tiistai 20. elokuuta 2013

Kaivurina

Tuisku: Saatoin tänään vähän innostua 
eli homma lähti tassusta:

 

En oo aikasemmin kaivellu.
Miksiköhän en?
Meinaan tää on todella päheetä puuhaa.

 

Äippä sano, että mä näytän porsaalta.
Tuskin näytän. Mähän oon Kaivuri.
Nih!

26 kommenttia:

 1. Ja virman nimi on sitten varmaan Kaivu ja kuljetus Tuisku. Tehokkaalta näyttää tuo kaivuhomma, ja varmasti kulkee maa-ainekset mukana sisälle.
  Siitäkin hyvä homma, ettei etutasssuista tarvitse juuri kynsiä leikellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tommosta tai sitten Kuoppa ja Kepponen, kjeh kjeh. Toivottavasti kukaan ei lankee mun kaivamaan kuoppaan. Tuli vähän syvä.

   Diipa-daapa, saattahan sitä mutaa kantaantua sisälle, tassuissa ja kuonossa...

   Poista
 2. Arttu teki eilen viis samanlaista ;) Sitä se teettää, kun kaivurikoirat pääsee vapaaksi ja luontoon! Vähän näytät possulta, äippä on oikeessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Arttu, sähän ootkin monttumestari!

   Mitäh??? Jaa näytän vai?

   Poista
 3. Hei, mäkin oon possu, ei se haittaa mitään! Pieni possuttelu on aina paikallaan! Mutaiset muiskut!<3

  VastaaPoista
 4. Oi, loistava apuri kukkasipulien istuttamiseen. Sopivan kapoinen puikkokuono. Saako lainata?

  VastaaPoista
 5. Siis minäkään en oo kaivellut ennen enkä vielä tänäänkään. Onkohan se joku geenivirhe, mikä meille kaupunkilaiskoirille on tullut? Mutta mun koppaa mä osaan kaivella ja nenulla piilottaa lelkkuja sinne... Eli jotain alkuperäistä koiranvaistoa minussakin on. Mun edeltäjäni Vallu osasi kuulemma kaivaa kukkasipulitkin maasta pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luanto vetää tikanpojan puuhun ja koiran kuopimaan koppaansa. :D

   Poista
 6. Kuules Tuisku - sanot vaan ettiväs mammalle, nii johan muuttuu ääni kellossa ;)! Se voi sit myydä ne kovaan hintaan ja sä tienaat hyvät herkkupalkat :D !t. Roosa & Myy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idis! Musta tulee ryhvelikoira. Jos possut edellä, niin mäyriäiset perässä. ;)

   Poista
 7. Me kans tykätään kaivella kuoppia ja Luna piilottelee myös tavaroita niihin kuoppiin, ja sit peittelee ne kuonolla multaa päälle heittäen.
  Kuoppaan on joskus ollut joutumassa pehmoleluja, luita, leivänpalasia ja kerran oli mamman tossukin menossa sinne, mut onneks mamma ehti pelastaa sen. Niin ja eihän sitä tiedä, mitä kaikkea se Luna sinne on ehtinyt piilotellakin, kun kaikkea ei aina huomaa.
  Ja tässä yhtenä päivänä kun me kaikki kolme kaiveltiin tosi innokkaina ja nuuskuteltiin kovasti sinne kuoppaan ja hännät heiluivat, tuli mamma kattoo mitä ihmettä me touhutaan. Ja kun hän kurkisti sinne, näki hän kuopan pohjalla olevan pienen käytävän suun, ja sieltä pilkisti myyrän? pää. Ja mamma huusi ja juoksi karkuun..
  Juu, että kivaa hommaa ;D
  Terquin Luna,Lilla ja Lyyli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luna, sä oot vinkee kätkijä, hih. Mut toi myyrä on kyl ollu kaiken huippu. Mä jatkan mun tunnelin kaivamista, jos siältäkin löytys myyränen. Olis huippua!

   Poista
 8. Jep, nyt sitä ollaan uuden onnellisen harrastuksen alkulähteillä. Äippä takuulla tykkää. Mä ainakin tykkäsin kovasti, kun Gebsun kummikoera kaivoi meillä. Niin kovasti tykkäsin, että se pääsi narussa vähän tontin ulkopuolelle kaivaan rauhaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä ei vielä kieltänny, ku kaivoin semmosesta kohtaa, mihin tulee laatotus päälle. Voi kyl olla, että jos kaivan kukkapenkkiä, niin tulee pikanen lähtö, ihan ku Gebsun kummikoeralle. :D

   Poista
 9. Ties minne vielä päädyt Tuiskuliini. Älä sentään Kiinaan tavoittele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mää Kiinaan haluu. Eiks ne nakkele koiria patoihin? Hui...

   Poista
 10. Mun mäykkytuttuni Ressu on myös erikoistunu kaivuripuuhiin. Sen matte on vielä niin kiltti, että se erikseen aina syksyllä ja keväällä piilottaa maahan kymmenittäin sipuleita, joita Ressu sitten samaan tahtiin matten selän takana kaivaa ylös! Tietenki, koska miksi muuten se matte ny semmosta määrää sipuleit sinne maahan kaivais, ellei mäyräkoiran huvitukseksi...Palvelu pelaa, sanoisin. Ehdotapa jotain samanlaista sääkin Tuisku siellä kotona. Terkkuja molemmille, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu! Tossa on ideaa ja järkee, kiva leikki tommonen kätke-ja-etsi. Meijän äippä on tylsimys, ku hän ei paa ollenkaan kukkasipuleita maahan. Pyry-pappa oli semmosia näreksinny ja saanu gaumeen myrkytyksen.

   Poista
 11. Hieno kuoppa! Ei me kyllä palvelijattaren kanssa mitään possua kuvissa nähdä. Onks se jotenkin pudonnu sinne kuoppaan - se sika???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, joo, se possu on varmaan pudonnut kuoppaan. Rosvopaisti? Eiks semmonen herkku oo. :D

   Poista
 12. Jaaha, tassusi taitaa olla parempi, kun jo kaivurina olet ruvennut puuhaamaan. Se taitaa olla tuo luolakoirageeni, joka sinussa jyllää, kun kaivuuhommat kiinnostaa. Oletkos huomannut, että yleensä sieltä maasta löytyy hyviä juuria syötäväksi kun aikansa kaivaa? Ja edelliseen juttuun vielä kommenttina, että kuka sitä nyt kovalla lattialla viitsii maata, kun on pehmeä alusta tarjolla. Mullekin äippä laittoi kaksi patjaa päällekkäin....on hyvä nukkua! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulta kuopasta on löytyny juurikin niitä juuria ja bonuksena lieroja. Aivan mahtavaa!

   Sähän, Eka, ny pehmeellä saatkin pötkötellä. Kyä sun kelpaa!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!