. Ny meitä naurattaa makeesti.Ja viäl enempi nakrattaa toi saunavilvotusjuttu. Ihan huimaa.

   Poista
 8. Iskisihän se jumitus päälle jos valjaisiin meikä laitettaisiin...
  t.Myrsky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuomahyvä, varmalla iskis ihan mahoton jumi tai sitten sä näyttäisi viispiikkistä ja räpsäyttäisit valjaat riekaleiks. :D

   Poista
 9. Pipukka:
  Mä en jumeile. Päinvastoin... Pidä huivista kiinni äippä, nyt mentiin. Tuiskulle täytyy ostaa koirarattaat. Äippä on nähnyt sellaiset yhes koiranäyttelyssä, muistuttaa hyvin pitkälle lastenrattaita. Äippä kyl sano että täys turhake, ei ikinä kehtais pukata minua sellaisissa. Ja miten sieltä vois postit lukea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot reipas tyttö, Pipukka. Rattakset oliskin käheet, mut kuihan ne pelittäs täällä maalla ku ei asvalttia, on vaan rapakoita, soraa ja pollenpullia. Äippä on yrittänny ettiä reppua tai jotain vauvankantoliinaa.

   Mä jumittelen, ku mä säikähtelen gaumeen helposti ja sitten jähmetyn ja patsastelen ja kaikki on mun miälestä epäiltävää. Äippää ei aina naurata mun touhut. Sitten ku mulla on vikaa polvissa ja ihan anhittomat lonkkaluut, niin ei toi tassu aina jaksa nousta. No joo, kyä mua välillä laiskottakin ja pyrin sitten löhöileen äipän syliin.

   Poista
 10. Meillä on enemmänkin niin päin että tuo emäntä jumittaa.
  On se välillä stressaavaa kun saa hyvän vainun jostakin tuoksusta tai no....hajusta... niin
  emäntä kinnaa vastaan vaikka kiire olis eteenpäin.
  t. Nero

  VastaaPoista
 11. Puolu-tätikin jäpittää ihan kauheesti varsinkin kotiin päin mennessä. Välistä mennään yksi eteen ja kymmenen taakse. Hajut, hajut ja hajut! Sitten pyöritään jossain maustekasassa tai heinikossa. Eiiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky harrastaa samaa ku Puolu-täti eli ei millään kotiin päin, vängällä pitäs kääntyy jonnekin uusille poluille. Puolu-tädillä on ihana nimi ja näyttää olevan muutenkin näpsäkkä tätsä.

   Poista
 12. Jumitusta? Lenkillä?? Ei hyvänen aika, ootko sä mäyräkoira ollenkaan =D)) Terv. Arttu ja perässä juokseva Mai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin jumitusta ja paljon. Iskä käy Myrskyn kanssa erikseen lenkillä, sillon saavat molemmat hölkätä häiriöttä. Terkkuja Artulle ja hyviä lenkurakelejä teille molemmille.

   Poista
 13. Jumitus? Mitä se on? Meillä kyllä emäntä pysähtelee milloin minkäkin asian takia. Niinku kattomaan jostakin kepsistä keokätköjen koortinatteja. Ja mulla olis vaan kamalat menohalut mennä. Tänäänkin siellä Ruåttissa se ajatteli, että kuinkahan pitkälle mä menisin, jos vain saisin vapaasti mennä... Niin, paitti joskus jos sattuu narttukoiran ihana pissin tuoksu, niin sitä kyllä vois haistella pidempäänkin. Se on ihan kuin jotain parhvyymiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, teillä jumittaa keokätkeilijä ja meillä valokuvailija. Huoks. Elvis, sä oot niin joutusan näkönen poika, että varmalla menisit pitkälle.

   Poista
 14. Jumittaminen on hyvin tarpeellista toisinaan, ihmisväki ku ei aina havaitse kaikkii merkittäviä elämyksiä luonnossa ilman, että me koirat jumitetaan ja osotetaan sillä tavoin, että nyt on kuulkaas jotain tärkeetä näkyvissä! Mää kohtasin jumittamalla mäyrän tossa yks ilta! Meinas tulla ojanpenkasta kuonoon kiinni, oli kiukkunen ku mikä. Siinä loppu jumitus kyllä aika lyhyeen, ku mamma tempas fleksistä mut melkein kuperkeikalla eteenpäi ja sit lähettiin vähä vauhdilla karkuun. Enää en saa kuulemma jumittaa iltahämärissä pusikoissa, tiiä mikä peto sieltä seuraavan kerran hyppää päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai meinas sulla olla kohtaanto mäyrän kanssa! Se taitaa olla kyl isompi ku sä, Jalo, joten ihan hyvä ku äippäs kuperkeikkas sut eteenpäin. :)

   Poista
 15. Meillä kuljetaan nätisti hihnassa helteelläkin! Mutta jos hiukankin rapsuttaa niin heittöydytään maahan eikä meinata nousta! Tämmöisiä kujeita meillä täällä!

  Toevoo:Ila 11v. Ada 10v. Vera 8.v ja Elmeri 6v. PS. Palvelijanne löysi tämän sivun jostain "naama kirjasta". Mikäköhän se on? Mutta niin hän liittyi seurailemaan teitä! Olemme faneja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, onks teijän massussa joku rapsutusjarru, kih hih. Tervetuloo seuraamme ja saa vanittaakin.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!