torstai 15. elokuuta 2013

Läheishoitaja Myrsky

  

Myrsky: Tuu kuule Tuisku, tänne mun viereen nukkumaan. 
Mää hoidan sut terveeks.
Täs on tosi lämmintä, ku äippä älys panna tulen hellaan.

Tuisku: Joo, mää tuun.
Kyä mä tilasin Partasten ensihoitoyksikköäkin hoitokierrokselle,
mutta ei ne ehtineet, muka.

21 kommenttia:

 1. Ihanaa Tuisku,että sinulla on oma vierihoitaja ja rakastava perhe ympärilläsi kun sairastat.
  Ikävä juttu tuo sinun lonkkavika, mut kyllä sä varmasti pysyt kunnossa koska liikut niin paljon, lihakset on silkkaa rautaa!
  Mamma kertoi, että hänellä oli aiemmin labradorinnoutaja jolla oli lonkkavika. Koira eli pitkän(14v) ja hyvän elämän viasta huolimatta.
  Vasta iäkkäämpänä alkoi oireilemaan ja sit käytiin ottamassa ELlillä sellaista nivelnestettä korvaavaa ainetta, ja taas mentiin.
  Ja tuosta ajasta on kulunut parikymmentä vuotta, lääkkeet ja hoidot ovat edistyneet huomattavasti siitä.
  Voi hyvin ja pusutukset molemmille!

  Terquin Luna,Lilla ja Lyyli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttava tieto, meinaan toi labbiksen lonkka ja pitkä ikä. Jospas mekin tässä rauhaannutaan ja lopetetaan ennenaikainen sureminen. Joo, ja juostahan mä osaan ja mun kankkulihaksen on todellakin rautaa.

   Muiskut teille Kaunottaret!

   Poista
 2. Kyllä sun Tuisku kelpaa, kun on velipoika hoitamassa! Jos mä olisin kipeä,joutuisin kärsimään ihan yksin....mutta yritä nyt kuitenkin pian tulla kuntoon. Metsät alkaa olla täynnä hajuja ja kohta kuulemma saa jo alkaa virallisesti juosta niiden perässä. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, onks sulla eka metsästyskausi alkamassa? Me ei metsästetä, paitti kyl Myrsky haluis. Tuoalla lomamatkalla alko kyyhkysenmetsästys ja Myrsky ei korvaansa lotkauttannu pamauksiin.

   Veikka on parasta!

   Poista
  2. Joo, eka kausi alkaa. Viime talvena kävin neljä kertaa (jäbä laski) metsällä, mutta en sen mielestä oikein vielä hiffannut hommaa. No, olen tässä kesällä opetellut ja juoksuttanut äippää pupujen perässä pitkin metsiä, että kyllä mun pitäisi nyt se homma hallita. Siitä en tiedä, kun jäbä aloittaa sorsastuksen, että menenkö veneeseen ja siitä uimalla hakemaan lintuja. Katotaan nyt ottaako se mut mukaan jossain vaiheessa.
   Mukavaa viikonloppua! Komeat viikset teillä....t. Eka

   Poista
 3. Kyllähän me Partaset olis tultu, mutta kuljetusyksikkö vain makaa ja lukee kirjoja. Onneksi sinulla on tämä ikioma omaishoitaja.
  Me lähetämme täältä kaukoparannusta, vuhslurp!

  VastaaPoista
 4. Parhaan ystävän vieressä on hyvä olla. Tilanteessa kuin tilanteessa.

  VastaaPoista
 5. Hyvä asenne on puolet hoidosta, sanoi lääkäri aikoinaan meidän isännällekin, joka oli superpositiivinen tyyppi. Myrsky kyllä hoitaa sut terveeks, Tuisku. Meillä on täällä jatkuvasti sormet ja varpaat ristissä paranemisesi puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianoo, että piätte tassuja ja sormia mulle pystyssä. Kyä varmaan terehdyn. Äippä kyl joutuu oleen mun kaa kärppänä, ku meinaan koko ajan hyppiä ja pomppia.

   Poista
 6. Hyvältähän vaikuttaa tuo sairaslomailu. Pääsitte siskonpetiin uunin ääreen. Tai siis veljespetiin. Ja onneksi on ihana isoveikka ♥
  Tsemppii!

  VastaaPoista
 7. Onni on oma hoitaja. Meillä tsemppaa sua kaikki, kissatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin on. Kiva kuulla, että kissatkin tsemppaa. Tuli heti parempi olo.

   Poista
 8. Voi Tuisku-pieni, ne on nuo valuviat inhoja juttuja eläimillä ja ihmisillä. Koetahan parantuu lonkkasi kanssa vaikka nyt onkin vähän aikaa liikuntakieltoo. Mitä enempi lepäilet, niin sen parempaan kuntoon tulet. Ossikin tietää, kun joutui viis vuotta sitten olemaan kuukauden lenkkeilemättä. Pihalla sai vaan käydä asiat tekemässä. Mutta tuli siitäkin koira. Sää olet vielä aika nuori ja jos sua saadaan leikattuu, niin se on hyvä juttu. Toisaalta lonkkaleikkaus on tosi iso leikkaus, että senkin jälkeen joudut varmaan lepoon aika pitkäksi aikaa. Kauhiasti paranemisaatoksia täältä Kirkkonummelta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyl mä yrkkään olla iisisti. Vai oli Ossillakin lenkkitauko. Noh, kyä mäkin sitten jaksan ja selviin. Tattista aatoksista!

   Poista
 9. Jos tääl olis Facebookin tykkäysnappula, niin tykkäsin kommenteista kovasti meidän seniorimäykkytyttöjen puolesta ihanille veikoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mikä ihmeen tykkäysnappula! Meijän tarvii panna äippä asialle tutkimaan sitä nappulaa. Mut kiva kun kommentoit, Woops, ja vinkkasit aiheesta.

   Sul on nätit mäykkytytöt Ronja ja Rosa ja on sun ihmistyttökin sievä. Sä olit saanu aikaiseksi mäykkyilles villapuserot. Arvaa vaan onko meijän puserot vaiheessa. Joo, on. On ollu jo 2 vuatta.

   Poista
 10. Lämmin peti ja veikka vieressä, hyvältä kuulostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! Mahtuis tähän velejespetiin yks Kaunotarkin. Vinkki, vinkki...

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!