keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Sydämiä ja syviä unia

Meitä väsytti gaumeesti tänä aamuna:Eilen äippä kävi kaupoilla ja toi meille tämmösen:


Joo, toinen meistä joutuu tonne lehtikompostoriin, niin ei tuu tappelua herkkueväistä. Me ei nyt osata sanoo, että onks toi meijän äippä hoksu vai vaan ärsyttävä.

Sitten me saatiin Mustikkatassusta sydän. Tattista! 

Sydämellistä menoa meille kaikille.


28 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Myrsky: Äippä sanoo, että mä oon tasapainotaiteilija. :D

   Poista
 2. Aika tasapainotaiteilija tosisaan että tuommoisessa asennossa voi nukkua! Tuo lehtikomposteri vaikuttaa aika keksinnöltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Hyvin tossa nukuttaa. Siitä pääsee sinkoomaan joka suuntaan tarvittaessa. :D

   Poista
 3. Teiät erotellaan vähän niinku porot, hih....

  VastaaPoista
 4. Vai että kompostiin... hmmm... kylläpä teitin äipällä on mielikuvitusta. Joudutteko vuorottelemaan?

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorotellaan. Kyllä tää toimii, niin kauan ainakin, kun äippä oppii pitään Tuiskun aisoissa. Hmm...

   Poista
 5. Onnitteltut pumpusta ♥

  Siis syrämestä;)

  VastaaPoista
 6. Juu, toi soffan selkänoja on hyvä paikka tirsottaa, mut iskän jalkoken välis on paras! Mä ainaski oon sitä miältä. Älä vaan, Myrsky, putoo. Ja sit pojat viäl: nyt rupeette sit alkamaan, elikkäs tappelut sikseen ja syätte sovus, onks selvä?! Ei toi ny oo mistää kotosi et' äippänne joutuu kaikenmaailman kompostoreita sisälle raahaamaan ;)
  T: Elli Elviira Eloveena (l. täti tomera)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mä en oo vielä kertaakaan pudonnu, vaikka sikiunessa jöllötänkin tossa soffankaiteella. Tonne ei Tuisku hevillä pääse ja se muutenkin mielummin köllii äipän sylissä. Mä käyn sylissä vaan pikaseen. Ei oo mun juttu.

   Me kyl uskotaan, että syksyllä toi kompostorikehikko siirtyy ulos lehtikompostoriksi. Ainaskin toivotaan niin. Muiskut, Täti Tomera!

   Poista
 7. Hitsi, vai lehtikompostoriin.. :D:D Aika kekseliäs se teitin äippä ainakin on, jos ei muuta. ;D

  Pikkusen huolestuttaa kyllä tossa yläkuvassa, ettei vaan Myrskyliinin bylly pääse valumaan liikaa.. Ootte te vaan NIIIN mainiota sakkia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mistä noita "kekseliäitä" savolaisäippiä oikein tulee!

   Myrsky: Ilmeisesti painovoima ei vaikuta meikämäykyn bebaan. :D

   Poista
 8. Onnittelut sydämestä!
  Ai hurja mitä teillä siellä tapahtuu??? Kompostoidaanko teidät salakavalasti? Mä riennän kyll heti apuun, jos on tarvis. Yritetään kimpassa ovelasti saada teidän äippä sinne häkkyrään ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista kamu!

   Tuu kuule joutuin apuun. Jallitetaan yhessä meijän äippä tonne kehikkoon. Hah hah, olis kyllä näky, kun hän siällä huhuilis, että tulkaa auttamaan, apuava.

   Poista
 9. Teijän äippä ei oo tainnu hokata, että kompostoriin pitäs laittaa kaikkee kivaa, minkä seassa voi myllätä. Sanokaapa, että kaataa sinne vaikka biojätteet. Mutta kiva, että teillä on muuten niin fiksu äippä, että keksi tollasen ratkaisun. Kyllä herkut pitää saaha syyä rauhassa. Muiskut pukareille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biojätteet nakilla ja muusilla, kjeh kjeh, tulis meinaan tunkua päästä kompostorikehikkoon. Ny me ollaan vuoroteltu, ihan kivasti on menny.

   Muiskaukset!

   Poista
 10. Soon hianoo et vuarottelette siäl kompotis. Ettei tuu semmone vähä hailu olo, et niinku joku rankastus olis. See sit vaa on semoottos jos kerra haluu saara syärä rauhas omat herkut.
  Kyl teiä äiti ossa keksi kaik tommost hauska ja turvallist.

  terveissi Essiläst, josa meiåä äiti reuho puutarhas. Mahtasisiks mun tartte laitta seki tommosse komposti.

  t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paa kuule teijän äippä rauhottuun kompostilooraan, tekee ihmeitä ja tasaa jännitteitä. :)

   Teijän äipäl on sitten ihan sama harraste ja meno ku meijän äipäl: puutarhurointi. Heittääks sun äippäs sulle palloo? Meijän äippä heittää ja onkii sitä palloo lammesta kanssa. Siit hän ei kyl hirmeesti tykkää.

   Pusut ja muiskut!

   Poista
 11. Ai gaumee Myrsky, mikä akropaatti sä oot, ko tolleen makoilet JA nukutkin vielä samaan aikaan! Ei olis kyl meikäpojasta moiseen, alkais pian huippaamaan. Tommonen tokka-aitahan on aika kekseliäs idea, saako sinne pistettyä liian villin pikkuveikan jäähylle myös isoveljen pyynnöstä? Terkkuja vaan teille kummallekin, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Enks kuule ookin melkomoinen akropaatti, Mauri-setä! Me vuarotellaan tual tokka-aitauksessa. Se on osottautunu ihan hyväks ja me mennään sinne ihan mielellään, siis yksittäin. Joo.

   Terkut ja terveellistä menoa ja meininkiä!

   Poista
 12. Ette kyllä oo mitään kompostitavaraa! Vaikka kyllä mekin Jirin kanssa molemmat oltiin pentuina kompostihäkissä, mutta kun opimme suurinpiirtein sisäsiisteiksi, päästiin sieltä pois. Vissiin oltiin siihen asti kompostiehdokkaita. Ootteko huomanneet, että häkin saa helposti liikkeelle, ellei sitä ole naulattu seinään kiinni?
  Toisten herkkujen varastaminen on kyllä rumaa, mutta kyllä minäkin, ellei äippä huomaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla viäl liikuteltu tota häkkiä, mut tattista vinkistä, Aatu kuoma. :)

   Niin, ei oo siävää siapata kamun herkundaaleja tai lelkkuja, mutta mikä siin oikeen on, että kuitenkin se jotenkin tapatuu. Silleen mystillisesti.

   Poista
 13. Kekseliäs toi teidän emäntä:) Terveisii M-L ja Ossi. ps oikein hyvä mäyräkoirien erotteluhäkki, se kompostori tais olla vaan joku muu keksintö....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, joo, mäyräkoirien erotteluhäkkihän tää tiätysti on. Terpat!

   Poista
 14. Ärsyttävä, eri ärsyttävä, edes koiraa ei voi laittaa kompostiin, pöh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä Myrtti-kuomanen hyppäisit, niin että huispis, pois täältä lootikosta. Päästään mekin täältä pois heti ku halutaan tai lopetetaan luitten järsiminen.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!