lauantai 16. toukokuuta 2020

Montako kuanoo kuvassa?

Kävin äipän kaa naapuris.
Siäl on yli 20 mäyrinkäistä.
Pentujaki oli, mut niitä en päässy tervehtiin.
Nää on semmosia muakin piänenpii tirrejä.
Pitkäturkkisii ja karkkareita.
Oikein veikeitä tyyppejä.


8 kommenttia:

 1. No johan oot haaskaan paekkaan piässynnä kylläelemmään! Joku sanos varmaan tuota porukkata semmoseks nakkisopaks, ihan semmosella kiltillä huumorilla :) Lie vilinätä sielä huushollissa kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmaan vilskettä, ku koko porukka kierii samas paikas, Iivari. Joo, ja ääntäkin lähtee enempi ku meijän kolmikosta.

   Poista
 2. Hihi, arvaan Wiima mitä mietit siinä aidan takana. Mutta usko pappaas, parempi on pitää naskalihampaisiin villikoihin etäisyyttä. Hauskaa, että pääsit noin jännää sakkia ihmettelemään. Kerro puhuripojille terveisiä ja ole reipas tyttö, kuten tähänkin asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juupa, ensin olin kovasti utelias, mut sitten ne kaikki rupes haukkuun mulle ja pualustaan tiätty omaa pihaansa, Pappa. Mut oli niitä monta! Terveiset viäty perille, tattista ja muiskuja.

   Poista
 3. Tirriäiset on mukavia, minäkin kuonottelin yhtä alle 2-kiloista naapurinpoikaa lenkillä, olisin pistänyt leikiksikin ilman hihnaa. Epäluuloinen ihminen pilaa kaiken :/
  Olet sosiaalinen mäyrisneiti, varmasti pärjäisit tuolla joukossa, mutta ehkä oli viisainta katsella vaan aidan takaa. Tuommoisen joukon jalkoihin voi vahingossa jäädä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arttu, kyä varmalla olisin jääny mäyräkoirapyärremyrksyn keskukseen pyäriin, ku toi lauma olis mut ottanu myllytykseen. Niil on kiva tarha, täynnä kuappia, saavat toteuttaa itteensä, toisin ku eräät tääl pihapiirissä, ku äippä kiältää kaivamasta kukkapenkkejä, on vaan yks kukkapenkki, mitä saahaan myllätä, siin onkin jo miähenmentävä onkalo. :)

   Poista
 4. Kylläpä siellä oli mäykkyjä! On siinä ollut sulla ihmettelemistä. Olis ollut hauska päästä vähän ottamaan lähempää tuttavuutta tuon jengin kanssa. Mukavia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, niin oli! Vois olla, ettei noi tyypit olis mua hualinu heti porukoihin, olis pitäny vähän tutustua paremmin.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!