maanantai 27. toukokuuta 2013

Kamut, kyä ny harmittaa!

Meinaan äippä kävi semmosessa kyläpaikassa, missä on Karkki-niminen mäyrisneito. Hitsinpimpula, ja me ei päästy mukaan! Onko reiluu? NOT.

Äippä halus viättää laatuaikaa, ilman häiriötekijöitä. Siis MITÄ? Ollaanks me muka häiriötekijöitä? NOT.


Karkki

32 kommenttia:

 1. Siis MITÄ? Nyt mä en tajua. Laatuaikaa ilman omia mäyräkoiria? Huhhuh, nyt menee liian pitkälle! Ja vielä lähdetään muita mäyräkoiria kattomaan:D No, onhan tuo Karkki tietysti niin houkuttelevan näkönen pakkaus, että varmasti vetää puoleensa. Mut miks teitä ei otettu mukaan? Tehän oisitte voineet pitää Karkille seuraa, että teijän äippä ois saanut viettää sitä laatuaikaa ihan rauhassa. Mä muiskautan teitä sympatian merkeissä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todellakin pöyristyttävää! Tuskin toivutaan tästä tempusta ihan pikasesti. Sä ymmärrät. Me oltas niin pidetty Karkille seuraa. ;D

   Poista
 2. No ihan epistä. Kyllä olis äipän kannattanut ottaa hurmurit mukaan. Ehkä siellä oli juoksut menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl Karkki oli kovasti juassu äipän kanssa ja pelannu palloo. Miätitäänkö hetki! Pelanno PALLOO. Siin on tyttö meijän makuumme.

   Poista
 3. Häiriötekijöitä! Kaikkea sitä kuulee, ja tuommoinen Karkki vielä! Kyllä nyt on varmaan syytä mennä lakkoon, pojat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ny kyl lakotetaan, ihan kellon ympäri. Aamulla ei viittitä lakkoilla, ettei mee sapuskat ohi.

   Poista
 4. Olisitte kuitenkin pistäneet äijä- eiku herrasmiesmeiningin päälle....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjeh kjeh, sitä varten kai äippä ei meitä uskaltannukaan ottaa messiin.

   Poista
 5. Olisikohan tuo Karkki ollut liian namupala teille? Ainakin äipän mielestä. Jospa se Karkki odotteleekin, kröhm, minua? Häiriötekijöitä? Olisikohan se jotain positiivista, ihan outo sana...miettii Vili, kummia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltas varmaan seottu. Meinaan kokolailla paljon upee dooris toi Karkki näyttää olevan. Kuule, Vili veikkonen, älä yhtään suunnittele tulevas vokotteleen meijän apajille. Oot sen verran paljon komia, että me pian jäähään sulle hopialle.

   Poista
 6. Eihän rakkaat mäyrikset ole mitään häiriötekijöitä, mutta joskus täytyy matteja armahtaa. Vaikka olisi mitä Namuja tai Karkkeja tiedossa. Mamillanne oli varmaan joku superhyvä syy.. Terveisii Tuulipoijaat, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noku, äippä meinas, että ei tuu kasvien kattelemisesta mitään, jos meitä pitää paimentaa. Meinaan, jos yhtään tunnetaan itteemme, niin me varmasti oltas lumoonnuttu Karkista ihan täysin ja seuottu hepuliasteelle.

   Poista
 7. Kyllä on Karkki kuin karkki. Olen nimittäin sattuneesta syystä heikkona punaisiin mäykkyihin. Mä vähän luulen, että kolme mäykkyä olisi saanut aikas hurjan meiningin aikaan. Siinä mitää kukkia olisi katteltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan ookin oikee namunen. Ihan niiku säkin, kaunis.

   Oishan siinä voinu käydä niin, että ihan vähän olis multa voinu pöllähtää. :D

   Poista
 8. Onneksi äippä taisi kuitenkin tuoda teille hyvät tuoksuterveiset?

  VastaaPoista
 9. Hitsi et teiä äiti o ihan hömppä. Eiks se oo kuullu, et kaikki tykkää karkista. Et mitä häiriöö siit nys sit olis tullu. Tais haluta vaa ite nauttii tostaki karkist ja se kyl o sit nimpal epäreiluuu.
  Mää usko et te olette nii hianoi poikkii et olsitte kyl osannu olla tooosiii kauniste ja hianoste ja iha herrasmiähii.
  Nätti Karkki kumminki vaikkei näkemä päässy. Älkkä surko, kyl noi komioil pojil ain karkei löyty.

  t:oo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, ja itte syä karkkii usein ja me oltas kyl tosi paljon tykätty Karkista. :D

   Poista
 10. Teillä on loistoäippä, kun se viettää laatuaikansakin mäykkyjen kanssa! Taitaa olla ihan mäykkymaanikko.
  Suotta valitatte, teillähän oli myös laatuaikaa keskenänne. Olisitte panneet hösseliksi kun valvova silmä oli poissa paikalta. Vaikka surullinen tosiasia tietenkin on, että mekin menemme nukkumaan, kun valvova silmä on poissa. Jaksetaan sitten järjestää valvottavaa, kun se palaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi on, kuoma. Meijän äippä on kuin onkin mäykkymaanikko. Nukuttiin, joo, sitten olikin säästösä virtaa illalla ja äippä pääsi nauttimaan meijän seurasta, laadukkaasti.

   Poista
 11. Joko ootte poijjjaat suunnnittelemassa kepposta mammalle tästä hyvästä ;)

  VastaaPoista
 12. Mitä? Äippä laittoi teidät Karkkilakkoon vaikka että päässeet edes nuuhkaisemaan Karkkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Sun mammas ei kyl tekis sulle tämmöstä temppua, Myrsky-kamu.

   Poista
 13. Wau, mikä namupala tuo Karkki! Teidän äippä mietti varmaan 'kukkia ja mehiläisiä' -juttuja eikä ottanut riskiä teidän kanssa. Aika kelju temppu joka tapauksessa. Olisi siinä Karkilla ollut voita kahdella puolen leipää, kun kaksi komeaa urosta olisi piirittänyt.

  Mun Palvelijatar on kans täys mäykkymaanikko. Aina moikataan kaikki mäykyt, jotka kävelyetäisyydeltä huomataan. Välillä Se on ihan hoo moilasena, kun kemiat eivät kohtaakaan ja joko minä tai vastaantulija järjestää metelin. Mitä kummaa siinä muka on? Eiväthän ihmisetkään kaikki kaikkien kanssa tule toimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks kuule olekin oikee sokerimiironen toi Karkki! Kelpais sen kanssa leikkiä lyödä ja palloa pelata.

   On se kyl hianoo ku muidenkin omistajista löytyy mäykkymaanikkoja. Aatu Hauva keksi kyllä loistoilmauksen. Kiitti Aatu!

   Totta noi sun viikat aatokset. Henkilö-/koirakemiat joko toimii tai sitten ei. Simppeliä, joo.

   Poista
 14. Teiän mattella on vähä konseptit sekasi, laatuaika = aikaa omien mäyräkoirien kans. Piste. Ja häiriötekijät, ne on muita koiria, jotka vie matten huomiota pois omista prinsseistä. Näin on. Terkkuja sinne, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauri-setä, justiinsa noin laatuaika = aikaa omien mäyräkoirien kans! Mut onneks (anteeks muunrotuset blogikamumme, tykätään kyl teistäkin ihan kybällä) Karkki on sentään mäyriäinen.

   Poista
 15. No HÖ, jos Maunon mammalla olis mäyräkoirallinen kaveri, niin rampattais siellä yhtenään. Mut toisaalta joo, yhden sellasen bichonin kanssa Mauno ei voi olla samassa tilassa kun menee mahottomaksi, joten ymärrän kyllä teidän mammaakin. Välillä palvelusväkikin tarttee omaa laatuaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl me päästään äipän matkaan seuraavan kerran, tai ainaskin 50 % meistä niiku aluks testikierrokselle. Voihan se olla niinkin ettei Karkki meistä tykkää, vaikka kovia pallon pelaajia ollaankin.

   Äipällä oli laatuaikaa 6 tuntia. :D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!