maanantai 6. toukokuuta 2013

Puutarhailua ja puuhastelua

Kuka väittää, että puutarhailu friskaa ja rentouttaa? Noup.
Äippä on kiree ku siima syvissä vesissä.


Tuisku: Äippä istutti syysleimuja purkkeihin.
Sitten hän sijoitti purkit olkkarin lattialle.
Pöhlö.
Mä halusin kattoo, onks ne leimut jo itäneet.
Ei olleet.
Hirmee keuhkoominen. Meinaan äippä. Mä otin lunkisti.


Myrsky: Miten niin et muka jaksa heittää palloo?
Ei toi haravointi voi olla niin raskasta.
Paa ny heittäen. Sadannen kerran.
Kato puutarhailu on renouttavaa.


20 kommenttia:

 1. Ilman muuta ylipääpuutarhurin on tarkistettava, ovatko harjurien istutukset elävissä. Näin on aina ollut ja on vastakin. Harjuri tyytyköön osaansa!
  Juu, puutarhatyö on raskasta, joten kunnon lepotauko on aina paikallaan.

  VastaaPoista
 2. Toinen yrittää olla avuksi ja tarkkailla tilannetta. Kyllä munkin mielestä ne leimut itää nopeammin, jos niitä tuulettaa välillä. Eikö ne saa niinku paremmin happea silloin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurta kiittämättömyyttä! Todellakin mä niitä hapetin ja ehkä vähän hypytinkin. :)

   Poista
 3. Hitsi joo, pikkusen ymmärrän kyllä tein äippääkin, vaikka onhan toi "juurimöykky" tietty tosi kiva punkan somiste.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Ihan pikkasen oli sitä multaakin lattialla...

   Poista
 4. Haha, vai on mehut Äipästä imetty puutarhan toimesta. Täällä kissamamma vasta suunnittelee kasvarin pesua sun muuta, mutta tapahtumat ovat vain kirjan sivujen kääntöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, äipän heittokäsi on kipeytynny. Meijän miälestä kyl liiasta lapionnista. Kui ny kenenkään käsi vois kippiiks tulla pallon nakkelemisesta? Ei kuinkaan. Joo. Sulla on järki-ihmisen harrasteet.

   Poista
 5. Toki jokaisen perheenjäsenen tulee kantaa kortensa kekoon. Laumahenki taitaa puuttua teidän äipältä kokonaan? Minä taas en viitsi auttaa parvekekukkien istutuksessa, makaan mieluummin koivet oikosena takavasemmalla. Ahertakoon tuo palvelusväki.
  Terveisin Vili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kuuliaista palvelusväkee, toisin on meillä polosilla pojilla. Lepo tekee kyl hyvää, varsinkin jos oot siel Saksanmaalla taas puistoillu ja käyny kauppakeskuksissa. Niis on vilinää ja Vilinää.

   Poista
 6. Teidän äipällä arvot heittää nyt kuperkeikkaa. Varokaa vaan, sillä on kohta kevätstressi tuommoisen kiireen takia. Lunkista vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei äippä onneks ihan hirmeesti ressaa. Ku ulkohommat tympii, niin hän tulee kattelemaan blogeja tai elokuvia. Saataapa joskus ottaa päivätirsatkin, kun oikeen väsyttää.

   Poista
 7. Onks teidänkin palveluskunnalla kipuja pallonheittolapasessa? Onko sitä jotenkin liikkeellä? Minun Palvelijatar on pitkään marissut että sattuu, koskee, ei voi sitä ei voi tätä. Ellei Se olis muuten suht kiva tyyppi laittaisin sen vaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Párek, pidetään me vaan nää tutut ja turvalliset äipät, voi viäl käydä niin, että saadaan vaihdossa jotkut äksyt ja vielä kremppasemmat. ;)

   Poista
 8. Yhteiset harrastukset on ihan parhautta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on. Ku viäl saatas toi meijän äippäkin ymmärtään tilanne.

   Poista
 9. Tähän pätee (mäyrä)koiran omistuslakien kohta 9: "Jos leikit jollakin ja laitat sen maahan, siitä tulee automaattisesti minun."

  VastaaPoista
 10. Ihmisiin(kin) iskee keväisin joku villitys ja ne riehuu, sekä myllää puutarhassa tuntikaupalla. Sen jälkeen vain yö- tai päiväunet priskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Ku vaan maltetaan käydä köllimään. Ulkona on niin lystiä ja lämmintä

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!