torstai 22. elokuuta 2013

Surmeeta

Me ollaan aikasemminkin hehkutettu, että Myrsky-kissan himpessä on mamma, joka ymmärtää kuka on perheen Kunkku ja osaa olla riittävän palvelualtis. Niiku toi riippukeinujuttu. Joo, Myrsky-kissan mamma on täydellinen. Tosin me ollaan pantu merkille myös, että kaikkien KISSOJEN mammat ovat herkkävainuisia ihmisiä, jokka AINA ajattelee lemmikinsä parasta ja tekee KAIKKENSA niiden hyvinvoinnin eteen.

Tekeeks meijän äippä? Me ei voida kertoo, ku hän saattaa lukee meijän blogia, mut rivien välistä (lue edellinen kappale) voitte vetää omia johtopäätöksiä.

  

Tuisku: Mähän oon ny pari viikko toipilaana eli keppakoipena himpessä. 
Surmeeta.
Mihin mä pääsen?
Kattokaa ekaa kuvaa. Joo. 
Laatuaikaa (???) äipän kanssa Kasvulassa.
Tosi surmeeta.

Meijän patiolle ostettiin alemyynnistä huonekaluja.
Mä testasin nojatuolia, joka osottautu ihan sopusaksi.
Mut aivan yliveto on toi riippukeinu (ei siis riippumatto, niiku Myrsky-kissalla).
Me miähet istuttiin siinä ja olosteltiin.
Eikä ollu yhtään surmeeta.

16 kommenttia:

 1. Veljet! Mä haluun kans tollaisen riippukeinun. Kai sen vois parvekkeen kattoon ruuvata? Täytyy kinuta sitä koko vuosi niin ens kesänä saattais meikäkin kiikkua mukavasti. Ootte komea äijäkeko siinä vikassa kuvassa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vonkaa vaan tommonen riippukeino. On kyl rentouttavaa, jopa meijän äipän miälestä. Äijäkeko kiittää!

   Poista
 2. Myrsky-kissa ♥ Myrsky-koira ♥ ja toipilas myös ♥

  Kaihoisasti olen täällä katsonut Myrsky-kissan ja mammansa riippumatto hetkiä. Saisikin kissan syliin *syvä huokaisu*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai pimpula, Helmi taiskin ollu vähän poikkeustapaus, ettei se hirmeesti viihdy sylissä. Mut kuitenkin sä, Mamma N, lukeudut palvelualttiin henkilökunnan ryhmään. Toisin kuin eräillä... ;D

   Poista
 3. On sulla, Tuisku, varmaan aika pitkää, ku et pääse Myrskyn ja pallon kans koheltamaan.:( Kivoja uusia köllöttelypaikkoja teillä on, vaikka kuka ny koko ajan jaksaa vaan olla ja olostella. Mullekin lähetään kohta hakemaan lääkkeet apteekista. Sain varmaan viime lekurikäynnillä nenäpunkkitartunnan, ja nyt mä välillä röhkin niinku possu. Onneks ei tarvinnu kumminkaan lähtee vastaanotolle, vaan soittivat reseptin tänne valmiiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl sua(kin) ny koetellaan, kuomahyvä! Kyä köllöttely käheetä on, mut liika on liikaa. Pallot on piilossa. Myrskykään ei saa pelata palloo ettei mulle tuu paha miäli. Röh ja paranemista!

   Poista
 4. Niin, kissaihmiset ovat luonnostaan koiraihmisiä palveluhaluisempia. Onkohan se keeneissä?
  Ja miten siinä aina käy niin, että kissaihmisillä on kissoja ja koiraihmisillä koiria? Jos on molempia, niin sitten niillä on varmaan tää kaksipäinen mielalailmiö.

  On se niin väärin. Me haluttais, että meidän äippä olis kissaihminen. Ei ole, komentelee vaan. Ei kuitenkaan vaihdeta, kun sitä ei koskaan tiedä, mitä vaihdossa saa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, Aatu, ei vaiheta äippiä. Sananlaskukin sanoo, että ku lähtee sutta pakoon, niin tulee karhu vastaan. :)

   Meijän äipällä on ollu tommonen kaksipäinen mielialailmiö, kun hänellä on ollut aina kissa JA koira, paitti siis nyt ei oo, ku me. Mut Tuisku on vähän ku kissa, keh heh.

   Poista
 5. Onkohan jossain joku kasvatuslaitos, johon vois lähettää mammoja oppimaan oikeenlaista käytöstä? Täältä lähtis heti yks mamma opin tielle.

  T. Nakki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *tirsk* Mammojen kasvatuslaitos. Me kannatetaan tota ajatusta, Nakki. Muiskut sulle!

   Poista
 6. Voi pojat, kylläpäs täällä kehutaan Myrskyn mammaa, ihan täällä punastellaan. Jos Myrsky-kissan mielipidettä kysyttäisiin, olisi palvelualttiudessa vielä paljon parantamisen varaa. Ja ruoan määrässäkin.
  On kyllä oikein oiva peli tuo teidän riippukeinu. Mahdutte molemmat pojat sinne, ja pehmustekin siellä on. Tai siis tuo teidän iskä. Tai äippä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl toi riippukeinu on känvä paikka, mut ihan liian harvoin iskä tai äippä ehtii siihen istahtaa ja meitä helliin. Mut ehkä ensi kesänä...

   Poista
 7. Matteja voi lähettää mun tykö Maurin Mattekouluun, mul on jo reilu 10 vuoden koulutuskokemus ja toi mun matteha hyppää jo syvästä unestaki keskel yötä tarjoilee mulle sapuskaa, jos käsken. Vaikka käskisin vahingossa unissani. Että suositukset löytyy! Terkkuja toipilaalle ja veikalleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ny vasta muistettiin toi sun Maurin Mattekoulu. Me tilataan heti yks paikka. Annetaan se koulutus vaikka äipälle joululahjaks, kjeh kjeh.

   Poista
 8. Eihän tommosessa paikassa voi olla surmeeta! Musta tuntuu, että noi miehet on vähän helpompia tapauksia - tai ainakin rennompia. Ja ehkä kissojen emännät on tosiaankin paremmin ajan tasalla kissojen vaatimusten suhteen kuin mäyräkoirien emännät. Pitäiskö alkaa miukumaan ja maukumaan ja esittämään kissaa, että sais parempaa kohtelua?;) Muiskut surmeudesta kärsiville!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toi meijän iskäkin vähän pinkee, juaksee pitkin pihaa ja aivan liian harvoin huilaa. Kirjoja hän kyllä tykkää lukee, että jospa me tässä vielä päästäs riippukeinuun loikoileen iskän kaa. Muiskaukset!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!